Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Tack för att du har anmält dig till Winberg Travels nyhetsbrev!

Välkommen till vår stora värld av resor – vi är glada över att ha dig här 😊

Tack för ditt intresse av Winberg Travels nyhetsbrev. Vi hoppas kunna inspirera dig till att vilja utforska världen och vidga dina vyer inför din nästa resa.
I vårt nyhetsbrev hittar du dessutom de där lokala tipsen som våra resvana reserådgivare har snappat upp på sina resor jorden runt, viktig och aktuell reseinformation samt roliga tävlingar med fina vinster.


Du hittar vårt stora utbud av resor här

Vilka är Winberg Travel?

Kanske har du hört om oss från någon vän eller kollega, eller så har du kanske rest med oss tidigare? Oavsett vad vill vi gärna passa på att presentera oss lite kort:

🌎 Hos Winberg Travel skräddarsyr vi resor till världens alla hörn, till äventyrslystna resenärer i alla åldrar. Vår viktigaste uppmaning till våra kunder är att resa med sina sinnen: smaka, dofta, se och känna ländernas särprägel och komma in under huden på dem.
🌍 Vår specialitet är att hjälpa dig med att skräddarsy dina drömresor – vi är passionerade resenördar som tillsammans har rest i över 100 länder! Det vi brinner lite extra för är att ge våra kunder sådant som du inte kan hitta själv – det där alldeles unika boendet långt utanför civilisationen, middagen på den där undangömda och otroliga restaurangen eller besöket hemma hos lokalbefolkningen som du annars aldrig hade mött.


Läs mer om oss på Winberg Travel här

Möt våra reserådgivare

Vårt kontor är beläget i centrala Malmö. Här sitter reserådgivare som alla har sina expertområden, och du kan därför vara säker på att alltid hamna i goda händer – vart du än planerar din nästa resa. Du är alltid välkommen att boka ett möte med någon av våra reserådgivare på vårt kontor eller över telefon: 0413-170 50.


Boka ett möte med våra reserådgivare här

Gruppresor med likasinnade

Utöver individuella och skräddarsydda resor har vi också en gruppavdelning. Här hjälper vi dig som vill resa på aktiva resor tillsammans med andra resenärer och med en svensk reseledare.


Se alla våra aktiva resor med svensk reseledare här

Företags- och skolresor

Vår gruppavdelning kan också skräddarsy resor för större sällskap. Exempelvis hjälper vi företag som vill ordna en konferensresa eller skolklassen som vill arrangera en studieresa.


Läs mer om våra skräddarsydda gruppresor här

Psst...

Följ oss gärna på sociala medier! 👇🏽