Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Vill du resa mer hållbart i sommar 😍?

Välkommen med på en resa med cykel eller tåg som ger minnen för livet...

Vår lust att resa och utforska världen leder till möten mellan människor, förståelse för andra kulturer och bidrar till ekonomisk utveckling i många länder. Samtidigt innebär resandet påfrestningar för klimatet och miljön. Därför har vi på Winberg Travel flera förslag där du kan ta dig fram med hjälp av cykel eller tåg på din destination. Med cykel eller tåg har du möjlighet att välja de vackraste vägarna och ta dig från stadskärna till stadskärna. Du väljer själv hur långa etapper du vill resa så att du hinner både njuta av och bearbeta alla intryck innan nästa etapp.

När man cyklar ser man världen på nära håll 🚴

Känn hur adrenalinet pumpar medan du tar in de vackra omgivningarna...

Att uppleva världen på två hjul är helt fantastiskt. Förutom frihetskänslan och motionsaspekten får du möjlighet att uppleva fantastiska platser som bara kan nås med cykel, samtidigt som det är ett miljövänligt sätt att ta sig runt. Njut av maten, vinet, livet och möten med människor längs vägen och låt oss ta hand om packningen.


Cykelresor

Camino del Norte på cykel ⛪

På detta cykeläventyr som tar dig från Avilés i Asturien till Santiago de Compostela i Galicien får du uppleva betagande kuststräckor, öde sandstränder, rå natur, stämningsfulla byar och väldoftande skogar. Etappernas längd varierar från dag till dag, varav den kortaste är 21 km och den längsta är ca 61 km av totalt 323 km.


Läs mer

På cykel från Vietnam till Thailand 🌸

På denna cykeltur passerar du tre av Sydostasiens mest unika och fascinerande länder. Här kan du trampa längs med kanaler på vägar som kantas av kokospalmer och bambu, insupa miljöer som präglas av den franska kolonialtiden i Phnom Penh och besöka magnifika tempel i Kampong Thom.


Läs mer

Cykelsemester i Kroatien 🏝️

Följ med oss på en cykelsemester i Kroatien och kör runt på de historiska och natursköna öarna i den dalmatiska skärgården. Du seglar runt till öarna med din cykel ombord, och det finns gott om möjligheter att simma i det azurblå Adriatiska havet, smaka på det lokala vinet och njuta av lokala specialiteter.


Läs mer

Kuba på två hjul 🛞

Upptäck Kubas unika kultur och underbara natur på ett annorlunda sätt. Här tar du dig runt på två hjul genom gröna dalar, lokala tobaksfarmar och otroliga stengrottor. Resan fortsätter till Trinidad med inkvartering på typiska Casa Particular och avslutas på den vackra Jibacoa-stranden.


Läs mer

Tåget – snabbare än bilen och bekvämare än flyget 🚂

Tåget är inte bara klimatsmart, det erbjuder snabba och effektiva transporter och är dessutom ett säkert och komfortabelt sätt att resa. Under en tågresa gör du spännande stopp längs vägen, blir serverad extraordinär mat och dryck i restaurangvagnen, och sover gott i en lyxig kupé som kan jämföras med det bästa hotellrum. För mer inspiration se nedan👇


Tågresor

På tågresa genom Italien 🍕

Att resa med tåg i Italien är ett bra sätt att se landet eftersom det finns många vackra platser som är lättillgängliga med tåg. Upplev fascinerande landskap och vackra städer och känn hur kulturen ändrar sig från Milano i norr till Palermo i söder. Längs vägen bor du centralt i storstäderna och resan kan skräddarsys efter dina önskemål.


Läs mer

Med tåg genom Spanien 🍷

Att upptäcka Spanien med tåg är en naturupplevelse utöver det vanliga. Färdas fort, bekvämt och klimatsmart mellan Madrid och Barcelona, den kända vin- och tapasstaden Logroño, surf och kulturstaden San Sebastián i Baskien för att sedan avsluta resan med avslappning, sightseeing och äventyr på soliga Mallorca.


Läs mer

Japan med tågpass 🏯

Japan är tågets förlovade land. Att resa runt på räls är verkligen enkelt och bekvämt, och landet har sannolikt en av världens mest utbyggda järnvägsnät. Här kan du välja mellan 5 sorters tåg; Shinkansen -höghastighetståget som förbinder de allra största städerna, regionala tåg mellan mindre städer, pendeltåg och tunnelbana i städerna och privata järnvägar.


Läs mer

Med tåg i Kanada 🍁

Få platser erbjuder en så fantastisk natur som Kanada, vilket gör tågresan i detta förlovade land mycket upplevelserik. På vår hemsida har vi tre förslag på tågresor; The Rocky Mountaineer mellan Calgary och Vancouver, Trans Canada från Toronto till Vancouver och Capital Experience som tar dig till Toronto, Ottawa, Quebec och Montreal .


Läs mer

Redo att åka?

Om du har kommit så här långt är du säkert sugen på att börja planera din resa. Om du behöver hjälp med att skräddarsy din resa så kan våra erfarna resekonsulter hjälpa dig. Du når dem på telefonnummer 040-645 04 90.


Boka ett möte med en resekonsult