Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Väntar din nästa resa runt knuten?

Förbered dig då på bästa sätt med restips från riktiga proffsresenärer!

Det nya året är den perfekta starten för nya drömmar:
🙋🏻‍♂️Blir 2023 året när du äntligen uppfyller drömmen om det där avlägsna, exotiska resmålet som alltid har toppat din önskelista?
🙋🏻‍♀️ Eller är det kanske i år du utmanar dig själv genom att följa med på någon av våra vandringsresor till höga höjder?
🙋🏻 Eller kanske är 2023 året när du vill fira födelsedagen eller någon stor högtid tillsammans med släkt och vänner på en riktigt minnesvärd resa?

Oavsett hur dina resplaner ser ut för 2023 så vill vi sparka igång året med att ge dig några riktigt matnyttiga råd inför din nästa resa. Förhoppningsvis kan våra tips göra ditt nästa reseäventyr till den bästa möjliga upplevelsen, redan innan det har börjat.

Scrolla neråt för att bland annat läsa om hur du bäst tar dig igenom en fullpackad flygplats samt våra bästa packningstips för både den bekväma och backpackern!


Din resa börjar här

Starta resan på bästa sätt ✈️

Vi ger dig tre tips för att komma snabbt genom flygplatsen

Många av svenskarnas favoritdestinationer har högsäsong under vintermånaderna, vilket skapar ett extra högt tryck på och omkring flygplatserna under den här tiden på året.
Vill du ta dig snabbt och lätt genom flygplatsen nästa gång du ska ut och resa? Tänkte väl det!
Låt oss då ge dig våra tre bästa tips:

🗓 1. Dubbelkolla utgångsdatumet på passet
Det kan låta som en självklarhet, men alltför ofta står resenärer faktiskt i incheckningsdisken när de inser att deras pass har gått ut. Kolla därför igenom sällskapets alla pass i god tid inför resan, för att inte riskera obehagliga överraskningar väl på flygplatsen.
👜 2. Dela upp dina tillbehörigheter i förväg
Du kan tjäna många viktiga minuter om du är snabb genom säkerhetskontrollen. Här kan det vara en fördel att dela upp sina ägodelar i förväg för att de snabbt ska kunna läggas i varsin låda på bandet. För visst har vi väl alla stått och suckat bakom en oförberedd resenär som svettig och röd om kinderna kastat av sig skärp, klocka, skor, vattenflaska och dator i en hög på bandet?
Vi rekommenderar därför att dela upp sakerna i tre kategorier: elektronik, handbagage och ytterkläder.
📱 3. Ladda ner flygbolagets app
Det är alltid en bra idé att ladda ner flygbolagets egen app. Här kan du följa med på eventuella ändringar på ditt flyg. På så sätt slipper du lägga tid på att leta efter information på flygplatsens skärmar, som dessutom inte alltid får informationen lika snabbt som flygbolaget själva.

🧘🏾‍♀️ Och just det, ett sista tips…
Kom i god tid till flygplatsen så att du hinner köpa en kopp kaffe och en ny bok, får ner axlarna från öronen och verkligen kan njuta av att semestern har börjat!

Vi hoppas nu att du känner dig riktigt redo för resans första stopp – flygplatsen.
Trevlig resa!


Se fler bra tips här

Har du koll på packningen? 📋✅

För resan blir ju så mycket bättre om du har kommit ihåg allt!

Har du provat att stå mitt i Colombias djungel och sakna ett myggnät eller ett par bra vandringskängor? Vi har, och vi kan intyga att det inte var roligt… Men när du en gång har provat det så vet du att en bra packningslista är A och O i förberedelserna till det stora reseäventyret.

Hos Winberg Travel vågar vi säga att vi nog har packat fler resväskor och ryggsäckar än de flesta - och vi har därför använt vår stora packningskunskap för att sammanställa den perfekta packningslistan för dig som har ett stort reseäventyr framför dig.
Tipsen vänder sig både till dig som tar flera stora resväskor med dig på resan, och till dig som bara reser med det allra nödvändigaste i en ryggsäck.

Med våra råd kommer du bli packningsexperten som dina medresenärer kastar beundrande blickar mot, och dessutom kommer du få massvis med tid över till annat på resan än att kämpa med att få igen väskan.


Ta del av vår packningslista här

Vart går din sommarresa i år?

Vi vet – du har knappt packat ner tomtarna och dammsugit upp granbarren. Och antagligen har inte sommaren känts mycket längre bort än just nu. Men faktum är att det nu är hög tid att låta dina drömmar om ett somrigt reseäventyr blomstra!
Det är nämligen nu, i början av året, som vi kan lägga vantarna på de bästa flygbiljetterna och boka de mest populära och unika upplevelserna på ditt drömresmål.

Kontakta därför våra reseexperter redan idag och låt oss hjälpa dig med att planera sommarens stora äventyr!

Hur låter det med…
… djurliv och storslagen natur på road trip genom Kanada? 🐻
… möte med vilda elefanter på Sri Lanka? 🐘

Eller vill du hellre…
… uppleva solnedgången på en exotisk strand på Bali? 🌅
… resa in i Amazonas djungel och bestiga vulkaner i Ecuador? 🌋
… utforska livet under havsytan på paradisöarna i Franska Polynesien? 🐠


Låt oss inspirera dig till sommarresan