Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Det finns fortfarande chans till sommarvärme

Vi listar destinationerna som kan ge dig sol inom kort! 😎

Efter den kallaste, blåsigaste och regnigaste starten på augusti någonsin så vågar vi nästan säga att längtan efter sol och värme aldrig har varit större. Vi på kontoret längtar efter lunch under ett parasoll vid havet, långa middagar i solnedgången och badkläder som knappt hinner hängas på tork mellan doppen🩴🩱🏄🏽‍♂️🍧

Drömmer du också om att byta paraplyet mot picknickfilten, regnjackan mot sommarklänningen och stövlarna mot barfotafötter i stranden? Låt oss då ge dig våra bästa tips på hur du kan få den där efterlängtade solen – förhoppningsvis redan innan nästa höststorm är på väg 🔜🏖


Fånga solen du med

Natur och badsemester i Halkidiki

✅ För badälskaren
✅ För dig som vill ha lugn och ro

Se fram emot lokala upplevelser när du checkar in i en mysig stuga nära vandringsområden och små, lokala byar. Här har du goda möjligheter till vandring i den vackra naturen. Härefter reser du vidare till kusten där du bor charmigt och strandnära i utkanten av fiskebyn Vourvourou. Halvön är känd för sina olivlundar och vingårdar, täta granskogar, karga kuststräckor och inte minst vita sandstränder med kristallklart vatten. Den inkluderade hyrbilen gör dig fri att utforska de vackra områdena i ditt eget tempo.

🗓 När? Temperaturerna i Grekland är ljumma åtminstone oktober ut, så det finns fortfarande gott om tid att fånga värmen här!


Bland olivlundar och karga klippor

Egen villa i Spanien

✅Bekvämt
✅Perfekt för familjen

Åk på ett oförglömligt äventyr till Spanien tillsammans med hela familjen. Njut av bekvämligheten i en välutrustad villa för 10 personer med pool, kök, egen terrass, stora gemensamma utrymmen och flera sov- och badrum. Njut samtidigt av fullständig frihet i form av hyrbilar. Spanien och Costa Blanca bjuder på oändligt många upplevelser, och efter en dag på vift finns det inget bättre än att landa i en villa som har allt det som du och din familj behöver – och lite till!

🗓 När? I Spanien pågår sommaren till långt in i oktober, så det finns gott om tid att fånga solstrålarna!


Njutning för hela familjen

På tågresa genom Italien

✅ Backpacking
✅ För den äventyrliga

Åk med tåg genom Italiens fascinerande landskap och vackra städer. Resan början i det nordliga Italien – från stilfulla Milano till romantiska Venedig. Härifrån går resan vidare mot Toscana och historiska Florens, som bjuder på både fantastiska museer och kulinariska upplevelser. Nästa stopp är Italiens huvudstad Rom där de historiska attraktionerna står i kö för att utforskas. När du fortsätter längre söderut möter du ett helt annat Italien. Neapels gamla centrum är en charmig labyrint av puttrande scootrar, fullbelagda pizzerior och napolitaner som njuter av en förfriskande aperitivo. Från Neapel tar du tåget till Sorrento vid den sagolika Amalfikusten. Här kan du se fram emot en autentisk upplevelse när du övernattar på en citronfarm. Resan går sedan vidare söderut till vackra Sicilien, och det myllrande och mångfaldiga Palermo.

🗓 När? Senhöst i Italien är som allra bäst – när temperaturerna blivit ljumna och turistmassorna har lämnat!


Upplev Italien från nord till syd

Upplevelser och äventyr på Madeira

✅ För den aktiva
✅ För naturälskaren

Atlantens pärla Madeira lockar med en storslagen natur, kryddad med portugisisk gästfrihet och charm. Upplevelserna avlöser varandra på den färgsprakande ön där du kommer nära Madeiras vackra natur. Vandra längs öns bevattningskanaler som tar dig till vattenfall och tät växtlighet, res till den östligaste spetsen och öns högsta berg. Sväva över huvudstaden Funchal med bergbana och utforska den botaniska trädgården.

🗓 När? Madeiras tropiska klimat ger milda vintrar med massor av sol. Mellan november och februari är ön nästan det enda stället i Europa som garanterar ett behagligt vandringsväder.


Vandra bland vattenfall, kust och berg

Vill du istället säkra dig sol till vintern? 🌨➡️🌴

Du är inte den enda som har tänkt tanken på att byta snöslask mot sol på någon exotisk paradisdestination. Det syns inte minst på flygpriserna som redan nu har skjutit iväg rejält…
Vilken tur då för dig att vi sedan länge har säkrat flygstolar till några av de mest attraktiva vinterdestinationerna, vilket ger dig häftiga upplevelser, fina boenden och bekväma flyg till ett minst sagt attraktivt pris! 🤩
Se våra upplevelseresor med fasta avgångar och fast pris, och hitta just din vinteravgång 👇🏽

🏝 Djungel, storstad och strandhäng i Thailand
👉🏽Öluff-versionen
👉🏽Den lyxiga varianten

🦥 Natur, djurliv och stränder på Costa Rica

🕌 Spännande kultur- och naturupplevelser på Sri Lanka


Se alla våra upplevelseresor här