Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Nya Zeeland med Winberg Travel

Boka din resa till Nya Zeeland med oss!

Att resa i Nya Zeeland är som att bläddra i en exklusiv bilderbok, runt varje hörn väntar en ny högblank sida med underbara vyer och de mest dramatiska landskap. Från djupa skogar, spegelblanka sjöar med kristallklart vatten till fjordar och långa vita stränder. Här är det lätt att leva - lätt att resa! Kia Ora - välkommen till Nya Zeeland!


Läs mer om våra resor till Nya Zeeland här!

Rundresa Nya Zeeland

Utforska Nya Zeeland med svensk reseledare

För många är en resa till Nya Zeeland den absoluta drömresan - följ med och boka vår rundresa med natur, kultur och svensk reseledare! Från Auckland till Queenstown - allt detta blandat med trevliga människor, vackra vyer och spännande utflykter! Avresa 17 januari 2019 med stopp i Singapore på vägen ut! Pris 57 950:- per person med del i dubbelrum.


Läs om om rundresa på Nya Zeeland här

Nya Zeeland i lyxcamper

Frihet på fyra hjul

Njut av friheten i din egen camper på denna roadtrip runt Nya Zeelands vackra natur. På Nya Zeeland har man allt inom ett överskådligt avstånd. I din egen camper har du fullständig frihet att bestämma rutten och ett bra tillfälle att komma ut i landets avkrokar, se de små samhällena och de magnifika nationalparker som inte många får tillfälle och möjlighet att se.


Läs mer om road trip Nya Zeeland här

Nya Zeeland & Franska Polynesien

Vilket äventyr!

Gör en roadtrip i världens vackraste land, Nya Zeeland med enastående natur. Små avstånd och stora upplevelser i en hyrd minicamper. Förverkliga drömmen om Franska Polynesien och avsluta resan i en bungalow på ön Moorea. Här väntar snorkling, dykning, kajakpaddling, cykelturer på ön, en tupplur i hängmattan och promenader på stranden i solnedgången.


Läs mer om här

Skräddarsydd resa Nya Zeeland

Två veckors roadtrip från norr till syd

På bara ett par veckor hinner man uppleva en stor del av landet. Från Aucklands "City of Sails" storstadsatmosfär via Rotoruas heta källor till vardagliga upplevelser under en farmstay. En eggande "haka" - maoriernas traditionella krigsdans, det magnifika landskapet genom Southern Alps och den spektakulära kusten, regnskogen och UNESCO;s världsarv i form av Fiordlands.


Läs mer om resan här

Nya Zeeland på egen hand

Boka vårt starpaket

Res runt på Nya Zeeland på egen hand! Mjukstarta med vårt startpaket; vi bokar flyget och de två första nätterna på plats. Du kan självklart boka resten av resan med oss om du vill - utflykter, fler hotell eller hostels, hyrbil eller campervan - vi hjälper dig så resan blir exakt som du vill. Du får alltid massor av kunskap och erfarenheter på köpet.


Läs mer om våra startpaket här

Låt oss skräddarsy din resa

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa till Nya Zeeland exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal eller boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50. Fråga efter Karin som är vår Nya Zeelandsexpert och få din resa planerad, bokad och klar! Välkommen!


Boka ett möte