Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

God fortsättning och Gott Nytt År

önskar vi alla våra resglada vänner!

Vad drömmer du om för resor 2020? Nu när julefriden sänkt sig så finns det kanske tid att lägga sig på soffan och drömma om spännande resor.

Här i vårt nyhetsbrev kan du se våra 5 mest besökta destinationer på vår hemsida under 2019, kanske lite inspiration inför 2020?

Vi har också ett antal påskresor med fasta avresedatum som vi erbjuder till extra bra priser. Resorna går till New York, Thailand, Bali och Sri Lanka - begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller!

Vi önskar dig en fortsatt god jul- och nyårshelg. Vi har öppet vardagar 10-17 som vanligt så du är välkommen att komma in till oss, ringa eller varför inte boka ett möte!


Få ett prisförslag på din drömresa här!

Topp 5 på vår hemsida

hit ville man åka under 2019

🌎 TOPP 5 RESMÅL 2019

Vi har massor med nyfikna besökare på vår hemsida som letar inspiration och bokar sin nästa resa, kanske du är en av dem? Vi har undersökt vilka 5 destinationer som var de mest populära att söka på under 2019 - resultatet ser du nedan:

1. USA & Hawaii
2. Bali och övriga Indonesien
3. Peru
4. Borneo och övriga Malaysia
5. Vietnam

Drömmer du om att resa till något av dessa länder? Eller kanske vill du resa någon helt annanstans? Oavsett vilket så hjälper vi dig med din nästa resa. Ring oss på 0413-170 50 eller boka ett möte med oss - på telefon eller ett personligt möte på vårt kontor.


Topp 5 under 2019

Läckra påskresor till kalasbra priser!

Begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller!

Ta ut påsken lite i förskott och boka din påskresa till riktigt bra priser - vi har förbokat flyg, hotell och utflykter till 4 spännande och vackra resmål under påsken. Antalet platser är begränsat så det gäller att vara först till kvarn! Boka ett möte med oss så hjälper vi dig boka din påskresa.


🌴 Thailand

🐯 Sri Lanka

🗽 New York

🐠 Bali och Nusa Lembongan


Boka ett möte med oss!

Välkomna!

Kom på våra resekvällar

RESEKVÄLLAR I ESLÖV, MALMÖ & STOCKHOLM

Vi håller följande inspirerande föredrag nu i vinter och i vår då vi berättar och ger tips utifrån våra egna resor och erfarenheter. Är det något du saknar, hör av dig och låt oss veta. Självklart är det gratis - glöm bara inte att anmäla dig på vår hemsida!

Stockholm - 15 januari - Namibia & Uganda
Stockholm - 15 januari - Nya Zeeland & Söderhavet
Malmö - 30 januari - Costa Rica
Malmö - 30 januari - Camino de Compostela
Eslöv - 6 februari - Borneo
Eslöv - 6 februari - Kanada
Malmö - 18 februari - Kuba
Malmö - 18 februari - Vietnam
Eslöv - 3 mars - Australien
Eslöv - 3 mars - Florida
Malmö - 18 mars - Mauritius
Malmö - 18 mars - Sydafrika

VARMT VÄLKOMNA!


Boka din plats på våra resekvällar