Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

JULKLAPPSRE(S)A

20% rabatt på alla paketresor i Europa!

KALASPRISER PÅ PAKETRESOR - SPARA 20% PÅ VÅRA SKRÄDDARSYDDA PAKET I EUROPA!

Gäller alla skräddarsydda paketresor till Kroatien, Grekland, Portugal, Spanien, Italien och Svalbard! Så passa på att boka 2021 års resa senast den 9 december 2020 och spara 20%!

💚 Kroatien
💚 Grekland
💚 Portugal
💚 Spanien
💚 Italien
💚 Svalbard

Den fantastiska rabatten gäller både på de reseförslag vi har på vår hemsida och de skräddarsydda resor vi paketerar helt efter dina önskemål.


Boka senast 9 december!

KROATIEN

Välj och vraka bland våra Kroatienäventyr!

KROATIEN - SPARA 20%

Kroatien ligger bara några timmar med flyg från Sverige och erbjuder massor med upplevelser "off the beaten track" för äventyrslystna i alla åldrar. 🤩 Andlöst vacker natur, spännande äventyr och storslagna upplevelser - i Kroatien får man verkligen valuta för pengarna!


Boka Kroatienresan nu!

GREKLAND

Upplev Grekland "off the beaten track" med oss!

GREKLAND - SPARA 20%
Grekland bjuder på fantastiska stränder med kristallklart vatten, gudomlig mat och dessutom imponerande natur med spännande vandringar, platser där historiens vingsus fortfarande hörs och en fascinerande kultur. Många av de mindre kända öarna passar perfekt till ö-luffning och ger dig en resa med frihet och flexibilitet.


Boka ditt äventyr i Grekland!

PORTUGAL

Sol, sand, surf & upplevelser

PORTUGAL - SPARA 20%
Portugal är ett land man inte kan få nog av. Här väntar dig pittoreska byar där du kan njuta av lokala viner och dagens läckra fiskefångst. Det är aldrig långt till en sandstrand där många härliga soltimmar kan avnjutas vid det turkosblå vattnet och de svalkande vågorna.


Boka senast 9 december!

SPANIEN

Upptäck Spaniens bästa sidor

SPANIEN - SPARA 20%
Från avkopplande strandliv och läckra surfvågor, till en road trip i egen camper eller en spännande vandring bland bergen – i Spanien finns äventyr som passar alla! Varför inte en ö-luffning på Kanarieöarna, ett besök på vackra Mallorca eller häftiga storstadsupplevelser i Madrid eller Barcelona?


Boka Spanienresan senast 9 december!

ITALIEN

Ljuvliga äventyr till kalasbra rabatt

ITALIEN - SPARA 20%
Från norr till söder erbjuder Italien utsökta upplevelser i form av såväl solstekta stränder, kultur och historia i överflöd och gastronomiska höjdpunkter. Här finns också mängder av äventyr som vandringar, tågresor och naturupplevelser.


Jag längtar till Italien!

SVALBARD

Isbjörnar, norrsken och midnattssol

SVALBARD - SPARA 20%
Gör en helt unik resa - oavsett årstid! Den norska ö-gruppen Svalbard ligger bara 135 mil från Nordpolen och här kan du uppleva allt från norrsken, snöskoter och slädturer med hund på vintern, till isbjörnar, midnattssol, valar och glaciärvandring under sommaren.


Svalbard - det stora äventyret!

TRYGGHETSGARANTI

Boka nästa års resor med trygghet!

TRYGGHETSGARANTI PÅ DIN RESA UNDER 2021🌏

Längtar du efter att uppleva världen igen?
Köper du en paketresa med avresa efter 1 mars 2021 ger vår trygghetsgaranti dig möjligheten till gratis om- eller avbokning fram till avresa om svenska Utrikesdepartementet fortfarande har eller lägger in en ny reseavrådan för de destinationer som ingår i din resa. Som reseavrådan räknas när Utrikesdepartementet avråder från icke nödvändiga resor till ett specifikt land. Produkter som redan förbrukats eller påbörjats som t.ex. avbeställningsförsäkring återbetalas ej.

Vill du veta mer om vår Trygghetsgaranti så kontakta oss på 0413-170 50. Vi hjälper dig att resa ut i världen tryggt och säkert! 🤗


Boka med vår Trygghetsgaranti