Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Ge dig själv en fysisk utmaning och en enorm upplevelse 🤩

Följ med oss på en av våra aktiva resor!

En del drömmer om en resa fylld av äventyr och aktiviteter, en del vill koppla av på stranden. En del vill utforska och upptäcka, andra vill njuta av djur och naturupplevelser.

Vilken typ av resa drömmer du om? De flesta vill nog ha en kombination av allt och därför hjälper vi dig gärna att skräddarsy din resa så att du får ut så mycket som möjligt av din semesterupplevelse. Nedan kan du se några förslag på våra aktiva resor under 2024.


Reseinspiration till aktiva resor

Rafting, kajak och surfing 🏄

Känn hur vågorna tar dig med på ett adrenalinfyllt äventyr

Älskar du att vara fysiskt aktiv, älskar du naturen och är du äventyrlig? Då är surfing, kajak eller rafting något för dig. Rafting, kajak och surfing är en härlig kombination av fysiska utmaningar och fantastiska naturupplevelser. Här mäter du dina krafter mot naturen som ibland beter sig som medspelare och andra gånger som utmanande motståndare. Dessa resor passar både nybörjare och de mest erfarna och bjuder på många leenden och gemenskap.


Se alla våra vattensportresor här

Upplev världen på två hjul 🚴

Kom närmare naturen och känn hur vinden smeker genom ditt hår

Skapa minnen för livet genom att färdas på cykel. När man cyklar ser man världen på nära håll i ett lite långsammare tempo. På två hjul tar du in alla intryck och hinner både njuta av och bearbeta dem innan nästa etapp. Du stannar där du har lust, du går där du har lust, ta ett dopp i en sjö, bryt bröd med några kamrater och susa nerför backarna och känn adrenalinet pumpa.

Winberg Travel erbjuder cykelresor till sex olika länder – från Thailand och Vietnam i öst till Spanien och Kroatien i väst.


Se alla våra cykelresor här

Volontärarbete i hela världen 🫶🌍

Njut av natur och kultur medan du gör en insats

Genom att arbeta som volontär ges du inte bara möjlighet att lära känna en annan kultur. På samma gång kan du på riktigt göra skillnad i andra människors vardag. Dessa resorna bjuder också på gemenskap där man arbetar tillsammans för ett meningsfullt mål.

Winberg Travel erbjuder volontärresor till fem olika länder. I Costa Rica kan du kombinera spanskaundervisning med volontärarbete och på Fiji kan du lära dig dyka samtidigt som du gör en stor insats för lokalsamhället.


Se alla våra volontärresor här

Djur och natur 🐳🦁

Känn hur du tappar andan när du står öga mot öga med djuren på savannen

Winberg Travel är specialister på att arrangera resor med stora naturupplevelser och exotiska djur. Vi anser att man bäst upplever naturen när man står mitt i den, lever i den och lär sig om den. Det är detta som gör mötet med natur och djur autentiska och storslagna. Välj mellan safari i några av Afrikas storslagna nationalparker eller att simma med valhajar i Filippinerna.

Många av de upplevelser som vi erbjuder i den här resformen betecknas som ett Unesco världsarv. Det betyder att platsen har en enastående betydelse och rymmer naturområden såväl som skyddade djurarter.


Se alla våra resor till djur och natur här

Trekking 🥾🤩

Ett äventyr utöver det vanliga som tar dig till nya höjder

För naturälskare, äventyrare och adrenalinsökare är trekking också en av de absolut häftigaste reseformerna. Med trekking får du möjlighet att upptäcka världen där den är som mest autentisk och rå, och du får tillgång till områden, vyer och upplevelser som inte kan uppnås på annat sätt.

Lockas du av tanken på att stå på toppen av världens högsta bergstoppar, eller letar du efter unika naturupplevelser med plats för kontemplation? Hitta då inspiration till ditt vandringsäventyr i Winberg Travels lista över världens bästa vandringar:

🥇 1. Everest Base Camp, Nepal
🥈 2. Kilimanjaro, Tanzania
🥉 3. El Camino de Santiago, SpanienLäs mer om våra vandringar här