Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Sommarresor till

fantastiska Färöarna

REDO FÖR FÄRÖARNA - SOMMARENS COOLASTE ÄVENTYR!? 🐧🐧🐧

Det lilla landet ute i Nordatlanten består av 18 öar och är ett paradis för natur- och kulturälskare och ett vidunderligt resmål för backpackers, glampackers och familjer. Kombinationen av fantastisk natur, rikt djurliv, historia och kultur, charmiga Tórshavn och idylliska landskap gör Färöarna till en perfekt destination för äventyrslystna i alla åldrar! Man kan besöka Färöarna året runt då varje årstid har sin charm. Trots sitt isolerade läge i norra Atlanten är klimatet relativt milt tack vare Golfströmmen med just sommaren är ljus, mycket ljus, med en temperatur runt 10-15 grader. Ring oss så hjälper vi dig boka sommarens stora äventyr!


Färöarna - dit vill jag åka!

Webinarium Costa Rica

Tisdag 25 maj kl. 17.00

Följ med till sköna, gröna Costa Rica där man lever Pura Vida. 🐸🐸🐸 Ett land fyllt av äventyr, natur, sol & surf. Det passar lika bra att backpacka som att glampacka på läckra hotell. Ensam, med kärestan eller hela familjen - här finns något för alla!

Milla berättar om sina egna rundresor bland kolibrifåglar och vulkaner, bad i varma källor och sand mellan tårna vid kusten. Kvällen bjuder på inspiration, tips och förslag på resrutter och upplevelser!

Anmäl dig på vår hemsida och följ med via din dator, läsplatta eller smartphone. Nu åker vi!!!


Costa Rica - jag följer med!

Safari & sol

Äventyr och upplevelser

KILIMANJARO - SAFARI - SOLVARMA STRÄNDER

Vad längtar du mest efter just nu?
⛰️Utmana dig själv med att bestiga Kilimanjaro?
🐘Upplevelser & äventyr med safari?
🌴 Underbar solvarm sand och blått hav?

Då låter det som om Tanzania är platsen för dig oavsett om du vill göra allt eller kanske bara vandra, åka på safari eller ligga på stranden. 😍 Vi har flera vandringsalternativ för dig som vill bestiga Afrikas högsta berg. Vi har också massor med läckra safariupplevelser i Serengeti, Ngorogoro, Lake Manyara eller varför inte Tarangire där man även får göra nattsafari. Solvarm sand och blått hav hittar man på någon av de vackra öarna Zanzibar, Pemba eller Mafia Island.

Läs mer på vår hemsida eller ring oss ☎ på 0413-170 50 så hjälper vi dig att skräddarsy ditt äventyr!


Safari, Kilimanjaro och sand mellan tårna!

Höstens reseinspiration

massor med virtuella resor

MISSA INTE HÖSTENS RESEINSPIRATION!
🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎🌍🌏🌎

Vi fortsätter med våra virtuella resor fyllda av bilder, berättelser och inspiration för framtida reseäventyr. Vi har laddad programmet med massor av spännande resor - alltid klockan 17.00!

UGANDA - 24 augusti
ECUADOR & GALAPAGOS - 1 september
SRI LANKA & MALDIVERNA - 2 september
JAPAN - 28 september
NAMIBIA - 29 september
PERU & MACCHU PICCU - 30 september
KARIBIEN - 5 oktober
HAWAIÍ - 7 oktober
COLOMBIA - 12 oktober
SYDAFRIKA - 14 oktober
NEW YORK - 19 oktober
VÄSTRA AUSTRALIEN - 21 oktober
BORNEO - 26 oktober

Anmäl dig på vår hemsida och sedan res med oss från din dator, läsplatta eller smartphone. VÄLKOMMEN!


Virtuella resor - anmäl dig här!

Vandra Camino de Santiago

med oss i höst!

VAD GÖR DU DEN 4-11 SEPTEMBER?? 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

Följ med oss och vandra den klassiska pilgrimsleden Camino de Santiago! Vi vandrar från staden Sarria till katedralen i Santiago de Compostela - totalt blir det ungefär 114 kilometer utspritt på 6 vandringsdagar - i snitt 19 kilometer om dagen.

I resan ingår flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, hotell med frukost och bagagetransport mellan hotellen. Svensk färdledare finns med under hela vandringen som ser till att vi stretchar var femte kilometer, håller styr på det som behöver hållas styr på, har koll på kartan och kommer med lunch & middagstips.

Innan resan håller vi ett virtuellt informationsmöte då vi går igenom tips, tricks och vad man skall tänka få för att få ut det mesta av sin vandring. VARMT VÄLKOMNA önskar vi på Winberg Travel 💁‍♀️


Jag är nyfiken på att vandra med Winbergs!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte lite längre fram! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Trygghetsgaranti!

Boka lugnt

Köper du en paketresa med avresa efter 1 maj 2021 erbjuder vi dig gratis om- eller avbokning fram till avresa om svenska Utrikesdepartementet fortfarande har eller lägger en ny reseavrådan för de destinationer som ingår i din resa. Läs på vår hemsida eller ring oss så berättar vi mer!


Trygghetsgaranti