Nedanför har våra reseexperter på Winbergs satt samman några spännande resor till Portugal. Det ger dig en snabb överblick vad du kan se och uppleva i denna spännande och intressanta del av världen.

Reseförslagen är tänkt som inspiration och du kan sedan välja förslagen som de är eller låta oss skräddarsy det som passar dig bäst!

Visa 7 upplevelser

Caminovandring på den portugisiska kustvägen

Utforska den betagande, portugisiska kusten och de små, mysiga kuststäderna på denna vandring från Portugals charmiga hamnstad Porto till den historiska staden Baiona i Spanien. En pilgrimsvandring där du kan njuta av den nordportugisiska och nordspanska kulturen och samtidigt få en paus från den hektiska vardagen, där det finns tid för reflektion, möte med andra pilgrimsresenärer och att vara ett med naturen.
Läs mer
9 dagar
MAJ - OKTOBER
från 13 450:-

Med tåg genom Portugal

Upptäck Portugals spännande kultur och vackra natur med en tågresa genom landet. Under resan kommer du utforska portvinets huvudstad Porto i norr, bergsbyar med flera hundra års historia, den mysiga huvudstaden Lissabon samt de allra vackraste stränderna i Algarve-regionen.
Läs mer
14 dagar
MAJ - OKTOBER
från 15 450:-

Med familjen i husbil i södra Portugal

Ta med familjen på ett minnesvärt äventyr i södra Portugal. Storstadsdagar i Lissabon följs av full frihet med husbilshyra. Njut av vild natur, fantastiska kuststräckor, olivlundar och charmiga städer i regionerna Alentejo och Algarve.
Läs mer
13 dagar
MAJ - OKTOBER
från 9 450:-
från 7 450:-

På bilresa genom Spanien och Portugal

Upplev det äkta Spanien och charmiga Portugal på denna roadtrip på egen hand – som bjuder på nya och gamla huvudstäder, autentiska regioner, historiska städer och dramatiska landskap späckade med vinrankor. Se fram emot gyllene städer, portvin och brusande floder.
Läs mer
14 dagar
APRIL - OKTOBER
från 25 450:-
Vandring Fisherman´s Trail

Vandring utmed Fisherman´s Trail

Upplev den storslagna naturen utmed Rota Vicentina och Portugals sydvästra Atlantkust. Du vandrar i de lokala fiskarnas fotspår på stigar som leder till havet. Du passera sandstränder, branta klippor, blomsterprakt och övernattar sedan i små fiskebyar utmed vandringsleden Fisherman´s Trail.
Läs mer
11 dagar
SEPTEMBER - JUNI
från 19 450:-
Upplevelser & äventyr på Madeira

Upplevelser & äventyr på Madeira

Atlantens pärla, Madeira lockar med en storslagen natur kryddad med portugisisk gästfrihet och charm. Vandra längs Madeiras många bevattningskanaler - levador, kör längs det steniga kustlandskapet, stå på bergstoppen på öns högsta punkt, sväva över huvudstaden Funchal med bergbana och utforska den botaniska trädgården.
Läs mer
8 dagar
APRIL - OKTOBER
från 24 950:-

Road trip till Portugals höjdpunkter

Upplev det bästa av Portugal. Från Lissabons ikoniska spårvagnar och surfing i Peniche till de höga Serra da Estrela-bergen och portvinprovning i Porto. Denna kör själv-resa innehåller lite av allt.
Läs mer
10 dagar
MAJ - OKTOBER
från 18 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: