Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Så fjärran, så drömskt och alldeles, alldeles perfekt

Långt ute i den indiska oceanen, öster om Afrika och söder om Indien, ligger Seychellerna som ett pärlband av sagolika paradisöar. Här är sanden mjukare, vindarna mer ljumma, frukterna mer välsmakande och vattnet klarare än någon annanstans. I veckans nyhetsbrev bjuder vi med dig till ett av världens riktiga paradis 🌅

Som vanligt när vi skapar resmål och sätter ihop reseförslag så har vi alla våra kunder i åtanke. Vi vill göra världen tillgänglig för alla, oavsett resekonstellation, storlek på plånboken och antal dagar i semesterbanken. Därför erbjuder vi inte mindre än tre nya reseförslag till Seychellerna:
För öluffaren, den adrenalinsökande och den som söker intim bekvämlighet.
För visst ska väl jordens vackraste platser vara tillgängliga för alla? 😍


Ett paradis för alla

För den som vill se mycket 🩴

Vi har satt ihop en öluff där du bor i vackra omgivningar på de två största öarna Mahé och Praslin. På Praslin övernattar du i en mysig stuga där du kan börja varje morgon med att njuta av frukosten på din privata terrass. På Praslin finns dessutom några av världens vackraste stränder.

På huvudön Mahé bor du vid den vackra stranden Glacis. Här har vi inkluderat en dagsutflykt till den lilla öpärlan La Digue där du kan utforska ön i eget tempo på cykel. På Mahé finns en av världens minsta huvudstäder; Victoria, där du hittar färgsprakande och livliga, lokala marknader. Andra höjdpunkter på ön är de många teplantagerna och den botaniska trädgården.


Öluffa på Seychellerna

För den aktiva 🏄🏽‍♀️🚴🏽‍♀️🤿

Seychellerna är inte bara paradisstränder och badsemester. Här kan du också krydda avkopplingen med dykning, snorkling, surfing och paddleboards, samt vandringar i de vackra omgivningarna.

Är det någonstans i världen du ska dyka så är det på Seychellerna. Ta dig ner till det stilla livet under ytan med hjälp av duktiga instruktörer och bli en del av det otroliga undervattensliv som finns här.

Vill du hellre stanna på land rekommenderar vi att du snörar på dig vandringskängorna och beger dig ut på några av de många vackra vandringsleder som öarna bjuder på, via magnifika stränder och frodiga nationalparker. Vill du utmana dig ytterligare hjälper vi dig gärna att boka kurser i surfing eller paddleboard. Dessutom finns här zipline-turer som i hisnande fart tar dig högt över trädtopparna.


Aktiv semester på Seychellerna

För den som vill uppleva Seychellerna från havssidan ⛵️

Drömmer du om vind i seglen, kristallklart vatten och några av världens vackraste stränder? Då är vår intima seglats på sju dagar i Seychellernas övärld något för dig!
På den här resan kryssar du runt mellan några av Seychellernas vackraste öar med en stillsam segelbåt. Du bor i egen hytt och ombord på båten är det enda du ska bekymra dig om att njuta av vackra utsikter, inta läckra måltider och bada i det inbjudande havet. Snorkelutrustning, paddle boards, kajaker och fiskeutrustning finns ombord när du vill byta soldyrkandet mot aktiviteter. Du kan också gå i land för att se några av öarna på nära håll.

Upplev Seychellerna på ett alldeles unikt sätt, medan segelbåten i sakta mak glider fram i övärlden.


Upplev Seychellerna med segelbåt

Välkommen på resekvällar hos Winberg Travel 🔜

Äntligen öppnar vi på Winberg Travel upp dörrarna till vårt nyinredda kontor i Malmö! Under flera kvällar under 2023 kommer vi bjuda in alla våra kunder till reseföredrag om några av våra mest populära destinationer.

Först ut är en resekväll om våra vandringsresor inom Europa, som genomförs i mindre grupper och tillsammans med svensk reseledare.
Är du sugen på att tillsammans med likasinnade medresenärer uppleva några av Europas mest spännande vandringsleder? Kom då till reseföredrag den 30:e mars kl.18.00, där vår populära reseledare Magnus Fyrfalk kommer berätta om hur det är att åka på vandringsresa med Winberg Travel.

Och håll ögonen öppna - fler resekvällar kommer inom kort!


Begränsat antal platser - anmäl dig redan idag