✈️Ha flexibla ut- och hemresedagar✈️
Flygbiljetter är vanligtvis billigast på tisdagar, onsdagar och torsdagar, så undvik att lägga din ut- och hemresa under slutet av veckan.

🛌Bo på hostel istället för hotell och resorts🛌
Hostel är så mycket mer än svettiga sovsalar. Det finns massor av hostel där du kan bo i privata rum och där faciliteterna är rena och fräscha. Hostels är dessutom en perfekt plats att möta andra likasinnade resenärer på!

🪂Boka dina upplevelser på plats🪂
Du sparar både pengar och får unika upplevelser om du bokar dina utflykter lokalt på destinationen. Dessutom finns det många gratis upplevelser att upptäcka på din resa, som vandringar i nationalparker och myllrande marknader. Din reserådgivare hjälper dig gärna med idéer och vägledning!

🚐Kombinera boende och transport🚐
Ska du förflytta dig mellan olika destinationer under din resa? Välj då nattåg eller nattbuss – på så sätt kommer du från punkt A till punkt B, och får dessutom en gratis natts logi under resan! Du kan också välja att hyra en camper van för att på så sätt spara på hotellutgifterna. Då kan du dessutom laga din egen mat, vilket oftast är betydligt billigare än att äta ute varje dag.

📍Överväg noga ditt val av destination📍
Vilken destination du väljer har stor betydelse för din resebudget. Här under har vi samlat våra rekommendationer till de mest budgetvänliga destinationerna för olika resformer.


Hela vårt stora reseutbud hittar du här