14 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 25 950:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Kickstarta ditt äventyr i Thailand med ett par nätter på Koh Lanta. Här kan du vila bort jetlagen på en resort alldeles intill vattnet. Den kommande veckan bjuder på intryck från de vackra öarna Koh Lipe, Koh Ngai, Koh Kradan. Du gör även dagsturer till de mindre öarna i området som bjuder på några av de bästa snorklingsplatserna i södra Thailand. Du avslutar med ett besök på Krabi innan det är dags att återvända hem. Du kan även skräddarsy din resa och fortsätta till Khao Sok och besöka en av Thailands vackraste nationalparker - vänligen kontakta din resekonsult.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand härBästa reseperiod

Du kan resa året runt men mellan november och april är det vanligtvis torrast och den bästa perioden att besöka det här området i Thailand.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avgång från Sverige
Du reser från Skandinavien med reguljärflyg till Krabi i Thailand.
Dag 2: Ankomst till Krabi och transfer till Koh Lanta
Du hämtas på flygplatsen och körs till din resort på den härliga stranden Klong Dao på Koh Lanta. Njut av kvällen på en restaurang på stranden medan mörkret faller och semesterkänslan långsamt byggs upp.
Dag 3-5: Avkoppling på Koh Lanta
Tillbringa dagen med att slappna av, utforska öns stränder och djungel på moped eller dyk på någon av de fantastiska dykplatserna i området. Området runt Koh Lanta är en del av en marin nationalpark som innehåller 15 skyddade öar. Det finns möjlighet till både snorkling och dykning, och har du tur kanske du även får se några av de större fiskarna som lever här. (F)
Dag 6: Transfer till Koh Lipe
Välkommen till lilla Maldiverna som Koh Lipe även kallas. Koh Lipe har länge varit ett hemligt paradis, men alltfler har upptäckt dess kritvita stränder och turkosa hav. När du har checkat på ditt hotell kan du ta ett härligt dopp i havet innan det är dags för en läcker middag. (F,M)
Dag 7: Snorkling vid Koh Hin Ngam och Ko Hin Sorn
Idag tar du din privata longtail-båt ut på en snorklingsutflykt bland öarna runt Koh Lipe. Du besöker bland annat Koh Hin Ngam som är berömd för sina vackra klippor. En gammal vidskepelse säger att din önskan kommer att gå i uppfyllelse om du bygger ett torn av 12 stenar. Därefter fortsätter du till en av områdets bästa snorklingsplatser och njuter av en härlig lunch ombord innan du styr kosan tillbaka till Koh Lipe. Övernattning på resort (F,L)
Dag 8: Avslappning på Koh Lipe
Du kan tillbringa dagen på en av öns underbara vita stränder, där du kan avnjuta en fantastisk måltid. Därefter kan du strosa bort till Sunset Beach, en lugnare strand med den vackra djungeln som kuliss till det blå havet. Övernattning på resort (F)
Dag 9: Vidare till Koh Ngai
Idag går resan med båt till Koh Ngai, en paradisö med vidsträckta sandstränder och klarblått vatten som lockar med fantastisk snorkling. Efter incheckning på resorten och kanske lite snorkling i havet serveras det middag på hotellet. (F,M)
Dag 10: Dagsutflykt med egen longtail-båt
Idag utforskar du området runt Koh Ngai i egen longtail-båt. Du kommer att snorkla i det fantastiska havet och besöka den välkända platsen Emerald Cave, där du simmar genom en grotta till en undangömd, fantastisk strand. Lunchen serveras ombord på båten innan du går i land och njuter av de otroligt vackra stränderna på Koh Kradan. (F,L)
Dag 11: Med båt tillbaka till Krabi
Idag avslutas öluffandet med en båt tillbaka till Krabi. Checka in på din resort och njut av eftermiddagen med en tur i kajak eller ta en lokal båt över till vackra Raleigh Beach. (F)
Dag 12: Avslappning på Krabi
Ta en cykeltur i området och besök små byar eller njut helt enkelt av dagen på stranden och kanske lite shopping i Ao Nang. (F)
Dag 13: Idag är det dags för hemresa, om du inte väljer att resa vidare på egen hand

Övernattningar

Tio nätter på resort

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

november - april

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Krabi t/r (inklusive bagage)
 • 3 nätter på resort på Koh Lanta
 • 3 nätter på resort på Koh Lipe
 • 2 nätter på resort på Koh Ngai
 • 2 nätter på resort på Krabi
 • Transporter, utflykter och måltider enligt program

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecentre i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF