15 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 30 950:-
Starta ditt äventyr i Thailand med ett par nätter på Koh Lanta. Här kan du vila bort jetlagen på en resort alldeles intill vattnet. Den kommande veckan bjuder på intryck från de vackra öarna Koh Lipe, Koh Ngai, Koh Kradan och Koh Mook som lockar med några av de bästa snorklingsplatserna i södra Thailand. Du avslutar resan med ett besök på Krabi innan det är dags att återvända hem. Du kan även skräddarsy din resa och fortsätta till Khao Sok och uppleva en av Thailands vackraste nationalparker – kontakta din resekonsult för mer information.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här

Bästa reseperiod

Mellan november till april infaller vanligtvis den torraste årstiden och därmed är det den bästa perioden att besöka det här området i Thailand.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Sverige
Du reser från Skandinavien med reguljärflyg till Krabi i Thailand.
Dag 2: Ankomst till Krabi och transfer till Koh Lanta
Du hämtas på flygplatsen och körs till din resort på den härliga stranden Klong Dao på Koh Lanta. Njut av kvällen på en restaurang på stranden medan mörkret faller och semesterkänslan så sakteliga infinner sig. (F)
Dag 3: Avkoppling på Koh Lanta
Tillbringa dagen med att slappna av, utforska öns stränder och djungel på moped eller dyk vid någon av de fantastiska dykplatserna i området. Området runt Koh Lanta är en del av en marin nationalpark som innehåller 15 skyddade öar. Det finns möjlighet till både snorkling och dykning, och har du tur kanske du även får se några av de större fiskarna som lever här. (F)
Dag 4: Transfer till Koh Ngai
Idag går resan med båt till Koh Ngai, en paradisö med vidsträckta sandstränder och klarblått vatten som lockar med fantastisk snorkling. Efter incheckning på din resort och kanske lite snorkling i havet kan du njuta av en middag på någon av öns mysiga restauranger. (F)
Dag 5–6: Koh Ngai
Idag utforskar du området runt Koh Ngai. Du kan snorkla i det fantastiska havet och besöka den välkända platsen Emerald Cave där du simmar genom en grotta till en undangömd, fantastisk strand. (F)
Dag 7: Med båt till Koh Mook
Din öluff fortsätter idag till den vackra ön Koh Mook, där du kan njuta av ett par dagar på resorten Sivalai. (F)
Dag 8–9: Koh Mook
Hann du inte med att besöka Emerald Cave under din vistelse på Koh Ngai har du också möjlighet att göra det från Koh Mook. Om du utforskar ön och åker över till Charlie Beach kan du avnjuta några fantastiska solnedgångar, och på ön finns även en charmerande liten fiskeby. (F)
Dag 10: Vidare till Koh Kradan
Allt på Koh Kradan sjuder av paradis – de vackra stränderna flankeras av grön djungel och inte minst det snorkeläventyr som havet bjuder på. Inte långt från öns stränder kan du uppleva många olika tropiska fiskar. Från din resort kan du ta del av allt som ön har att bjuda på. (F)
Dag 11–12: Koh Kradan
Vid det här laget har du garanterat kommit helt ner i varv, och omgivningarna på Koh Kradan passar perfekt för ett par totalt avslappnande dagar. (F)
Dag 13: Koh Lipe – resans sista stopp
Välkommen till lilla Maldiverna, som Koh Lipe även kallas. Koh Lipe har länge varit ett hemligt paradis, men allt fler har upptäckt dess kritvita stränder och turkosa hav. När du har checkat in på ditt charmerande strandhotell kan du ta ett härligt dopp i havet innan du beslutar dig för var kvällens middag ska intas. (F)
Dag 14: Avslappning på Koh Lipe
Du kan tillbringa dagen på en av öns underbara vita stränder, där du kan avnjuta en fantastisk måltid. Därefter kan du strosa bort till Sunset Beach, en lugnare strand med den vackra djungeln som kuliss till det blå havet. Du kan också hyra en longtailbåt och åka på snorkeltur bland öarna omkring Koh Lipe. Du kan besöka Ko Hin Ngam som är berömt för sina vackra stenar och den gamla myten som säger att din önskan går i uppfyllelse om du bygger ett torn av 12 stenar just här. (F)
Dag 15: Med båt tillbaka till Krabi
Idag avslutas öluffen med en båt tillbaka till Krabi. Antingen kan du resa hem, eller så kan du välja att resa vidare på egen hand i Thailand eller resten av Sydostasien. Vi hjälper gärna till med vidare arrangemang som förlänger ditt thailändska äventyr.

Övernattningar

2 övernattningar på Southern Lanta Resort i superior bungalow, Koh Lanta
3 övernattningar på Thapwarin Resort i cottage, Koh Ngai
3 övernattningar på Sivalai Resort i standard villa, Koh Mook
3 övernattningar på Kradan Beach Resort i standard bungalow, Koh Kradan
2 övernattningar på Castaway Beach Resort i Big Garden Breezy Room, Koh Lipe

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

Gruppstorlek

Frånpriset är baserat på minst 2 personer. Transporten under resan kommer delas med andra resenärer.

november - april

Packlista

 • Pass, reseförsäkring och flygbiljetter
 • Diverse resedokument samt visum och vaccinationsintyg
 • Lokal valuta samt USD kontant, samt kredit- eller debitkort
 • Snorkelutrustning
 • Liten handduk och badkläder
 • Solhatt, solkräm och solglasögon
 • Första hjälpen-väska (gärna med åksjuketabeller, värktabletter, plåster, Imodium m.m.)

I priset ingår

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: