Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

VANDRA CAMINO DE SANTIAGO MED OSS!

Vi på Winberg Travel älskar att vandra - och att vandra den klassiska pilgrimsleden Camino de Santiago är en alldeles speciell upplevelse. 👣👣👣

Det är även kanske ett av de absolut bästa sätten att tillbringa sin ledighet på. Massor med frisk luft, motion, oväntade möten och man får uppleva omgivningarna i ett behagligt tempo.

Vi har några få platser kvar på höstens resor och har även öppnat upp våra gruppresor för våren 2023. Vill du hellre vandra på egen hand hjälper vi dig skräddarsy din vandring. Ring oss på 0413-170 50 eller boka ett möte så är du snart på väg.


Nästa äventyr är bara ett klick borta!

CAMINO FRANCES 1 SEPTEMBER

GRUPPRESA MED SVENSK GUIDE

Vi har två platser kvar på vår klassiska vandringsresa till Santiago de Compostela med avresa den 1 september. Du kan välja mellan att flyga från Arlanda eller Köpenhamn.

Du vandrar delar av ”Camino Francés” - den franska vägen - tillsammans med en mindre grupp och svensk reseledare. Du bor på enkla men bekväma hotell inklusive frukost och låter skicka packningen mellan våra boenden för att riktigt kunna njuta av vägen. Totalt vandrar du 114 kilometer av den nästan 900 kilometer långa vandringsleden.

Har du någonsin drömt om att göra en pilgrimsvandring så passa på nu! Ring oss på 0413-170 50 för information och bokning.


Vandra i grupp den 1 september - låter toppen!

VANDRA CAMINO FRANCÉS PÅ EGEN HAND

10-17 SEPTEMBER MED FLYG FRÅN ARLANDA

Vi har lyckats boka upp fyra platser från Arlanda för pilgrimsvandring på Camino de Santiago. Vi kan erbjuda 2 dubbel/twin rooms inklusive halvpension för 5 dagars vandring från Sarria till Santiago de Compostela 10-17 september. Pris 14 950:- per person i delat dubbelrum.

Vi bokar flyg, boende och transport av bagage - du har tillgång till vårt journummer och får virtuella kartor i tillägg till de fantastiskt väl skyltade vandringsleden. Du får även massor med tips & information.

Ring oss på 0413-170 50 så bokar vi din egen pilgrimsvandring i Spanien.


10-17 september från Arlanda

SKRÄDDARSYDD VANDRING PÅ EGEN HAND

SANTIAGO DE COMPOSTELA & FINISTERRE

Vill du vandra till världens ende på egen hand? Vi skräddarsyr din vandring så du går delar av den klassiska pilgrimsleden Camino Francés med start i Sarria. På vägen till Muxia går du genom ett omväxlande landskap, på stigar och vägar, uppför och nerför, förbi kyrkor och sandstränder med massor av möjligheter att äta god, spansk mat.

I själva Santiago de Compostela står man ödmjukt framför katedralen och gläds åt att ha vandrat hela vägen hit. Staden är både imponerande, charmig och ett UNESCO:s världsarv och slutmål för de flesta pilgrimsvandringar. Men äventyret är inte slut utan du fortsätter mot havet och "världens ände" - Cabo Finisterre och fiskebyn Muxia som är din destination på denna vandring.

Vi bokar flyg, boende och även transport av bagage om du vill. Ring oss på 0413-170 50 så hjälper vi dig skräddarsy din vandring i Spanien!


Vandring till världens ände

CAMINO DE SANTIAGO 2023

BOKA VÅRENS VANDRING MED OSS!

Har du någonsin drömt om att göra den klassiska pilgrimsvandringen Camino de Compostela? Följ med oss och vandra den tusenåriga vägen till Sankt Jakobs grav i katedralen i Santiago de Compostela.

Vi vandrar från Sarria till Santiago i mindre grupper med våra kunnige och erfarne svenska guide. I resan ingår även flyg, boende inklusive lunch, transport av bagage och caminopass. Vi har alltid ett informationsmöte ca 1 månad innan avresa då vi går igenom funderingar och frågor och kommer med med tips och goda råd. Kan det bli bättre?

Ring oss på 0413-170 50 och boka vårens vandring!


Boka min vandring för våren 2023!