Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Nytt år, nya äventyr

Vad finns högst på din "bucket list" i år?

Förra året var Winberg Travels storsäljare USA med Hawaii, Florida och road trip på västkusten. Hack i häl kom svenskfavoriten Thailand och sedan långväga resmål som Nya Zeeland och Australien. Andra favoritdestinationer var Vietnam, Sri Lanka, Bali, Seychellerna och Costa Rica. Vi har allt från hållbara klassiker till spännande nyheter - vad väljer du i år?


Surfa in på vår hemsida och dröm dig bort

Golf i Marrakech - Marocko

Vässa vårformen med Winberg Travel!

Golfvecka i Marrakech med boende på 5* golfresort med All Inclusive. Veckan innefattar 5 greenfee och även 5 träningstillfällen. Marie Wennersten-From - PGA-utbildad pro - är dessutom med under spelet och coachar på banan. Välkommen på golfskola med Marie Wennersten-From på Palmerai Palace Marrakech, Marocko med All Inclusive 2-9 mars 2019!


Läs mer om vår golfresa till Marocko här!

Namibia

Ett annorlunda Afrika

Namibia är inte som något annat land i Afrika - här lyser solen klarare, färgerna är starkare och naturen mer trolsk än någon annanstans. Vi bokar ditt stora äventyr - kör själv med camper van och tält på taket mixat med nätter på lodger och utflykter. Vandring i Kalahariökning, soluppgång från Soussusvleis röda dyner, safari i Etosha National Park och geparder vid Mount Etjo!


Låt dig inspireras av vår road trip i Namibia

Nyhet - Panama

Ännu ett spännande resmål

Panama är det relativt okända land som binder samman den amerikanska kontinenten och spelar en avgörande roll i dialogen mellan Nord- och Sydamerika. Det är också det land som förbinder Atlanten med Stilla Havet. En icke oansenlig bit i världshistoriens stora pussel. Här finns spännande historia, vackra stränder och en kulturell mix av människor, religioner och kultur.


Upptäck våra resor till Panama här

Ö-luffa på Seychellerna

Vi har resor för alla plånböcker

Seychellerna är en drömdestination för många. Det är enkelt att flyga hit och enkelt att öluffa mellan paradisöarna Mahé, Praslin och La Digue. Seychellerna har några av världens vackraste stränder och blåaste vatten. Vi skräddarsyr din resa helt efter dina önskemål - ultralyx eller barfotalyx - du bestämmer själv!


Läs om vår ö-luffning på Seychellerna

Winbergs webinarier

Välkomna till våra virtuella reseföredrag

Få råd, tips, idéer eller bara en kul upplevelse - delta i en av våra spännande webinarier. Winberg Travels medarbetare reser kontinuerligt runt i världen för att uppleva och utforska spännande och intressanta platser. Under webinarierna visar vi bilder och delar med oss av intryck och erfarenheter från våra resor.


Låt dig inspireras

Låt oss skräddarsy din resa

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa strax planerad, bokad och klar! Välkommen!


Boka ett möte