Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

6 spännande resenyheter just för dig!

Hej, du äventyrliga reseälskare

När det kommer till reslust och resedrömmar är vi på inga sätt annorlunda än dig. Hos oss på Winberg Travel drömmer vi konstant om nya, spännande resor – och i en värld som är proppfull av unika upplevelser och äventyr bortom det vanliga, så har våra reseexperter alltid fullt upp med att utveckla nya resor och reseförslag.
När vi sätter ihop nya reseförslag till dig låter vi oss inspireras av både våra egna och våra kollegors resor, och så plockar vi russinen ur resekakan och serverar dem till dig! Perfekt va?

Veckans nyhetsbrev kan du förhoppningsvis läsa uppkrupen i soffan under påskhelgens lugn, och låta dig inspireras av våra senaste resenyheter som går från Grekland till Japan, via Portugal🙌

Veckans resenyheter:
🏖Den perfekta grekiska öluffen
🥾Caminovandring på den portugisiska kustvägen
🚐Japan runt i camper van
🚆Med tåg genom Portugal
⛵️Segling från Phuket till Phi Phi-öarna
🫒Vandringsresa på Kreta

Trevlig resa!

🏖Den perfekta grekiska öluffen

Det bästa av Grekland på 3 veckor

Ge dig ut på den ultimata öluffen i Grekland – 21 dagar med kristallklart vatten i historiska och mytiska omgivningar på utvalda öar, som fortfarande är orörda och autentiska.

Resan börjar i Aten där du kan utforska denna charmiga storstad, innan du några dagar senare hoppar på färjan till underbara Serifos – en autentisk ö med mysiga tavernor och orörda stränder. Härifrån åker du vidare med båt till Sifnos, som är full av mysiga restauranger precis vid stranden och fina keramikverkstäder. Du fortsätter sen till Paros som erbjuder något för alla smaker, Amorgos som är känd som en bra dykplats och Koufonissia som är en vykortsliknande pärla. Resans sista stopp tar dig till det avlägsna paradiset Schinoussa, Iraklia – en liten ö som osar av semesterkänsla, Naxos som är fyllt med historia och avslutningsvis till Santorini med de vackra, vita husen.


Från ö till ö i paradiset

🥾Camino-vandring på den portugisiska kustvägen

När du vill hitta dig själv längs vägen

Caminoleden på den portugisiska kustvägen är ett fantastiskt och mycket naturskönt alternativ till den klassiska portugisiska Camino, och erbjuder en perfekt blandning av natur, kultur och historia.
Resan börjar i färgstarka Porto och tar dig sen till charmiga kuststäder i norra Portugal. Under resan kommer du att uppleva pittoreska små städer där du har möjlighet att smaka på läckra, lokala specialiteter. Njut av den vilda atlantiska skönheten, bergen, skogarna, vinodlingarna, de vackra sandstränderna och den portugisiska kulturen.


När resan är själva målet

⛵️4 dagars segling från Phuket till Phi Phi-öarna

När du vill ha havet för dig själv

Krydda din resa till Thailand med en intim, naturnära och exklusiv upplevelse som du garanterat kommer minnas länge!
Upplev Thailand tropiska öar och stränder från däcket på en segelbåt medan du njuter av ditt morgonkaffe i soluppgången. Avnjut lunchen på någon avlägsen strand innan du tar en snorkeltur bland Thailands färggranna undervattensliv. Avsluta dagen i din hytt medan vågorna kluckar mot skrovet och vaggar dig till sömns.

PS. Tillval är våra produkter som du kan lägga till på en resplan för att göra resan extra minnesvärd.


Få morgonkaffet på däck

🚊Med tåg genom Portugal

För dig som är en bekväm äventyrare

Upptäck Portugals spännande kultur och vackra natur med en tågresa genom landet. Luta dig tillbaka och njuta av utsikten medan du glider genom de vackra landskapen som kännetecknar Portugal.

Resan börjar i portvinets huvudstad Porto, bland vackra, kakelklädda fasader, kullerstensgator och höga broar. Från Porto går tåget till bergsstaden Covilhã, som ligger vackert belägen vid ingången till bergskedjan Serra da Estrela och där du kan uppleva den spektakulära naturen genom vandring och kajakturer. Nästa stopp är Lissabon, staden som fullkomligt sjuder av historia. Slutligen går turen från Lissabon till Algarvekusten där du kan se fram emot välsmakande fiskrestauranger, avkoppling och strandsemester.


Upptäck Portugal från tågfönstret

🚐Japan runt i camper van

När du vill forma resan längs vägen

Res runt i Japan i en camper van, som öppnar dörrarna till magiska reseäventyr och gör det enkelt för er att ta er utanför de vanliga turiststråken. På så sätt kan ni utforska den japanska kulturen, naturen och de ikoniska storstäderna på riktigt.

Vi börjar med att boka ett par nätters boende åt er i Tokyo och hjälper er sedan med att hämta er camper van som ska ta er runt i Japans mångskiftande natur och kultur. Härefter guidar vi er till de bästa campingplatserna, visar er de stora sevärdheterna och små smultronställena som ni inte får missa, och ger er massor med tips och tricks som är bra att ha när man campar i Japan.


Frihet & bekvämlighet

🫒Vandringsresa på Kreta

För dig som vill förlänga sommaren

Låt oss presentera en aktiv resa där du, med vandringskorna på och i sällskap med andra vandringsglada resenärer, utforskar den södra delen av vackra Kreta. Under de milda och soliga vår- och höstmånaderna spenderar vi en vecka i Kretas sagolika natur, bland doften av salvia, ljuden av cikador och synen av cypresser och pinjeträd som lägger sin behagliga skugga över våra vandringsleder.

Resan tar dig genom den vackra Samaria-ravinen, De Vita Bergen och längs delar av Kretas vackra sydkust. Under resan besöker du byar som bara kan nås till fots eller med båt och blir bortskämd med välsmakande, hemlagad grekisk mat.


I skuggan av pinjeträden