Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

NYHETER & INSPIRATION!!!

Våren tvekar fortfarande men ljusare tider är på väg! 🌿🌿🌿

Vi fortsätter hela våren med intressanta och informativa webinarier - denna månad berättar vi om pilgrimsvandring till Santiago de Compostela och om att resa i Nya Zeeland.

Vi har också en fin vandringsresa till skotska höglandet vi vill sätta lite extra ljus på. Vill du ha mer och fler äventyr har vi också en fullmånetrek till Kilimanjaros topp - wow!

Man behöver alltid ljuspunkter i tillvaron. Och en är att fler länder öppnar upp och gör resandet enklare - från favoritländer i Europa till länder långt, långt borta som t.ex. Nya Zeeland och Australien.

Bokar du en paketresa med oss på Winberg Travel skyddas du alltid av Paketreselagen, du har dessutom vår Trygghetsgaranti och självklart tillgång till vår 24/7 jourservice. Ring oss på 0413-170 50 eller boka ett möte så hjälper vi dig skräddarsy och boka ditt nästa äventyr! 🌎🌍🌏


Bara ett klick från äventyret!

VIRTUELL VANDRING PÅ CAMINO DE SANTIAGO

ONSDAG 23 MARS KL. 18.00

Gör en virtuell vandring på världens mest kända pilgrimsled - Camino de Santiago!

Milla guidar dig genom historien om hur "caminon" uppstod och utvecklades, genom den galiciska naturen, maten och platserna fram till katedralen i Santiago de Compostela. Hon berättar om de olika vandringslederna, kommer med tips och goda råd. Snör på dig vandringsskorna och följ med på denna virtuella vandring!

Webinariet om Camino de Santiago är enkelt att följa online, via sin egen dator, mobil eller surfplatta. Anmäl dig på vår hemsida så ser vi fram emot en härlig virtuell pilgrimsvandring - BUEN CAMINO! 🚶‍♀️🚶🚶‍♂️


Jag bokar in mig på den virtuella vandringen bums!

VIRTUELL RESA TILL NYA ZEELAND

TORSDAG 24 MARS KL. 17.30

Följ med Karin till en av hennes absoluta favoritdestinationer: NYA ZEELAND

Du vandrar i magiska kauriskogar och surfar på sanddyner längst uppe i norr och fortsätter sedan via Nordöns varma källor och vingårdar ner till Sydön med spektakulära naturupplevelser i nationalparker och djupa fjordar. Webinariet bjuder på inspiration, tips och förslag på resrutter och upplevelser!

Webinariet om Nya Zeeland är enkelt att följa online, via sin egen dator, mobil eller surfplatta. Anmäl dig på vår hemsida så ser vi fram emot en härlig virtuell resa till en av världens mest spännande platser– varmt välkomna! 💙💙💙


Jag följer med till Nya Zeeland!

VANDRINGSRESA

SKOTSKA HÖGLANDET

Vad gör du i sommar? Mer bestämt 21-27 augusti 😎😎😎

Följ med och vandra i det skotska höglandet på West Highland Way - vi vandrar i en mindre grupp med svensk färdledare, får vårt bagage transporterat och bor på små, mysiga hotell och pensionat. West Highland Way är en av Skottlands finaste vandringsleder i hjärtat av det skotska höglandet.

Färden tar oss genom den vackra skotska naturen längs små skogsstigar, gamla järnvägsspår och övergivna kostigar. Utmed vägen avlöser de vackra vyerna varandra med sjön Loch Lomond på ena sidan och berget Ben Lomond på den andra. Vi går genom vildmarksområdet Rannoch Moor och in i historiska Glencoe. Vi avslutar vår färd i Fort Williams där den som fortfarande har pigga ben tar en tur uppför Ben Nevis. Låter inte det som en plan för sommarens äventyr?!Jag är nyfiken på att hänga med!

