Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Thailandsdrömmar med Winberg Travel

Thailand - ett favoritland som alltid har något nytt att erbjuda!

Thailand är verkligen landet som har något för alla! Äventyr i norr mitt i naturen, Bangkoks myller och hippa happenings, soldränkta stränder i syd, glamping i Khao Sok, backpacking på otrampade stigar, de vänligaste människorna och ett himmelrike för foodies i alla åldrar. Vad väntar vi på?


Läs mer om våra resor till Thailand här!

Thailands höjdpunkter - Thailand i ett nötskal

Vi bokar det bästa av det bästa åt dig!

Thailand är nog oöverträffat ett av världens absolut bästa och mest kompletta resmål. Var annars är väl stränderna så vita, vattnet så blått, maten så god och människorna så vänliga? Thailand i ett nötskal är vår klassiska resa till Thailand - oavsett om det är första gången man reser eller om man varit här många gånger kan man njuta av Bangkok, Kwai och lata dagar på strand.


Läs om Thaliand i ett nötskal här

Golf i Hua Hin -Thailand

Golfresa med golfguide - Avresa 18 januari 2019 - pris 29 950:-

Välkommen till Hua Hin! Följ med på vår golfresa i Hua Hin - Härligt golfspel på några av Thailands bästa golfbanor, hotell precis vid stranden som ligger lite söder om Hua Hins centrum. Självklart äter vi god thaimat på lokala restauranger - med på resan är Johan Hjulström, mångårig Thailandsvän och kunnig guide. Vi spelar på "svenskbanan" Black Mountain såväl som på Banyan - kanske Hua Hins bästa bana just nu. Nya Sea Pine med sin linkskänsla och så klassiska Springfield och Palm Hills.


Läs mer om vår golfresa till Hua Hin här

Öluff i södra Thailand

Följ med och öluffa bland öar och stränder

Följ med och utforska våra favoritöar i södra Thailand. I resan ingår härliga snorklingsutflykter med lokal guide samt transport mellan de fantastiska stränderna. Njut av den härliga stämningen när du utgår från Koh Lipe och Koh Ngai och gör dagsutflykter till de mindre öarna i området.


Läs om öluff i södra Thailand här

Husbåt & tropiska öar

Upplev Thailand från flod & hav

Du får uppleva det genuina Thailand med vardagen på Bangkoks floder, livet ombord på en husbåt samt det lokala livet på sjön Khao Laem. Äventyret avslutas med avkoppling på de tropiska öarna Koh Kood och Koh Chang. Den här resan är ett unikt äventyr runt om i Thailand. Bangkok med klonger, flodbåt i Khao Laem och avslutning på tropiska öarna Koh Kood & Koh Chang.


Läs mer om husbåtar och tropiska öar här

Boka ett möte

- och låt oss skräddarsy din resa

Vi skräddarsyr resor över hela världen exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal eller boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Vi har öppet vardagar 10-17 - Boka ett möte med oss - antingen på Stora Torg 17 i Eslöv eller på telefon. Maila in eller ring oss på 0413-170 50. Välkommen!


Boka ett möte

Loy Krathong

Thailands ljusfestival

Loi Krathong är en av Thailands vackraste högtider som firas vid fullmåne den tolfte månaden i den thailändska månkalendern. Man gör krathonger - små båtar - av bananblad som fylls av stearinljus, blommor och rökelse. Man tänder ljusen och sjösätter den lilla båten - till havs, ut på floden eller i en pool och ber samtidigt om förlåtelse för sina synder.


Våra resor till Thailand