Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

HETA RESETIPS!!!

Vi spanar alltid efter de bästa resetipsen! 🕵️‍♀️🕵️🕵️‍♂️

Vi ser att fler och fler länder inte bara öppnar upp utan gör det enklare att besöka dem. Nu senast fick vi besked om att bl.a. Tanzania och Australien tar bort krav på PCR-test för vaccinerade, Sydafrika sänker kraven på testning, så här kommer våra senaste spaningar på fler spännande resor och platser.

Vi har självklart roliga och intressanta virtuella resor att bjuda på i form av webinarier där vi berättar om våra egna resor. Busenkelt att följa med på - bara anmäl dig via vår hemsida!

Bokar du en paketresa med oss på Winberg Travel skyddas du alltid av Paketreselagen, du har dessutom vår Trygghetsgaranti och självklart tillgång till vår 24/7 jourservice. Ring oss på 0413-170 50 eller boka ett möte så hjälper vi dig skräddarsy och boka ditt nästa äventyr! 🌎🌍🌏


Bara ett klick från äventyret!

WEBINARIUM KILIMANJARO & SAFARI

TISDAG 5 APRIL KL. 18.00

Följ med Adam till Tanzania - vandring uppför Kilimanjaro och safari med stora naturupplevelser och äventyr. Kanske en liten sväng förbi kryddön Zanzibar som avslutning... 😎😎😎

Adam berättar om sin egen vandring och safariupplevelser och varvar med bilder, historier och tips. Webinariet om Kilimanjaro & safari är enkelt att följa online, via sin egen dator, mobil eller surfplatta. Ni kan se fram emot en härlig virtuell resa med några av världens mest spännande upplevelser – varmt välkomna!


WOW så spännande - jag följer med!

VIRTUELL RESA TILL COSTA RICA

TISDAG 19 APRIL KL. 18.00

Följ med Lotta till Costa Rica - ett land fyllt av äventyr, natur, sol & surf. Det passar lika bra att backpacka som att glampacka och kombinera med allt från rustika småhotell till läckra beachbeonden. Ensam, med kärestan eller hela familjen - här finns något för alla! Vi vandrar på vulkaner, utmanar vår svindel i molnskogen och äter massor med gallo pinto på lokala "sodas".

Lotta berättar om sina egna rundresor bland kolibrifåglar och vulkaner, bad i varma källor och sand mellan tårna vid kusten. Webinariet bjuder på inspiration, tips och förslag på resrutter och upplevelser! 🦎🦎🦎Varmt välkomna!


Pura Vida - absolut något för mig!

MAURITIUS

FLY & DRIVE

Här finns så mycket mer, inte bara sol, bad och strand - här finns också fantastisk natur med spännande och väldigt annorlunda boenden undangömda i den grönskande tropiska naturen - och massor med äventyr såklart. Vad sägs om en episk "fly & drive"? Låt oss skräddarsy en annorlunda upplevelse med lite av allt som Mauritius har att erbjuda; road trip och en skön mix av upplevelser och lata dagar. 🌟💦🌴


Fly & Drive - jag är på!

VIETNAM

BORTOM TURISTSTRÅKEN

Den här resan för dig som reser åt höger när alla andra reser mot vänster - eller tvärt om. På den här resan startar du i charmiga Hanoi och fortsätter därefter till Quan Lan-ön norr om Ha Long där du utforskar området på cykel. Njut av vita sandstränder innan du fortsätter till det vackra naturreservatet Pu Luong där du njuter av storslagen natur med berg, risfält, vattenfall och floder. Du får naturligtvis även uppleva höjdpunkterna i Ho Chi Minh City från bönpallen på en skoter samt utforska ön Con Dao som inte invaderats av turisterna än. 🌴🌴🌴

Spännande eller hur? PS. Missa inte Idas virtuella resa till Vietnam den 4 maj kl. 18.00 - bara anmäl dig på vår hemsida!


Jepp - jag är nyfiken på att resa lite "off the beaten track"

SYDAFRIKA

FÖR HELA FAMILJEN

Sydafrika är perfekt för en familjesemester. 🦒🦒🦒 Man slipper jetlag och sen väntar de mest fantastiska upplevelser och äventyr. Vi har gjort ett förslag speciellt för er som vill resa med barnen och vidga vyerna tillsammans. Ni reser i ett malariafritt område och körsträckorna är relativt korta och barnanpassade. Det finns gott om tid att bara koppla av och njuta av tiden tillsammans.

Resan börjar i vackra staden Kapstaden. Med hyrbil som hämtas ut redan vid ankomst och tre nätter förbokade har ni svängrum att göra precis vad ni vill men också en bekväm bas att påbörja resan med. Efter spännande upplevelser i staden, väntar vägen och ni sätter kurs mot den vackra kuststräckan Garden Route. Efter valspaning i Hermanus väntar strutsar i Oudtshoorn. Det är också i det här området som ni hittar de fantastiska grottorna Cango Caves. Från Oudtshoorn går resan tillbaka mot kusten och Knysna där några avkopplande dagar väntar. Resan avslutas med en malariafri safariupplevelse i Eastern Cape. Här finns såklart “The Big Five”; lejon, elefanter, bufflar, noshörningar och leoparder! 🐆🐆🐆


Sydafrika verkar passa oss perfekt tack!

DET BÄSTA AV FLORIDA

SKRÄDDARSYDD RESA

Låt oss skräddarsy din road trip genom Florida - här finns det något för alla bland stränder, vilda djur, nöjesparker och storstadsliv. 🐬🐬🐬

Vi har gjort ett reseförslag där vi valt ut de bästa boendena i Florida. Resan startar i Orlando där du kan besöka Disney World, Universal Studio, Aquatica och Busch Garden Amusement Park samt Island of Adventures och Kennedy Space Center. Kör sedan mot Crystal River och med lite tur kan du se vilda sjökor. Färden går så vidare till Fort Myers, med vackra stränder och turkosblått vatten. Och nu mot Everglades nationalpark och en utflykt med en klassisk träskbåt, spana efter alligatorer, fåglar och uttrar. (Du såg väl Idas coola bilder på vårt instagramkonto?)

Efter en övernattning i närheten av Homestead går resan till det tropiska öparadiset Key West där något alltid är på gång. Här kan du besöka Ernest Hemingways hus eller njuta av de vackra stränderna. Det sista stoppet på resan är Miami med sin avslappnade atmosfär, art déco-byggnader, härliga stränder och fantastiska restauranger innan du beger dig tillbaka till Sverige.


Road trip Florida - det har jag alltid drömt om!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång? Du kan också boka upp ett personligt möte med oss på vårt kontor i Malmö. Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Har du koll

på din reseförsäkring?

Just reseförsäkringen är en otroligt viktig del av resan att ha ordning på. Utan den har du själv det ekonomiska ansvaret om du drabbas av sjukdom eller olycka. Vi rekommenderar Gouda som täcker allt från läkarhjälp till hemtransport och coronakarantän, sen ankomst och extremsporter.


Läs mer om Goudas försäkringar