Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Webinarium Camino de Santiago

Tisdag 7 december kl. 18.00

🕵️‍♀️🕵️‍♀️🕵️‍♀️ Är du nyfiken på att vandra Camino de Santiago?

Välkommen att vandra virtuellt med oss på Camino de Compostela - pilgrimsleden fram till staden Santiago de Compostela. Milla har vandrat flera av sträckorna och nu senast 114 kilometer av den nästan 900 kilometer långa vandringsleden. Just den franska vägen betecknas som huvudleden och blev ett UNESCO:s världsarv 1998 men vi utforskar också Camino Portugés då man går från staden Vigo en bit från den portugisiska gränsen.

Milla visar bilder och berättar utifrån sina egna vandringar utmed Camino de Compostela. Hon berättar också om våra rundresor med svensk reseledare som vi har under nästa vår med vandring utmed pilgrimsleden till Santiago de Compostela.

Anmäl dig på vår hemsida och följ med via din dator, läsplatta eller smartphone.
VARMT VÄLKOMNA ❤️❤️❤️


Jag har drömt om att vandra till Santiago!

Webinarium Peru med Machu Picchu

Onsdag 19 januari kl. 18.00

Följ med oss på en virtuell resa till Peru - här spanar vi bland annat efter kondorer, äter ceviche i Lima och besöker fantastiska Machu Picchu!

Milla berättar om sina egna resor i landet och vi besöker huvudstaden Lima, åker lyxtåg från Aguas Caliente till Cusco, besöker magnifika Machu Picchu - nej vi vandrar inte inkaleden men berättar lite om de olika varianterna och gör en liten sväng in i Amazonas. 🦙🦙🦙

Häng med på en virtuell resa till detta spännande land! Anmäl dig på vår hemsida och följ med via din dator, läsplatta eller smartphone.

VARMT VÄLKOMNA! 💛💛💛


Drömresan till Peru - jag är på!

Webinarium Highway 1 - USA:s västkust

Torsdag 20 januari kl. 18.00

Följ med Ida på en välsmakande resa genom Kaliforniens vindistrikt och kulturella städer längs västkusten. Upptäck en annorlunda sida av Highway 1, som parallellt med de mer turistiska sevärdheterna bjuder på en rik gastronomisk upplevelse med färska råvaror, fina viner och en rik historia. 🍷🍷🍷

Vi börjar med att hitta några små smultronställen i San Francisco innan vi beger oss till de välkända vindistrikten omkring Napa och Sonoma. Vi fortsätter söderut till kusten med ett mysigt stopp i Carmel-by-the-sea som erbjuder en nästan sagolik vistelse bland kullerstensbelagda gator som kantas av gallerier och butiker. Såklart ser vi vackra kuststräckan längs Pacific Coastal Highway 1 på väg till vingårdarna runt Paso Robles och San Luis Obispo.

Till slut hamnar vi i Santa Barbara med sitt ståtliga missionshus från 1786 och en spännande arkitektur som skvallrar om spanska och mexikanska influenser på staden genom åren. Här kan vi strosa mellan vinprovsmakningsbutiker i stadens hjärta och äta en god middag på piren innan vi kör den sista korta sträckan till Los Angeles flygplats och reser hem.

Anmäl dig på vår hemsida och följ med via din dator, läsplatta eller smartphone.
VARMT VÄLKOMNA! 💙💙💙


Highway 1 - anmäl dig här!

Webinarium Seychellerna

Torsdag 27 januari kl. 17.00

Seychellerna är verkligen drömmen om paradiset och många ser framför sig vita stränder, klarblått vatten och ultralyxiga hotell.

Och visst är det så, men vad många inte vet om är att Seychellerna är också äventyr, skön stämning med musik, marknader och väldigt plånboksvänliga pensionat och familjehotell där man kan laga sin egen mat och få en drömresa för en rimlig penning. 😎😎😎

Karin har rest runt på många av öarna och sett hotell i alla kategorier, kan tipsa om de bästa stränderna och inspirera till din bästa resa. Följ med henne och se bilder från Mahé, Praslin, La Digue, Silhoutte och Ste Anne. Hon ger också tips och förslag om hur, när och var man reser för att skräddarsy sin bästa resa till Seychellerna.

Webinariet om Seychellerna följer men enkelt med på online, via sin egen dator, mobil eller surfplatta. Boka din plats med en gång och följ med Karin på en virtuell resa till Seychellerna!

VARMT VÄLKOMNA 💚💚💚


Jag följer med till Seychellerna!

Boka ett möte med oss

så skräddarsyr vi din drömresa!

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte på vårt kontor i centrala Malmö!

Förutom själva resan hjälper vi dig även reda ut allt vad som gäller med avbeställningsskydd, reseförsäkringar och bokar du en paketresa med oss är du alltid skyddad av Paketreselagen och har ett journummer du kan nå oss på dygnet runt!

Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar! 🤩🤩🤩


Jag vill boka ett möte!