Sök
Sök
Sri Lanka, Surf Camp
Strand Sri Lanka
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka

Surfing i Sri Lanka

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 22 495:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 17 dagar

Under den här resan kan du antingen lära sig att surfa som en nybörjare eller utveckla dina avancerade kunskaper i det varma havet som omger Sri Lanka.

Din resa bär av till ett surfläger och du bor precis vid vattnet, där du kan njuta av de perfekta vågorna. Villan du bor i har fin utsikt, bra vibbar och utmärkta vågor strax utanför dörren. Detta är rätt plats att lära sig att surfa och det faktum att vattnet är 28 grader varmt skadar inte alls. Instruktörerna hjälper dig att snabbt förstå hur man rider på vågorna, medan personalen ser till att du trivs i lägret. Är du en erfaren surfare som vill utveckla dina kunskaper finns även kurser för dig. Ett fyratimmars yogapass ingår under vistelsen, så du har chans att sträcka ut musklerna.

Se våra andra fantastiska reseförslag för Sri Lanka här

Väder

Från mitten av september till mitten av april

Sri Lanka, Surf Camp

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige

Dag 2: Ankomst och transfer till ditt surf camp på Sri Lanka.
En rundtur arrangeras i lägerområdet och sedan kan du ta en simtur i de böljande vågorna, slappna av under palmerna eller ta en promenad på området för att kolla in omgivningarna. Senare på kvällen hålls informationsmöte medan middag serveras.

Dag 3: Introduktion och start
Vädret avgör hur du tillbringar dagen. Beroende på när vågorna är som bäst börjar du med frukost och surfar efteråt - eller börjar med lite frukt och kaffe och äter sedan en ordentlig frukost efter att ha surfat. På stranden delas alla resenärer upp i grupper baserade på kunskapsnivå. Ni får sedan en varsin surfbräda att öva på. Först hålls en introduktion om utrustning och säkerhet och nybörjare får lära sig några grundprinciper i surfing på torra land, däribland paddling och ”popups”. Efter undervisningen kan du dröja kvar på stranden och öva lite mer, eller ta en upptäcktsfärd på ön.

Dag 4: Surfing och tid på egen hand
Ny dag, nya villkor. Du kanske känner dig lite mör i kroppen efter gårdagen, men det är inget en andra lektion inte kan bota! De närmaste timmarna ägnas åt att surfa. Efter lunch tillbringar du lite tid på egen hand och vi föreslår att du tar en tuk-tuk för att få uppleva vardagslivet omkring dig. Du kan även stanna kvar på stranden - med lite tur får du se sköldpaddor.

Dag 5: Surfing och utflykt till staden
Idag avgör tidvattnet om du ska äta tidig frukost och sedan surfa, eller vice versa. Förhoppningsvis känner du dig nu mer självsäker på brädan och i vågorna. Ju mer du övar desto snabbare blir du bättre och det finns alltid nya saker att lära sig. Om du har lust kan du följa med skaran som samlas för att ta några drinkar och uforska Mirissa. Det serveras ingen middag i lägret, men du kommer att gå till en av de lokala restaurangerna.

Dag 6: Tillbringa dagen precis som du önskar.
Vissa resenärer vill surfa hela dagarna, medan andra känner för att koppla av vid poolen då och då. Tillbringa dagen precis som du vill. Det finns många aktiviteter att utforska omkring lägret. Du kan besöka teplantager och tempel, eller ta en ridtur i området. Middagen serveras som vanligt i lägret.

Dag 7-14: Surfing
Dagarna ägnas åt att surfa och det enda avbrottet är lunchen, samt möjligen en massage. Efter middagen passar det bra att kolla in nattlivet igen, antingen i Mirissa eller Hikkaduwa, där det finns gott om möjligheter till en lyckad utekväll.

Dag 15: Sista surfdagen
Idag är den sista dagen du kan surfa och utveckla din teknik i vågorna. Vid det här laget känner du dig antagligen lite tryggare, fångar fler vågor och blir inte trött lika snabbt. Du har nu en god förståelse för vad surfing handlar om, både i teorin och praktiken. Allt du behöver är mer tid i vattnet för att träna och bli ännu bättre.

Dag 16: Avresa från Surf Camp
Dags att checka ut. Äventyret är över för den här gången och du körs till flygplatsen för att flyga tillbaka till Sverige.

Dag 17: Ankomst till Sverige

Övernattningar:
14 nätter på surf camp i flerbäddsrum. Du kan köpa till ett privat rum - hör efter med din resekonsult.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Du har möjlighet att förlänga din surfvistelse om du vill.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 22 495:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.


Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

  • Flygbiljett t/r Sverige
  • Upphämtning vid flygplats och transfer till surf camp
  • Fjorton nätter på surf camp, fjorton frukostar, tio middagar, tio dagars surfkurs, fyra timmar med yoga och gratis användning av utrustning.

I priset ingår inte

  • Reseförsäkring
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: