Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

HETA RESETIPS APRIL 2022!!!

Vi fortsätter att spana efter de hetaste resetipsen! 🕵️‍♀️🕵️🕵️‍♂️

Flera goda nyheter är att Indonesien och med det Bali öppnar upp igen. Just Bali är ett perfekt resmål svensk vår, sommar och tidig höst. Ett annat lika perfekt resmål är Costa Rica som nu tagit bort i princip alla inreserestriktioner. Missa inte Lottas webinarium den 19 april! Är man nyfiken på Kanada eller Svalbard är det läge nu!

Vi fortsätter med våra webinariet - kommande virtuella resor går till just Costa Rica och även Vietnam. Bara anmäl dig på vår hemsida och följ med!

Bokar du en paketresa med oss på Winberg Travel skyddas du alltid av Paketreselagen, du har dessutom vår Trygghetsgaranti och självklart tillgång till vår 24/7 jourservice. Ring oss på 0413-170 50 eller boka ett möte så hjälper vi dig skräddarsy och boka ditt nästa äventyr! 🌎🌍🌏


Skräddarsydda resetips!

VIRTUELL RESA TILL COSTA RICA

TISDAG 19 APRIL KL. 18.00

Följ med Lotta till Costa Rica - ett land fyllt av äventyr, natur, sol & surf. Det passar lika bra att backpacka som att glampacka och kombinera med allt från rustika småhotell till läckra beach-boenden. Ensam, med kärestan eller hela familjen - här finns något för alla! Vi vandrar på vulkaner, utmanar vår svindel i molnskogen och äter massor med gallo pinto på lokala "sodas".

Lotta berättar om sina egna rundresor bland kolibrifåglar och vulkaner, bad i varma källor och sand mellan tårna vid kusten. Webinariet bjuder på inspiration, tips och förslag på resrutter och upplevelser! 🦎🦎🦎Varmt välkomna!


Pura Vida - absolut något för mig!

WEBINARIUM VIETNAM!

ONSDAG 4 MAJ KL. 18.00

Följ med Ida till Vietnam - en virtuell resa till Vietnam, som bjuder även den mest beresta resenären på många annorlunda, spännande och helt unika upplevelser! 🤓🤓🤓

Ida tar er med på en virtuell resa till Vietnam, som börjar i Hanoi i norr där ni också får uppleva de ikoniska kalkstensklipporna i Halong Bay. Fortsätt sedan söderut längs med kusten till bland annat den gemytliga staden Hoi An, vars hela gamla stadskärna är ett Unesco världsarv. Till sist når vi Saigon, som numera heter Ho-Chi-Minh staden och är en modernare upplevelse i kontrast till Hanois historiska kvarter. Vi hinner även med en utflykt till Mekong-deltat i södra Vietnam. Varmt välkomna!


Som jag längtar till Vietnam!

PLANERA I TID

SUGEN PÅ ATT RESA I NOVEMBER?

Ibland är det bra att gå händelserna lite i förväg - som när man skall resa långt och/eller länge till spännande platser. Planerar du att resa i november så är det dags nu. Speciellt om du vill ha en skräddarsydd resa som är planerad och bokad speciellt för dig - med alla de där unika hotellen, upplevelserna och äventyren just du vill ha med i din resa!

Vi har gjort en lista på de bästa, coolaste och skönaste resmålen just för november 👇👇👇

🍃 Argentina - våren är i full sving och speciellt Patagonien är som bäst nu med friluftsliv och natur.
💦 Hawaii Big Island - vill man åka till Hawaii i november är Big Island det bästa valet. Fördelen här är att det finns många olika klimatzoner och regnar det på ett ställe tar man bara bilen till nästa.
✨ Thailand - slutet av regnsäsongen firas med festivalen Loy Krathong. Maten, människorna och äventyren är lika underbara året om!
🌴Mauritius - nu är det början av sommaren med skir, skör grönska och stränder med gott om plats.
🍂 Mexiko - dagarna blir bara ljusare och soligare. Nu väntar bad i kristallklara cenotes och tacofredag "på riktigt".
🐆Namibia - röd öken, road trip och leoparder i Etosha, så drömmigt! Här kan man göra sitt livs road trip med tält på taket och vidunderliga upplevelser!


Resa i november ...mmmm låter bra!

SEYCHELLERNA

BOKA TIDIGT OCH FÅ RABATTER

Seychellerna är en av de där resmålen mnn enkelt återvänder till gång efter gång. Det fungerar att åka hit i princip närsomhelst på året, de regnigaste månaderna är december till februari men temperaturen är runt 28-29 grader hela tiden. 💦💦💦

Oavsett om du vill bo på på ett mysigt "self catering" och fixa det mesta själv, äta läcker hämtmat på verandan och packa frukostpicknick eller bo på ett läckert lyxhotell med cool pool och service dygnet runt så hjälper vi dig hitta det!

Väljer du sen att boka i riktigt god tid så finns det massor med bra rabatter att utnyttja. De flesta hotell har boka tidigtrabatter, från 10 till 30% beroende på när du bokar. För att säkra de bästa priserna bör du boka minst 90 dagar innan det är dags att åka. Det finns också uppgraderingar av rumstyp, gratisnätter och andra förmåner man får tillgång till om man är ute i god tid eller bestämmer sig för att stanna på samma hotell lite längre. Ring oss på 0413-170 50 så hjälper vi dig hitta de bästa erbjudandena!


Ja tack - det låter inte helt fel!

INDONESIEN & BALI

ÄNTLIGEN ÖPPET IGEN

Äntligen har Indonesien öppnat sina gränser igen och välkomnar besökare. 🦎🦎🦎
Vi har massor med spännande förslag på resor till Indonesien i allmänhet och Bali i synnerhet.

Just Indonesien och Bali passar väldigt bra att åka till under våren, sommaren och hösten då vattnet är som lugnast och solen skiner många timmar per dygn i genomsnitt. Vi har vandringar och jungeltrek på Sumatra, tågresor på Java, surfäventyr, skräddarsydda rundresor, strandhäng på Bali och Giliöarna och vi skräddarsyr alla kombinationer precis som du vill. Surfa in på vår hemsida och bli inspirerad!


Men så perfekt - jag längtar redan!

NEW YORK & WASHINGTON

EPISKA STORSTÄDER

NEW YORK OCH WASHINGTON 👌👌👌 STORSTÄDERNAS STORSTÄDER!
Två av USA:s mest unika och samtidigt mest typiska städer med massor av kända sevärdheter.

Vad sägs om cykelturer i USA:s coolaste storstäder, söndagsgospel i Harlem, helikoptertur över Manhattan och tågresa till Washington. Dessutom finns det också gott om tid att utforska på egen hand. Vi bokar flyg, hotell, tåg och utflykter - säg bara till om du vill ha mer eller vill stanna längre.


Storstäder - precis min typ av resa!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång? Du kan också boka upp ett personligt möte med oss på vårt kontor i Malmö. Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Har du koll

på din reseförsäkring?

Just reseförsäkringen är en otroligt viktig del av resan att ha ordning på. Utan den har du själv det ekonomiska ansvaret om du drabbas av sjukdom eller olycka. Vi rekommenderar Gouda som täcker allt från läkarhjälp till hemtransport och coronakarantän, sen ankomst och extremsporter.


Läs mer om Goudas försäkringar