Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Res med oss på Winberg Travel

så mycket att se, så mycket att upptäcka!

VÄLKOMMEN TILL WINBERGS VÄRLD! 🌎🌍🌏

Vi har så många kul, spännande och läckra resor att presentera. Vi håller oss i Norden just denna gång, närmare bestämt Island, Svalbard och Färöarna. Läs mer nedan om våra fina reseförslag till grannländerna - vi skräddarsyr resor för alla - oavsett om du reser själv, i sällskap eller med familjen eller kompisarna.

Vi har fyllt på med ännu fler virtuella resor där vi på Winberg Travel berättar om våra egna resor och favoritplatser. Vi bjuder på bilder, tips & inspiration för framtida upplevelser!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram där vi inspirerar och kommer med resetips och erbjudanden varvat med vackra bildet!


Välkommen till oss på Winberg Travel!

Webinarium

Nya Zeeland tisdag 23 mars kl. 17.00

Följ med Karin på en virtuell resa till NYA ZEELAND!

På andra sidan jordklotet, så långt bort man kan komma ligger ett absolut favoritland – Nya Zeeland. Detta land som bjuder på allt från fårfarmar till hobbitar, spännande kultur, underbara vingårdar och magnifika naturupplevelser. Man kan inte annat än att älska det! Följ med på en rundresa från norr till söder där Karin berättar om sina favoritställen och aktiviteter och såklart också lite ”tips och tricks”.

Välkomna tisdag den 23 mars kl. 17:00! Man kan följa med från sin dator, läsplatta eller smartphone – anmäl er på vår hemsida!


Jag vill höra mer om Nya Zeeland

Skräddarsydda äventyr

på Island

Upplev Nordatlantens sago-ö med egen hyrbil. Vi bokar övernattningar och inkluderar en valsafari så du får del av alla Islands höjdpunkter. Att köra själv på Island är ett rent nöje tack vare bra vägar och tydlig skyltning runt på det välfungerande vägnätet med massor av utsiktsplatser och möjligheter till både kortare och längre vandringar på vägen.

Se enorma lavafält, vackra fjordar. Europas största glaciär, charmiga små byar, brusande vattenfall, världens äldsta aktiva gejser, hoppande knölvalar och mycket mer.

Ring oss på 0413-170 50 så hjälper vi dig planera, skräddarsy och boka ditt nästa äventyr!


Jag vill åka till Island!

Webinarium

Sri Lanka & Maldiverna den 25 mars kl. 17.30

Sri Lanka är ett förtrollande land med mängder av upplevelser, stora som små. Det passar lika bra att backpacka som att glampacka på läckra hotell. Ensam, med kärestan eller hela familjen - här finns något för alla!

Milla berättar om sina rundresor bland tempel och basarer, med leopardspaning i nationalparkerna och matupplevelser som får smaklökarna att explodera. Avslutningsvis drömmer ni er bort på några av Maldivernas atoller för att få lite sol, sand och strand!

Välkommen till SRI LANKA & MALDIVERNA torsdag den 25 mars kl. 17:30! Anmäl er på vår hemsida och följ med via PC, läsplatta eller smartphone.


Följ med till Sri Lanka & Maldiverna

Skräddarsydda äventyr

på Svalbard

Den norska ö-gruppen Svalbard ligger bara 1350 km från Nordpolen och bjuder på allt från norrsken till slädturer med hundspann på vintern till isbjörnar, glaciärvandringar och midnattssol under sommaren.

Följ med på en expeditionskryssning eller utforska den storslagna naturen med huvudstaden Longyearbyen som bas. Åk båt till den ryska gruvbyn Barentsburg eller gör en guidad vandring runt i spökstaden Pyramiden. Avsluta kvällen med ölprovning Longyearbyens microbryggeri och en god middag efter det. Vi skräddarsyr din norska upplevelse så den passar perfekt - oavsett vilket resesällskap du har. Ring oss på 0413-170 50 så hjälper vi dig planera, skräddarsy och boka din resa!


Svalbard - det stora äventyret!

Webinarium

Svalbard den 8 april kl. 17.00

Lät det spännande med en skräddarsydd resa till Svalbard. Passa på att följa med på en virtuell resa med Ida till ögruppen SVALBARD som ligger halvvägs mellan Norge och Nordpolen. En av Europas sista vildmarker med vidsträckta, öde isfält och en historia som sträcker sig tillbaka till 1100-talet!

Svalbard kallas omväxlande för isbjörnarnas rike eller Europas sista vildmark – oavsett vilket är Svalbard en storslagen upplevelse med ett helt unikt djurliv och en spännande, fantasieggande och samtidigt lite kuslig skönhet. Här samlas naturälskare och äventyrare för att njutningsfyllt insupa den kärva skönheten!

Följ med Ida till Svalbard - glöm inte att anmäla dig via vår hemsida - varmt välkommen!


Anmäl dig till vårt webinarium om Svalbard här!

Färöarna

Vilken dröm!

Nyfiken på Färöarnas höjdpunkter? Fåren betar i det gröna böljande landskapet, människor och tusenårig kultur bjuder välkommen till Färöarna. Det lilla landet ute i Nordatlanten består av 18 öar och är ett paradis för natur- och kulturälskare och är ett vidunderligt resmål!

Vi har gjort ett reseförslag för att du på relativt kort tid skall kunna se det absolut bästa av Färöarna. Allt från en heldagstur till fågelön Mykines för att träffa landets kanske coolaste invånare; lunnefåglarna. Vandringar på Suðuroy och Tórshavn med sin kombination av urgamla traditioner och modernt samhälle. Nordøerne med sitt dramatiska fjällandskap och en båtutflykt till Vestmannabjergene med grottor och branta klippor. Resan avslutas på Eysturoy med ett besök i den lilla idylliska byn Gjógv med vackra vyer och mycket säregen natur. Du har egen hyrbil under hela resan och det är enkelt och kul att köra på Färöarna med ett väl fungerande vägnät och bra förbindelser mellan öarna i form av broar, färjor och tunnlar.

Ring oss på 0413-170 50 så hjälper vi dig boka din road trip på fantastiska Färöarna!


Färöarnas höjdpunkter

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte lite längre fram! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Trygghetsgaranti!

Boka lugnt

Köper du en paketresa med avresa efter 1 mars 2021 erbjuder vi dig gratis om- eller avbokning fram till avresa om svenska Utrikesdepartementet fortfarande har eller lägger en ny reseavrådan för de destinationer som ingår i din resa. Läs på vår hemsida eller ring oss så berättar vi mer!


Trygghetsgaranti