FULLMÅNETREK TILL TOPPEN AV KILIMANJARO

AVRESA 1 OKTOBER 2022

Följ med oss och vandra i fullmånens sken till toppen av Afrikas högsta berg Kilimanjaro. Vi vandrar Machamerutten med en extra dag för acklimatisering och bor i tält för att komma närmre naturen. Både utsikt såväl som känslan är helt hänförande och oförglömlig! Och hur var det med den frusna leoparden? Följ med och lös gåtan... 🐆🐆🐆

Vi vandrar genom flera klimatzoner och ett ständigt varierande landskap att vila våra ögon på. Leden går genom semi-tropisk regnskog, över öppna, ljungklädda hedar, stenöken och branta klippor vidare genom ett glaciärlandskap med snö och is. Det är ungefär 100 kilometer som vi vandrar för att nå toppen men vi "vandrar högt och sover lågt", allt för att ge kroppen lite extra hjälp med att acklimatisera sig. Vi sover i tält och bär endast vår dagsryggsäck. Resten av packningen får vi hjälp med av våra skickliga bärare och maten lagas av vår egen kock.

Spännande eller hur? Ring oss på 0413-170 50 så berättar vi mer! ☎️☎️☎️


Kilimanjaro - låter perfekt!

NYA ZEELAND

VILKEN DRÖMRESA!

Längre bort än Nya Zeeland är svårt att komma och kanske just därför är det mångas drömland att resa till. Snart öppnar man upp igen för besökare och vi är redo! 👍👍👍

Här finns en uppsjö av fantastiska natur- och äventyrsupplevelser. För er riktigt äventyrliga finns såklart bungy jump, rapelling, forsränning och bergsklättring men Nya Zeeland är en drömdestination för familjer, par, soloresenärer - ja alla faktiskt!

Nya Zeeland är natur - vandring i både regnskog och glaciärområden, gejsrar och vulkaner, kajakpaddling och varma källor. Men det är också ett land fyllt av kultur och historia. Från en haka på en rugbymatch eller ett besök i Hobbiton till vandring bland kauriträdens majestät. Nya Zeeland ser man bäst under en road trip, antingen i en egen husbil eller med bil och boende på B&B och mysiga hotell. Vi skräddarsyr och bokar ditt äventyr på Nya Zeeland, ring oss på 0413-170 50 så är du snart på väg! Missa inte heller Karins webinarium den 24 april.😍😍😍


Nya Zeeland - vilken dröm...

AUSTRALIEN

DET STORA ÄVENTYRET

AUSTRALIEN - LANDET DOWN UNDER

Vad är du mest nyfiken på?

👌👌👌 Sofistikerad storstad som Melbourne
🚗🚗🚗 Road trip öst, väst, norr & syd
👣👣👣 Outbackäventyr i Alice Springs med magiska Uluru
💦💦💦Stora Barriärrevet i öst eller Ningaloo Reef i väst
🎷🎷🎷Läckra, vackra Sydney med jazzklubbar och foodietours
🦈🦈🦈Nationalparker som UNESCO:s världsarv Shark Bay!
🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️Surfa på Bondi Beach
🍷🍷🍷 Vinprovning och vingårdar i Barossa Valley
🦘🦘🦘 Känguru, koala och platypus - bara i Australien!
🚂🚂🚂 Tågäventyr på fantastiska The Ghan

Kan du inte välja eller vill du göra allt? Ring oss på 0413-170 50 så hjälper vi dig skräddarsy och boka ditt äventyr i Australien!


Australien - det har jag alltid drömt om!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång? Du kan också boka upp ett personligt möte med oss på vårt kontor i Malmö. Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Har du koll

på din reseförsäkring?

Just reseförsäkringen är en otroligt viktig del av resan att ha ordning på. Utan den har du själv det ekonomiska ansvaret om du drabbas av sjukdom eller olycka. Vi rekommenderar Gouda som täcker allt från läkarhjälp till hemtransport och coronakarantän, sen ankomst och extremsporter.


Läs mer om Goudas försäkringar