Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Ta en paus från vardagen i vinter och njut av resmålet Sri Lanka

Här kan du chilla i hängmattan, bestiga höga berg eller åka tåg längs magiska landskap. Med sina breda, finkorniga sandstränder, djungellandskap, safari och buddhistiska tempel har Sri Lanka något som passar alla.

Tack vare det tropiska klimatet är Sri Lanka ett härligt resmål året om, även på sommaren. En härlig semesterkombination på Sri Lanka är en vecka med spännande utflykter på ön och en veckas avkoppling med strandnära boende. Eller varför inte kombinera flera länder tillsammans med din resa till Sri Lanka? Fortsätt neråt för att hitta reseförslag som passar alla smaker:


Hitta din drömresa här

Sri Lanka för Backpackers

🎒🎒 Denna resa passar dig som har en begränsad budget och vill få ut så mycket som möjligt av din resa. Åk tåg, ta dig fram på cykel, bo på mysiga Bed & Breakfast och njut av den lokala kulturen och köket.


Läs mer här

Surfing och sköna stränder

🏄🏄 Här hittar du de perfekta vågorna - både för nybörjaren och den mer erfarna. Du bor på ett surf camp med en härlig havsutsikt och ett varmt badvatten precis nedanför. Vill du istället ägna dig åt yoga kan du välja en 6-dagars yoga retreat i hälsans tecken.


Läs mer här

Familjeresan

👪👪 – Denna resa bjuder på något för både stora och små i form av djur, natur och kultur.
Mjuklanda i Negombo och ta er därefter vidare till Kandy, Ella och Yala Nationalpark. Avsluta med en härlig strandvistelse i Mirissa.


Läs mer här

Sri Lanka bortom allfartsvägar

🚴🚴 Här höjer vi pulsen lite extra genom att cykla mellan resmålen och forsränna nerför landets vattendrag. Vi besöker spännande, oexploaterade platser som Kalpitiya, Kithulgala och Wilpattu National Park samt kändare turistattraktioner som Lejonklippan i Sigirya och den historiska staden Kandy.


Läs mer här

Vill du drömma stort så har vi följande förslag:

Med familjen på Jorden-runt-resa kombinerar du andra natursköna resmål som Filippinerna med brusande floder, vackra kalkstensklippor, orörda regnskogar och långa sandstränder inramade av kokospalmer. Om du har tur får du även se Afrikas Big Five (lejon, leopard, elefant, noshörning och afrikansk buffel). Resan avslutas i USA där du upptäcker nationalparker, sevärdheter och städer i din egen takt. Resrutten kan läggas upp på så här:

Sverige🛩️ Sydafrika 🛩️ Sri Lanka 🛩️Filippinerna 🛩️ San Francisco 🛣️ Los Angeles 🛩️ Sverige


Australien Down Under bjuder på allt från främmande kulturer, äventyr, storstäder och stora naturupplevelser. Resrutten kan läggas upp på följande sätt:

Sverige🛩️ Maldiverna 🛩️ Sri Lanka 🛩️ Malaysia 🛣️ Singapore 🛩️ Melbourne 🛣️ Sydney 🛩️ Thailand 🛩️ Sverige


Backpackeräventyr i Asien: är alla backpackers drömrutt där du upplever allt från paradisöar till vilda djur och den gästvänliga befolkningen. Surfing, vandring och snorkling är några av de aktiviteter som väntar på detta äventyr i Asien. Resrutten kan förslagsvis se ut så här:

Sverige 🛩️ Maldiverna 🛩️Sri Lanka 🛩️ Singapore 🛣️ Burma 🛩️ Dubai 🛩️ Sverige


Jorden runt med stopp på Sri Lanka

Nytt år med nya traditioner

Är du sent ute med att boka dina flygbiljetter inför nyår?

Lugn i stormen, för på Sri Lanka firas inte nyår förrän senare. Det unika med Sri Lanka är att här bor både buddhister och hinduer, varav buddhisterna firar nyår den 10 februari och singaleserna och tamilerna den 13 april.

Med oss flyger du alltid med reguljärflyg🛩️, vilket innebär att du själv kan bestämma när du vill resa och hur länge du vill vara borta.

Boka ett möte med oss eller ring oss på 040-645 04 90 ☎️ så hjälper vi dig att planera din resa.


Boka ett möte med oss