1-15 dagar
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Ett fantastiskt sätt att uppleva Kanada på är att resa med tåg. Kanada erbjuder en mängd unika tågresor där du kan njuta av landets vackra natur och fantastiska städer.

Oavsett om du besöker östra eller västra Kanada så finns det möjligheter till fantastiska tågäventyr!

Läs mer om Kanada här.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Kanada här

Bästa reseperiod

Hela året men vissa sträckor trafikeras endast under perioden maj till september.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Mountain Rails - 8 dagar Du välkomnas ombord på ett av de mest spektakulära tågen i Kanada; The Rocky Mountaineer. Sträckan mellan Calgary och Vancouver är en av världens vackraste tågresor och man reser genom landskapet med snöklädda bergstoppar, imponerande glaciärer, vackra dalar, tät skog, floder och städer. Från Calgary går färden mot Banff där du tar dig runt med buss och fortsätter sedan västerut genom bland annat Yoho National Park, Kicking Horse Pass och Rogers Pass i Glacier National Park, innan du når Vancouver. Trans Canada - 15 dagar Gör en resa i pionjärernas fotspår från Toronto i öst tvärs över prärienT toch via Rocky Mountains till Vancouver i väst. Man kan självklart göra resan åt motsatt håll. Tågresan bjuder på ett otroligt varierat landskap från de stora sjöarna i Manitoba, vidderna i Saskatchewan, över prärien till Albertas och British Columbias bergstoppar fram till Vancouver. Detta är inte bara en tågresa utan en upplevleseresa med utflykter till Niagarafallen, Icefield Parkway, Lake Louise, sightseeing i Banff och mycket mer. Capital Experience - 10 dagar Denna spännande tågresa utgår från Toronto och tar dig via Ottawa, Quebec och Montreal innan du är tillbaka igen i Toronto. Du gör två övernattningar i varje stad där spännande sightseeingturer är inkluderade samt en heldagstur till Niagarafallen. På denna resa upplever du höjdpunkterna i östra Kanada och får en inblick i kultur och livsstil i de två provinserna Ontario och Quebec. Från Toronto går tåget utmed Lake Ontario och fortsätter mot nordost och den charmiga staden Ottawa. Du fortsätter sedan till Quebec som är hjärtat i den fransk-kanadensiska kulturen. Vidare västerut via Trois Riviéres till Montréal med sin charmiga blandning av engelsk och fransk kultur. Till sist åker du via St. Lawrence River och den norra delen av Lake Ontario tillbaka till Toronto. Detta är ett axplock av de många tågupplevelser och turer vi kan erbjuda i Kanada. Vi kan också hjälpa till med separata tågbiljetter om du vill resa på egen hand eller kanske kombinera med att köra själv.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: