Sök
Sök
Andaman snorkel discovery, Thailand
Koh Lipe
Koh Lipe - Thailand
Koh Ngai
Snorkling omkring øerne
Kajaki sydthailand
Med longtailbåd
Emerald cave
Koh Hin Ngam
Afslapning på stranden

Öluff i södra Thailand

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 22 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Följ med och utforska våra favoritöar i södra Thailand. I resan ingår härliga snorklingsutflykter med lokal guide samt transport mellan de fantastiska stränderna. Njut av den härliga stämningen när du utgår från Koh Lipe och Koh Ngai och gör dagsutflykter till de mindre öarna i området.

Kickstarta ditt äventyr i Thailand med ett par nätter på Koh Lanta. Här kan du vila bort jetlagen på en resort alldeles intill vattnet. Den kommande veckan bjuder på intryck från de vackra öarna Koh Lipe, Koh Ngai, Koh Kradan. Du gör även dagsturer till de mindre öarna i området som bjuder på några av de bästa snorklingsplatserna i södra Thailand. Du avslutar med ett besök på Krabi innan det är dags att återvända hem. Du kan även skräddarsy din resa och fortsätta till Khao Sok och besöka en av Thailands vackraste nationalparker - vänligen kontakta din resekonsult.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand härVäder

Du kan resa året runt men mellan november och april är det vanligtvis torrast och den bästa perioden att besöka det här området i Thailand.

Koh Lanta

Detaljerad resplan

Dag 1: Avgång från Sverige

Dag 2: Ankomst till Krabi och transfer till Koh Lanta
Du hämtas på flygplatsen och körs till din resort på den härliga stranden Klong Dao på Koh Lanta. Njut av kvällen på en restaurang på stranden medan mörkret faller och semesterkänslan långsamt byggs upp.
Övernattning på resort (L)

Dag 3-5: Avslappning på Koh Lanta
Tillbringa dagen med att slappna av, utforska öns stränder och djungel på moped eller dyk på någon av de fantastiska dykplatserna i området. Området runt Koh Lanta är en del av en marin nationalpark som innehåller 15 skyddade öar. Det finns möjlighet till både snorkling och dykning, och har du tur kanske du även får se några av de större fiskarna som lever här.
Övernattning på resort (L)

Dag 6: Transfer till Koh Lipe
Välkommen till lilla Maldiverna som Koh Lipe även kallas. Koh Lipe har länge varit ett hemligt paradis, men alltfler har upptäckt dess kritvita stränder och turkosa hav. Go before it is too late !
När du har checkat på ditt hotell kan du ta ett härligt dopp i havet innan det är dags för en läcker middag.
Övernattning på resort (M, A)

Dag 7: Snorkling vid Ko Hin Ngam och Ko Hin Sorn
Idag tar du din privata longtail-båt ut på en snorklingsutflykt bland öarna runt Koh Lipe. Du besöker bland annat Koh Hin Ngam som är berömd för sina vackra klippor. En gammal vidskepelse säger att din önskan kommer att gå i uppfyllelse om du bygger ett torn av 12 stenar. Därefter fortsätter du till en av områdets bästa snorklingsplatser och njuter av en härlig lunch ombord innan du styr kosan tillbaka till Koh Lipe.
Övernattning på resort (F, L)

Dag 8: Avslappning på Koh Lipe
Du kan tillbringa dagen på en av öns underbara vita stränder, där du kan avnjuta en fantastisk måltid. Därefter kan du strosa bort till Sunset Beach, en lugnare strand med den vackra djungeln som kuliss till det blå havet.
Övernattning på resort (L)

Dag 9: Vidare till Koh Ngai
Idag går resan med båt till Koh Ngai, en paradisö med vidsträckta sandstränder och klarblått vatten som lockar med fantastisk snorkling. Efter incheckning på resorten och kanske lite snorkling i havet serveras det middag på hotellet.
Övernattning på resort (M, A)

Dag 10: Dagsutflykt med egen longtail-båt
Idag utforskar du området runt Koh Ngai i egen longtail-båt. Du kommer att snorkla i det fantastiska havet och besöka den välkända platsen Emerald Cave, där du simmar genom en grotta till en undangömd, fantastisk strand. Lunchen serveras ombord på båten innan du går i land och njuter av de otroligt vackra stränderna på Koh Kradan.
Övernattning på resorten tillbaka på Koh Ngai. (M,F)

Dag 11: Med båt tillbaka till Krabi
Idag avslutas öluffandet med en båt tillbaka till Krabi.
Checka in på din resort och njut av eftermiddagen med en tur i kajak eller ta en lokal båt över till vackra Raleigh Beach.
Övernattning på resort (L)

Dag 12: Avslappning på Krabi
Ta en cykeltur i området och besök små byar eller njut helt enkelt av dagen på stranden och kanske lite shopping i Ao Nang.
Övernattning på resort (L)

Dag 13: Idag är det dags för hemresa, om du inte väljer att resa vidare på egen hand

Övernattningar:
3 nätter på resort på Koh Lanta
3 nätter på resort på Koh Lipe
2 nätter på resort på Koh Ngai
2 nätter på resort på Krabi

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 22 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flygbiljett t/r till Krabi
  • 10 nätter på resort inkl. frukost
  • 2x lunch och 2x middag
  • Alla transfers
  • Utflykter med privat longtail-båt och engelsktalande guide enl. programmet

I priset ingår inte

  • Reseförsäkring
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 7 150:-
Phuket Fitness Camp

Fitness Bootcamp på Phuket

På Fitness Bootcamp på soliga Phuket i Thailand får du en hälsosam och aktiv upplevelse där du kommer att träna med andra sportälskande människor från hela världen.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: