5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 3 950:-
Från den moderna och kommersiella stadsdelen kan du ta bergbanan upp till stadens historiska centrum, som står mer eller mindre orört sedan medeltiden. Här hittar du mysiga små gränder där det myllrar av butiker, restauranger och spännande kaféer. Det var först 1872 som stadens rådhus flyttade ner till den nya, lägre stadsdelen, men Bergamo Alta har hela tiden varit Bergamos religiösa centrum.

Huvudgatan Via Gombito börjar utanför bergbanan vid Piazza Scarpa. Här hittar du en mängd butiker med gastronomiska specialiteter, men även sko- och klädbutiker.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera yrkesmässiga besök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Det finns gott om möjligheter till studiebesök och rundturer i området. Man kan till exempel besöka en fisknätstillverkare, som även tillverkar fotbollsmål, eller göra en utflykt till Comosjön där man kan besöka silkestillverkare och Alessandro Volta-museet, ta en tur upp i bergbanan till Brunate eller ge sig ut på en av vandringslederna runt sjön.
Man kan även ge sig iväg på en utflykt till Milano med fokus på arkitektur: Bosco Verticale, Citylife design, La Scala-operan, San Siro-stadion och designmuseet Triennale.

I priset ingår

  • Bergamo fem dagar/fyra nätter
  • Flyg Sverige - Milano t/r
  • Övernattning i rum för 3-4 personer med dusch/wc på rummet på 2-stjärnigt hotell
  • Frukost

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Kom ihåg att studenter har gratis eller rabatterat inträde till statliga museer vid uppvisande av ett giltigt ID-kort.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: