Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Vill du dryga ut din reskassa? 🤑🧳

Delta i vår tävling för din möjlighet att vinna presentkort hos Winberg Travel!

Vi skriver till dig för att du tidigare i år antingen deltog i en av Winberg Travels vandringsresor, eller var med på någon av våra resekvällar i Malmö. Efter detta så var du vänlig nog att fylla i vårt frågeformulär som vi skickade till dig, där vi bad dig om dina åsikter om resan eller resekvällen. I samband med detta fick du möjlighet att fylla i din mailadress för att vara med i tävlingen om ett resepresentkort på 3 000 kr hos oss på Winberg Travel - och i och med detta kontaktar vi dig nu!

Läs nedan för instruktioner om hur du deltar i tävlingen 👇🏼


Få inspiration till hur du kan använda ditt presentkort

Instruktionerna är enkla👌🏼

Svara på följande tre frågor - vinnaren dras bland dem som har flest rätt

🥇Fråga 1
En av resenyheterna i vårt stora utbud av aktiva gruppresor med svensk reseledare går till Medelhavsön Mallorca, där vi vandrar högt upp i bergen med utsikt över havet, och bor på traditionella och unika boenden tillsammans med övriga vandrare.
Fråga: När avgår nästa vandringsresa till Mallorca?
Hitta mer information om resan här

🥈Fråga 2
Winberg Travel har ett resekoncept som heter Upplevelseresor. Här samlar vi resor med fasta avresedatum och fasta priser, men där programmet är individuellt. Gemensamt för resorna är att de har ett fullmatat program som innehåller både äventyr, natur, kulturella sevärdheter och tid för avkoppling.
Fråga: Till hur många länder erbjuder vi upplevelseresor?
Se alla våra upplevelseresor här

🥉Fråga 3
Det som är vår specialitet hos Winberg Travel är våra skräddarsydda resor, där vi anpassar resor till världens alla hörn efter våra kunders önskemål och drömmar. En av de mest äventyrliga resealternativen vi erbjuder är våra jorden runt-resor.
Fråga: Hur många jordenrunt-resor har vi på vår hemsida?
Se alla våra jordenrunt-resor här


Botanisera bland alla våra reseformer här

Svara på frågorna och var med i tävlingen

Skicka svaren på frågorna till info@winbergtravel.se senast den 14:e december. Vi drar en vinnare den 21:a december och meddelar den glada vinnaren via mail - så se till att hålla utkik i din inkorg för din chans till årets bästa julklapp!

Psst...
Du har väl inte missat att registrera dig till Winberg Travels nyhetsbrev? Som mottagare av våra nyhetsbrev är du först med att få veta om nya tävlingar, resmål, föredrag och massa annat intressant och inspirerande!


Anmäl till dig Winberg Travels nyhetsbrev här