Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

5 sommarresor för alla smaker

I veckans nyhetsbrev vill vi presentera 5 olika typer av sommarsemestrar – en för varje plånbok, resekonstellation och smak. Letar du efter en prisvänlig gruppresa, en intim semester i egen villa eller kanske en road trip där du själv skapar programmet och tidsschemat? Allt detta och mycket mer får du inspiration till om du fortsätter neråt!

🔜 Det må vara kallt ute fortfarande, men om två månader är det midsommar och då drar semesterperioden igång på allvar. Så nu är det hög tid att boka ett möte med någon av våra reseexperter om du vill göra den här sommarsemestern till något extra härligt och minnesvärt!


Få hjälp med sommarplanerna

För den aktiva 🥾

Vandringsäventyr på Färöarna

Du behöver inte åka långt bort för att uppleva storslagen natur, ett annorlunda djurliv och en kultur som på många sätt känns som tagen ur en saga. På dramatiska Färöarna, beläget långt ute i Atlanten mitt emellan Storbritannien och Island, möts besökare av närmast lodräta klippor som störtar ner i det vilda havet, den karaktäristiska lunnefågeln, små, pittoreska och avlägsna byar och inte minst sagolikt vackra vandringsleder.

På vår vandringsresa till Färöarna har vi inkluderat hyrbil för att du enkelt ska ta dig mellan de många vandringslederna, övernattningar på charmiga Bed&Breakfast och lokala vandringsguider som inte bara med van hand guidar dig till de bästa vandringslederna, utan också kommer lära dig massor om den färöiska historien och naturen.

🗓8 dagar
💰Från 29 450 kr / person


Fartfyllt på Färöarna

För dig som älskar bad och havsluft⚓️

Segling i Kroatien och Montenegro

Drömmer du om en sommar med vind i håret, en ljummen Medelhavsbris som svalkar dina solvarma kinder, möjligheten att lära dig mer om att segla och samtidigt upptäcka Balkans vackra övärld? Då har vi den perfekta resan för dig!

Njut av livet ombord på en härlig yacht medan du ankrar vid några av Kroatiens och Montenegros vackraste stränder. Bada i kristallklart vatten, utforska kvällslivet och restaurangutbudet i de många charmiga kuststäderna och lär dig mer om historien i de många medeltidsstäder som Balkan bjuder på. Den här resan ger dig dessutom möjlighet att lära känna andra likasinnade resenärer ombord på båten, samtidigt som du får lära dig massor om livet på en segelbåt och kanske kan vässa dina seglarkunskaper en del – allt under trygg övervakning av båtens kapten.

🗓9 dagar. Avgångar varje vecka från början av maj till slutet av september
💰Från 24 450 kr / person


Salta bad & soliga drömmar

För dig som drömmer om det lugna och avskilda🧘🏽‍♀️

Egen villa i Spanien

Kanske har du haft en hektisk vinter och vår? Kanske känns det som om du brakar med huvudet före in i sommarsemestern? Då är kanske det sista du drömmer om pulserande städer, fulla badstränder och picknickkorgar som ska packas varje dag? Just för dig har vi ett förslag som vi tror att du kommer gilla!

Vi har nämligen lagt vantarna på några riktigt härliga sommarhus i Spanien, där du bor privat, bekvämt och avskilt. Hur låter det med 6 nätter i en 250 kvm stor villa, 5 sovrum, 3 badrum, utomhuspool och barbecueområde, fullt utrustat kök, Wi-fi, inkluderad hyrbil, gratis parkering, lakan och handdukar till alla gäster – och gångavstånd till några av Spaniens bästa stränder? Inte illa – vi vet!

Det bästa av allt: det finns plats för upp till 10 personer, så utöver familjen kan du också ta med dig några vänner eller kanske far- eller morföräldrarna? 😊

🗓7 dagar
💰Från 7 450 kr / person


Spansk siesta i solstolen

För den kulturella livsnjutaren🍷

Toscanas höjdpunkter

Ingen del av Europa är väl så tätt förknippat med kultur och gastronomi som Italien – och inte minst regionen Toscana. Vår kollega Mathias, som är en absolut Italien-älskare och har rest landet runt massor av gånger, har komponerat ihop en resa som innehåller både Italiens mest kända vinregioner och några av de mest sevärda medeltidsstäderna i området, som Florens och Lucca.
Men du kommer också till mer oupptäckta pärlor, såsom boende på historiska herrgårdar i små, romantiska bergsbyar, kurerande termalbad i kurorter och vistelser på charmiga gårdar på landsbygden.

🗓15 dagar
💰Från 21 450 kr / person


Delikatesser för både mun och öga

För den äventyrliga familjen👨‍👩‍👦‍👦

Husbilsäventyr i södra Portugal

Vill du ta med familjen på ett riktigt äventyr i Europa i sommar, men samtidigt vill ha bekvämligheten i att ha alla era saker på samma ställe och lätt kunna laga mat när och var det passar? Så är vår husbilssemester i södra Portugal vårt bästa bud till dig och din familj!

Efter ett par nätter på hotell i Lissabon hämtar ni upp er husbil och ger er ut på ett äventyr som ni själva kan bestämma över och kan forma precis som ni vill. Våra Portugal-experter hjälper självklart gärna till med tips på sevärdheter, härliga stränder, goda restauranger och barnvänliga aktiviteter längs rutten!

✅Inkluderar 10 dagars husbilshyra, flygbiljetter, transfer och hotellövernattning
🗓13 dagar
💰Från 9 450 kr / person


Camping med sydeuropeisk guldkant

Så vart går sommarresan i år?☀️

Reser du med barnen eller bästa vännen? Är målet med semester avkoppling eller äventyr? Vill du ha allt förbokat eller ta det lite som det kommer?

Detta och mycket mer kommer vi avhandla när vi pratar igenom dina sommarplaner tillsammans – och sedan gemensamt kommer fram till en resa som passar just dig.

Så skynda dig nu att boka tid med våra reserådgivare – för bästa chanserna till ett riktigt härligt sommarminne!


Hur vill du resa?