Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Julklappstips

...för den nyfikne & äventyrlige!

Julafton närmar sig - om du inte hunnit ordna alla julklappar ännu tipsar vi om ett presentkort på resor. Vi är även på plats i mellandagarna och hjälper dig, eller den lycklige som fick presentkortet, att planera och boka resan!

Vi skräddarsyr resor runt hela jorden. Du kan boka möte med oss så talas vi vid antingen på telefon eller så ses vi på vårt fina kontor i Eslöv. Vi planerar och bokar din resa så att den blir exakt så som du drömt om.

Behöver du inspiration och tips har vi ett antal resor med särskilt bra priser som du hittar på vår hemsida. Du är också varmt välkommen på våra resekvällar - vi håller dem i Eslöv, Malmö och i Stockholm. Vill du hellre bli inspirerad hemma i soffan har vi även webinarier man deltar i via sin dator, platta eller smartphone - bra eller hur?!


Välkommen in på vår hemsida!

Kristinas bästa julklappstips

Ecuador & Galapagos

ECUADOR & GALAPAGOS FÖR HELA FAMILJEN
Frånpris per person 34 450:-

Ni börjar med två härliga dagar i Quito, besök i den gamla stadsdelen, spanska kyrkor, historiska byggnader och museum. Sedan gör ni en rundresa med upplevelser i Amazonas, varma källor i Baños; riobambo, Cuenca och sedan Guayaquil innan ni flyger vidare till Galapagosöarna. Här har ni en veckas ö-luffning på öarna San Cristóbal och Santa Cruz. Det finns massor av tid att utforska djurlivet och den vackra naturen på egen hand. Hyr snorklingsutrustning och simma bland lekfulla sjölejon eller cykla till någon av öarnas stränder där man på nära hand kan uppleva jättesköldpaddor, fåglar, iguaner och många andra av de karakteristiska och unika djur som lever här på Galapagosöarna.

I PRISET INGÅR
Flyg t/r till Quito samt Quito till Galapagos t/r i ekonomiklass
transfers och utflykter enligt program på hemsidan
17 övernattningar med del i dubbelrum


Ring Kristina om Ecuador & Galapagos

Annikas bästa julklappstips

Husbilsäventyr i västra Australien

HUSBILSÄVENTYR I VÄSTRA AUSTRALIEN
Frånpris per person 15 495:-

En resa för dig som vill uppleva västra Australiens vidder och friheten att köra egen husbil! Du börjar i Perth och fortsätter sedan norrut utmed kusten via Pinnacles-öknen, Kalbarri nationalpark. Möt Monkey Mias nyfikna delfiner och se valhajarna och mantarockor vid Ningaloo-revet. Besök nationalparken Karijini med vandringar och simturer under vattenfallen. Avsluta med Margaret River, utsökt vin, vandring och surfing.

I PRISET INGÅR
Flyg Skandinavien–Perth t/r (inklusive bagage)
Tre nätter på hostel i Perth
17 dagars husbilsuthyrning inkl. försäkring, extra förare och utrustning
Turistvisum till Australien


Ring Annika och planera Australienresan!

Karins bästa julklappstips

Argentina i ett nötskal

ARGENTINA I ETT NÖTSKAL
Frånpris per person 32 450:-

Argentina - så mycket mer än bara tango och gauchos! Upplev Buenos Aires med färgstarka stadsdelar som La Boca och Recoleta. Restauranger, shopping och en dagstur över till Uruguay och UNESCO:s världsarv Colonia del Sacramento. Vidare till Pampas estancior, vinstaden Mendoza och avsluta vid de mäktiga Iguassufallen.

I PRISET INGÅR
Flyg t/r Skandinavien till Buenos Aires samt inrikesflyg
11 övernattningar, del i dubbelrum, inklusive frukost
Lunch och middag på estancian
Transfers från flygplats till hotell t/r samt mellan hotellen
Utflykter och extra måltider enligt program på hemsidan


Ring Karin och boka din Argentinaresa!

Resekvällar i Malmö

Kom på våra resekvällar i Malmö

Vi har bokat in en rad kul och intressanta föredrag som vi håller på Kockum Fritid i Malmö. Kom och lyssna på Kristina, Sandra, Janne, Ida och Karin när de berättar om sina egna resor, visar bilder, ger tips om hur, när och var man reser bäst! Kryssa för dessa datum i din kalender och anmäl dig på vår hemsida:

30 januari 2020 - Äventyr & vandring
Kristina berättar om Costa Rica 18.00
Sandra berättar om Camino de Compostela 19.00

18 februari 2020 - Kulturresor
Karin berättar om Kuba 18.00
Ida berättar om Vietnam 19.00

18 mars 2020 - Mat, vin & golf
Karin berättar om Mauritius 18.00
Janne berättar om Sydafrika 19.00

Självklart är det gratis - varmt välkommen!


Boka din plats på våra resekvällar i Malmö

Boka möte med oss

På telefon eller på kontoret!

Du vet väl att du kan boka möte med oss?
Vi ses antingen på vårt fina kontor på Stora Torg 17 i Eslöv eller så bokar vi en telefontid. Tillsammans planerar vi din resa och skräddarsyr vi så att det blir exakt som du tänkt dig.


Boka möte med oss!

Webinarium Kanada 15/1 2020

Koppla upp dig hemifrån!

Nyfiken på Kanada? Ida har bott där och berättar om ett av sina älsklingsländer. Toronto i östra delen av Kanada är väl värt ett besök. Men det är i västra Kanada som man hittar de mest hisnande vyerna och ett fantastiskt djurliv – allt ifrån björnar till valar!


Anmäl dig här - Kanada