Sök
Sök
Fantastiske Tongariro National Park
Te Puia, Rotorua, New Zealand
Bungy Jump, Queenstown, New Zealand
Maorihilsen, New Zealand
Franz Josef, New Zealand
Smuk udsigt over Wellington
Nyd de mange vandreture på vejen til Milford Sound
Nyd roen og den imponerende natur mens du udforske Doubtful Sound i kajak
Flere steder på sydøen kan du opleve de fantastisk smukke spejlsøer
Abel Tasman National Park, New Zealand
Gletsjervandring på Fox
Solopgang, Milford Sound, New Zealand
Working holiday, New Zealand
Hobbiton, New Zealand
Auckland, New Zealand

Nya Zeeland på egen hand

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 10 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 90 dagar

Få en bra start på din resa i Nya Zeeland med det här startpaketet. Vi arrangerar de två första nätterna på ett hostel, så att du får en bra start på din resa i Nya Zeeland.

Boka dina flygbiljetter till Nya Zeeland genom Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenheter på köpet. Våra kreativa och beresta resesäljare är redo att dela med sig av sina reseupplevelser i och omkring Nya Zeeland. De kan arrangera din resa så att flygbiljetter, utflykter och övernattningar passar din drömresa precis.

Resesäljarna kan dessutom hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, till exempel att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar, flygbolagens allianser, stop-over-möjligheter, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Nya Zeeland här
Praktisk information om Nya Zeeland

Väder

Nya Zeeland har främst ett tempererat klimat, och på vintern snöar det på den södra ön. Landet kan besökas året runt, men vädret är bäst från september till april.

Tongariro Crossing, New Zealand

Detaljerad resplan

Dag 1-2: Sverige-Nya Zeeland
Avresa från Sverige till Nya Zeeland. Pga. tidsskillnaden kommer du till Nya Zeeland först dag 3. På vägen kommer det att göras en mellanlandning, och det är möjligt att göra stopp på vägen. Ta kontakt med din resesäljare för mer information.

Dag 3: Ankomst till Nya Zeeland
Du landar i Auckland och tar dig till ditt hostel. Du har två övernattningar.

Dag 4: Auckland
Du har hela dagen på dig att utforska Auckland.

Härefter är tiden din egen. Här är några förslag på vad resan kan omfatta:

Norr om Auckland ligger Bay of Islands. Detta vackra område är känt för sina många soltimmar och härliga stränder. Olika båtturer görs i området, där du kan segla runt för att utforska några av de 144 öar som utgör området. Det finns en chans att se både delfiner och valar på turerna.

En av höjdpunkterna i Rotorua är att uppleva en traditionell maori-show, med en “Hangi”-middag, samt de termiska områdena. Var du än befinner dig ser du tecken på geotermisk aktivitet under jorden. Staden är berömd och ökänd för den stank av svavel som hänger i luften.

Wellington har många mysiga restauranger och kaféer och fascinerande museer. Du kan till exempel besöka Te Papa, Nya Zeelands intressanta nationalmuseum. Det är också möjligt att gå på en guidad rundtur i parlamentsbyggnaderna.

Abel Tasman National Park är Nya Zeelands minsta – men kanske vackraste – nationalpark. Du kan campa i parken och prova på några av de många vandringslederna. Kajakturer är också en höjdpunkterna här.

Kaikoura är Sydöns valhuvudstad. Staden är känd för de kaskelottvalar som kan ses längs med kusten året om. Ge dig ut på en 2 ½-timmars valsafari. I farvattnen utanför kusten finns ett unikt marint liv, eftersom de är så rika på näringsämnen att de lockar till sig några av de mest fantastiska varelserna på vår planet. Bland annat kan man se de gigantiska och mycket imponerande valhajarna, som kan vara upp till 20 meter långa! Under båtturen kan du också ha tur att se Dusky-delfiner, den sällsynta Hectors delfin, pälssälar och ett brett utbud av sjöfåglar, inklusive kungsalbatrosser.

Nya Zeelands västkustär karg men otroligt vacker och oftast har du en vy av det fradgande havet på ena sidan och de ormbunksklädda klipporna på andra sidan. Nya Zeelands västkust är det våtaste området på Nya Zeeland. På några ställen faller det upp till åtta meter regn per år. Glaciärerna Fox och Franz Josef är ganska ovanliga, då en del av ismassorna faktiskt befinner sig i regnskogen. Gå på en vandring och kom tätt inpå glaciären. Det är också möjligt att ta en helikoptertur och landa på glaciären.

Queenstown är vackert beläget mellan bergskedjan “The Remarkables” och Lake Wakatipu. Det är en stad för alla åldrar och själar. Den har en mysig strandpromenad och en uppsjö av olika restauranger, caféer, kasinon samt en massa butiker, inom ett relativt litet område. Som sagt är detta samhälle även perfekt för alla som älskar en adrenalinkick. Här kan du testa bungyjumping, drak- och skärmflygning, forsränning och åka jetboat. Strax utanför staden vid Glenorchy, hittar du några av de platser där Sagan om ringen spelades in. En ridtur i de bildsköna omgivningarna rekommenderas också.

Övernattningar:
2 nätter på hostel

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Detta är bara ett förslag. Din resa kan organiseras precis som du vill. Winberg Travel kan hjälpa till med uthyrning av camper, bil eller minicamper. Vi har också ett stort utbud av turer och utflykter samt hostels, B&B, motell och hotell.


Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 10 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flygbiljett Sverige-Auckland t/r
  • 2 nätter på hostel i Auckland
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 2 850:-
Med et Working holiday kan du både rejse og arbejde dig gennem New Zealand

Working Holiday-visum till Nya Zeeland

Med ett Working Holiday-visum kan du kombinera din semester på Nya Zeeland med en arbetsperiod. Det är en fantastisk möjlighet att träffa en massa nya människor och få några spännande upplevelser.

Reslängd: Upp till 12 månader
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: