Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Finns dina resedrömmar på andra sidan Atlanten?

Nu är det hög tid att påbörja planeringen av din nästa resa!

USA och Kanada har allt som du kan önska dig av den ultimata resan – från pulserande storstäder till några av världens vackraste nationalparker. Oavsett om du dras mot äventyr, road trip, vandring eller avkoppling så är USA och Kanada de perfekta resmålen med äventyrsgaranti.

Ska vi hjälpa dig med drömresan?
Reslusten har aldrig varit större än vad den är just nu, och våra reserådgivare har fullt upp med att uppfylla alla våra kunders reseönskningar. Flera av våra reserådgivare är experter på just Nordamerika, och sitter redo för att ge sina bästa tips och hemliga smultronställen till dig.
Våra reserådgivare finns tillgängliga både på telefon och på vårt kontor i centrala Malmö, och för att få mesta möjliga tid med dem rekommenderar vi att du förbokar ett möte.


Möt våra USA-experter här

Resor till USA

Endast fantasin sätter gränser i möjligheternas land

USA är sannerligen the land of opportunities. Oavsett vilken typ av resa du föredrar så bjuder USA med säkerhet på reseupplevelser utöver det vanliga. Tack vare det enorma område som landet sträcker sig över så finns det möjlighet att uppleva allt från pulserande storstäder i öst till vackra stränder i väst. Du kan också komma nära inpå de viktigaste platserna i amerikansk historia eller fascineras av de spännande kontrasterna mellan staterna i nord och syd.

Välj mellan ett stort urval av:
🚗 Fantastiska road trips – med kronjuvelerna Route 66 och Highway 1
🗻 Världsberömda nationalparker – med gejsrar, bergsklyftor och färgexplosioner
🌇 Överdådiga storstäder med överflöd av casinon, shopping och caféer

Vill du komma iväg på din drömresa till USA under 2023? Låt dig inspireras av våra många reseförslag skapade av våra USA-experter.


Din resa till USA börjar här!

Vilda västern

Resan som bjuder på allt från vilda västern till underbara nationalparker. Stanna bland annat till vid Rocky Mountain nationalpark, njut av de varma källorna i Hot Springs och se de 26 000 år gamla mammutfossilerna vid Mammoth Site.
Se även kända amerikanska presidenter vid Mount Rushmore och upplev äkta cowboykultur i Jackson Hole.


Res på cowboyäventyr

Upptäck sydstaternas charm

Om du drömmer om att uppleva sydstaternas charm är detta en resa för dig. Resan kombinerar naturupplevelser i Smoky Mountains med sann sydstatsatmosfär i Charleston och Savannah och den inhemska musikkulturen i Memphis, Nashville och New Orleans. En resa genom sydstaterna bjuder på en helt annan sida av USA.


Genom Charleston & Nashville

Resor till Kanada

Ett riktigt paradis för naturälskare

Natursköna Kanada bjuder på magiska upplevelser som saknar motstycke i resten av världen. Här är förutsättningarna perfekta för att hyra en husbil som ger dig massor av frihet under resan, samt möjlighet för att ta upplevelserna i ditt eget tempo.

I Kanada kan du se fram emot:
🛶 Smaragdgröna sjöar omgivna av bergstoppar
🐻 Täta skogsområden med vilda djur
💝 En gästfri befolkning som får dig att känna dig hemma på en gång

De bästa resemånaderna i Kanada är från mitten av maj till början av september. Vill du resa under 2023? Då är det hög tid att boka ett möte med någon av våra kunniga reserådgivare redan nu.


Din resa till Kanada börjar här

Stora Kanada-resan

Vårt mest heltäckande reseförslag genom Kanada bjuder på en 21 dagar lång road trip genom fantastisk natur, vildmarksupplevelser och mysiga små städer i British Columbia och Alberta.
Några höjdpunkter är storstaden Vancouver, höga berg och djupa floder i Rocky Mountain Park samt båttur bland valar och späckhuggare.


Höga berg & djupa floder

Road trip i östra Kanada

Denna rundtur börjar i Toronto och de fantastiska nationalparkerna norröver. Efter huvudstaden Ottawa går färden vidare mot Quebecs nationalparker där stillheten och naturen står i skarp kontrast mot de pulserande storstäderna. Resan fortsätter söderut genom Quebec City, Montreal och Kingston för att till slut nå fram till de spektakulära Niagarafallen.


Stilla natur & pulserande städer