Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Hållbara resor i sköna, gröna Costa Rica

Låt oss skräddarsy din resa till Costa Rica. 🐸🐸🐸 Ett land fyllt av äventyr, natur, sol & surf. Det passar lika bra att backpacka som att glampacka på läckra hotell. Ensam, med kärestan eller hela familjen - Costa Rica är ett äventyr som passar alla!

Här kan man göra en odyssé bland varma källor, vulkaner och dimhöljd molnskog. Vandra i regnskogen och uppleva det sällsamma djurlivet med kajmaner, sköldpaddor, giftgrodor och de vackraste fjärilar man kan tänka sig. Vi bokar hela resan åt dig och du kan antingen göra en egen road-trip eller så bokar vi in transfers åt dig tillsammans med utflykter, boende och flyg.

Ring oss på 0413-170 50 eller boka ett möte, antingen på vårt fina kontor i Malmö eller via telefon!


Costa Rica - när åker vi?

Seychellerna - Decembers drömdestination

Seychellerna är ett perfekt resmål med något för alla och är så mycket mer än bara vita stränder, klarblått hav och ljuvliga lata dagar. 😎😎😎

Här kan man bo på allt från lyxiga och avskilda resorts med halv-, eller helpension, till mysiga B&B eller små pensionat där man sköter sin mathållning helt och hållet själv - eller bokar till frukost och går ut och äter middag. Bäst av allt är nog att cykla iväg och köpa läcker "take away" och äta på sin egen veranda eller ha en kvällspicknick på stranden.

På dagarna badar man eller gör cykelutflykter och vandringar - Seychellernas öar har en natur som tar andan ur en! Vi bokar flyg, boende, transfers och färja så du har ett färdigt paket och bara behöver tänka på att ha det bra. Vi har hotell och B&B i alla prisklasser - allt från ultralyx till små bungalows.

Är du nyfiken på att höra mer om Seychellerna så anmäl dig till vårt webinarium den 27 januari och gör en virtuell resa tillsammans med vår Seychellerna-expert Karin. Du kan följa med från din dator, läsplatta eller smartphone - bara anmäl dig på vår hemsida!


Jag längtar till Seychellerna

Nu är den perfekta tiden att boka det stora äventyret i Peru

Har du någonsin drömt om att vandra Inkaleden till Machu Picchu är det dags nu! Eller kanske utmana dig lite extra och gå den lite mer okända, lite vackrare och lite mer spännande Salkantay Trek. Efter nästan ett år i stillhet är det vackrare än någonsin häruppe! 🦙🦙🦙

Fortsätt sen att uppleva Peru, landet som är fyllt av andlöst vackra och spännande upplevelser som kondorerna i Colca Canyon, Nazcalinjerna, dune buggying i Ica, djungeläventyr i Amazonas och gastronomiska höjdpunkter som att avnjuta färsk ceviche och läppja på en iskall Pisco sour.

Vill du veta mer om Peru, surfa in på vår hemsida och läs mer eller följ med oss den 19 januari på en virtuell resa. Du bara anmäler dig på vår hemsida och sedan kan du följa med via din dator, läsplatta eller smartphone. Välkommen!


Peru - nu är det dags att uppfylla drömmarna!

Planera sommarens coolaste resa till fantastiska Färöarna

Vill du säkra sommarens coolaste äventyr redan nu? 🐧🐧🐧 Färöarna är det lilla landet ute i Nordatlanten som består av 18 öar och är ett paradis för natur- och kulturälskare. Ett vidunderligt resmål för backpackers, glampackers och familjer.

Kombinationen av fantastisk natur, rikt djurliv, historia och kultur, charmiga Tórshavn och idylliska landskap gör Färöarna till en perfekt destination för äventyrslystna i alla åldrar! Man kan besöka Färöarna året runt då varje årstid har sin charm. Trots sitt isolerade läge i norra Atlanten är klimatet relativt milt tack vare Golfströmmen och sommaren är ljus, mycket ljus, med en temperatur runt 10-15 grader. Ring oss så hjälper vi dig boka sommarens stora äventyr!


Färöarna - dit vill jag åka!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte lite längre fram! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Har du koll

på din reseförsäkring?

Just reseförsäkringen är en otroligt viktig del av resan att ha ordning på. Utan den har du själv det ekonomiska ansvaret om du drabbas av sjukdom eller olycka. Vi rekommenderar Gouda som täcker allt från läkarhjälp till hemtransport och coronakarantän, sen ankomst och extremsporter.


Läs mer om Goudas försäkringar