Shailee är en väldigt nyfiken person och har alltid varit det. Hon påbörjade sitt stora reseintresse när hon som 16-åring flyttade till Kenya för att gå på gymnasiet i Nairobi. Därefter har det fortsatt i rask takt med ytterligare en flytt tillbaka till Kenya och med resor till Uganda, Sydafrika och Rwanda, där hon bland annat fick stå öga mot öga med bergsgorillorna i Rwanda.
Efter Afrika väntade nästa kontinent med backpacking i Latinamerika, där Shailee reste runt i Chile, Argentina, Peru, Ecuador, Colombia och Mexiko.
Shailee har även bott och jobbat i Australien och dessutom backpackat flera månader i Sydostasien, bland annat i Thailand, Kambodja och Vietnam.

Shailees gedigna erfarenhet av resor runtom i världen har gett henne mängder av häftiga upplevelser, såsom safari i Kenya, djungeltrekking i Ecuador och att åka stjärtlapp ner från en vulkan i Chile, minnen som hon har med sig genom hela livet. Att åka till nya platser och skapa relationer med både människor och natur är bland det häftigaste som finns för Shailee, och hennes utåtriktade och nyfikna personlighet har även bidragit till massor med vänner över hela världen.

En viktig del för Shailee är hållbar turism och hon hyser en stor respekt för de länder och kulturer hon besöker, så att även framtida generationer ska kunna få njuta av de resor som vi gör nu.
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: