Winberg Travel erbjuder rundresor med svensk reseledare till Portugal.

På våra rundresor till Portugal får du inblick i landets intressanta och spännande kultur och kommer tätt på naturen.

Du bjuds på spännande äventyr som du på egen hand inte kunnat uppleva under samma tid med samma intensitet. Vi reser i grupper om 10-20 personer.

MED SVENSK RESELEDARE

Vandring längs levadorna på Madeira

Vulkanön Madeira är en av Portugals frodiga pärlor, belägen mitt ute i Atlanten. Ön lockar med en storslagen kust kryddad med portugisisk gästfrihet och charm. Madeira består av dramatiska berglandskap som tar sina besökare både högt upp på svala toppar och långt ner i solvarma dalar. Placeringen mitt i Atlanten skapar ett behagligt klimat som välkomnar besökare året runt. Ön bjuder på ett alldeles särskilt perfekt klimat för vandringar, då du sällan behöver utstå varken kalla dagar eller stekheta temperaturer.
Läs mer
8 dagar
FASTA AVRESEDATUM
från 17 450,-

Vandring på Fishermen’s Trail i Portugal

Knyt vandringsskorna och följ med till Fishermen's Trail i Portugal – en naturskön vandringsled från Almograve till Arrifana där vi följer i fiskarnas fotspår, som i generationer har vandrat på samma stigar i jakt på bra fiskevatten. Leden bjuder på storslagna naturupplevelser med majestätiska havsutsikter, råa klippformationer och blodröda solnedgångar.
Läs mer
8 dagar
FASTA AVRESEDATUM
från 22 950,-

Travel consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: