Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021-2022 Läs mer här!
45 min.
Gratis föredrag
Seychellerna är verkligen drömmen om paradiset och många ser framför sig vita stränder, klarblått vatten och ultralyxiga hotell.

Och visst är det så, men vad många inte vet om är att Seychellerna är också äventyr, skön stämning med musik, marknader och väldigt plånboksvänliga pensionat och familjehotell där man kan laga sin egen mat och få en drömresa för en rimlig penning.

Jag har rest runt på många av öarna och sett hotell i alla kategorier, kan tipsa om de bästa stränderna och inspirera till din bästa resa. Följ med mig och se bilder från Mahé, Praslin, La Digue, Silhoutte och Ste Anne. Jag ger också tips och förslag om hur, när och var man reser för att skräddarsy sin bästa resa till Seychellerna.

Webinariet om Seychellerna är helt gratis och man följer enkelt med online, via sin egen dator, mobil eller surfplatta. Boka din plats med en gång och följ med mig på en virtuell resa till Seychellerna!

Jag ser fram emot en härlig virtuell resa till paradiset med er – varmt välkomna!

Med vänlig hälsning
Karin

Anmälan till Webinarium

Status Datum Tidpunkt

Information

Plats
Detta är en virtuell resa vi gör online. Du kommer få en länk till webinariet i det bekräftelsemail som du får när du anmäler dig.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF