Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

RES VÄSTERUT!

INSPIRATION FÖR NÄSTA RESEÄVENTYR

Om du längtar efter en resa västerut så rekommenderar vi varmt USA.
Vi har massor med spännande förslag på vår hemsida och vi har plockat ut några favoriter här nedan.

Vi hjälper dig att planera, skräddarsy och boka din drömresa. Ring oss på 0413-170 50 eller boka ett telefonmöte med oss så hjälper vi dig hitta nästa äventyr. 😎😎😎


Nästa äventyr är bara ett klick borta!

ÖLUFF PÅ HAWAII

STILLA HAVETS PARADISÖAR

Har du någonsin funderat på att åka till Hawaii har vi resan för dig! Vad sägs om:

🤙 Big Island med vulkaner, stjärnskådning och solande sköldpaddor?
🤙 Kauai med sin grönska, sin avkopplande livsstil och världens vackraste kust?
🤙 Oahu med surflektion på läckra Waikiki Beach, Pearl Harbor och Chinatown?

Vi bokar flyg, boende och hyrbil plus att vi har massor med tips och förslag på äventyr som vi delar med oss av! Ring oss på 0413-170 50 så hjälper vi dig skräddarsy nästa stora äventyr! ALOHA 🤙🤙🤙


Aloha Hawaii

ROUTE 66

FRÅN CHICAGO TILL LOS ANGELES

Kör ikoniska Route 66, förbi amerikanska diners, genom USA:s fantastiska natur med sinnet fyllt av intryck och äventyrslust. En road trip där man får uppleva den klassiska Route 66, även känd som "Main Street of America" eller "Mother Road", och som i årtionden var den främsta vägen till västra USA för pionjärer, drömmare, desperata och en hel generation av nyfikna turister.

1950-talet var Route 66:s glansdagar, med tusentals bilar som körde västerut på jakt efter den yttersta friheten. Hotell, motell, bensinstationer och restauranger dök upp överallt längs den klassiska vägen och vid många av dessa finns nostalgiska monument som har bevarats precis som de var på femtiotalet. 🚐🚐🚐

Route 66 är det perfekta äventyret och korsar tre tidszoner och de åtta delstaterna Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona och Kalifornien.


Route 66 - it´s a done deal!

USA:S LÄCKRASTE NATIONALPARKER

Gör en road trip bland USA:s läckraste nationalparker med besök i coola Yellowstone och fantastiska Grand Canyon. Spana efter både björnar och älgar i Yosemite, lev som navajoindian i Monument Valley och smaka på det fantastiska vinet i Napa Valley.

En resa för dig som vill uppleva de absolut vackraste nationalparkerna i USA och som startar i Portland och slutar i Bozeman. Du har en egen hyrbil och övernattningar bokade så att du kan fokusera på den vidunderliga naturen och det unika djurlivet. Färden går via nationalparkerna Crater Lake, Redwood, Yosemite, Death Valley, Grand Canyon, Monument Valley, Arches, Capitol Reef, Bryce Canyon, Grand Teton och Yellowstone. Dessutom kan du se en en äkta rodeo i Jackson, smaka det goda vinet i Napa Valley, besöka några av Portlands fantastiska mikrobryggerier, vandra, cykla, fiska, lära dig om navajofolket och mycket mer.


Läckra nationalparker - dit vill jag åka!

UPPTÄCK SYDSTATERNAS CHARM

EN HELT ANNORLUNDA UPPLEVELSE

Om du drömmer om att uppleva sydstaternas charm är detta en resa för dig. Resan kombinerar naturupplevelser i Smoky Mountains med sann sydstatscharm i städerna Charleston och Savannah. Dessutom väntar dig gott om historia i Natchez och Vicksburg, samt möjlighet att njuta av lite sol och bad vid Fort Walton Beach.

Musiken är viktig här, och har rötter i blues, jazz och rock. Bästa platserna att uppleva musikkulturen är i Memphis, Nashville och New Orleans. En resa genom sydstaterna är en unik upplevelse och bjuder på en helt annan sida av USA.


Charleston, Savannah och New Orleans

DET BÄSTA AV FLORIDA

HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA

Låt oss skräddarsy din road trip genom Florida - här finns det något för alla bland härliga stränder, vilda djur, nöjesparker och storstadsliv.

Vi har gjort ett reseförslag där vi valt ut de bästa boendena i Florida. Resan startar i Orlando där du kan besöka Disney World, Universal Studio, Aquatica och Busch Garden Amusement Park samt Island of Adventures och Kennedy Space Center. Kör sedan mot Crystal River, där man har bra chans att få se vilda sjökor. Färden går så vidare till Fort Myers, där du kan njuta av de vackra stränderna och det turkosa vattnet. Nästa stopp är Everglades nationalpark - ett UNESCO:s världsarv och man skall inte missa en utflykt med en klassisk träskbåt för att spana efter alligatorer, fåglar och uttrar.

Efter en övernattning i närheten av Homestead går resan till det tropiska öparadiset Key West där något alltid är på gång. Här kan du besöka Ernest Hemingways hus eller njuta av de vackra stränderna. Det sista stoppet på resan är Miami med sin avslappnade atmosfär, art déco-byggnader, härliga stränder och fantastiska restauranger innan du beger dig tillbaka till Sverige.


Det bästa av Florida - ja tack!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte lite längre fram! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Har du koll

på din reseförsäkring?

Just reseförsäkringen är en otroligt viktig del av resan att ha ordning på. Utan den har du själv det ekonomiska ansvaret om du drabbas av sjukdom eller olycka. Vi rekommenderar Gouda som täcker allt från läkarhjälp till hemtransport och coronakarantän, sen ankomst och extremsporter.


Läs mer om Goudas försäkringar