4 dagar
Exkl. flyg
Från 7 070:-
Se fram emot lata dagar med snorkling i små vikar, avkoppling på underbara stränder och utsökt, lokal thaimat. Kom bort från fastlandet och de många turisterna där, och upplev istället några av Thailands mest utsökta öar från däcket på en katamaran. Den här tillvalsresan är perfekt att kombinera med din resa runt Sydostasien.

Läs mer om våra andra tillval till din Thailandsresa
Läs mer om Thailand här

Bästa reseperiod

Avresa från slutet av oktober till och med april - fråga din resekonsult för mer information.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Phuket/Phang Nga Bay
Du har tid att utforska Phuket på egen hand, innan du under eftermiddagen möter din grupp och er kapten, som kommer att ge er en kort introduktion till resan. Därefter seglar ni mot Phukethalvöns nordligaste öar. Första kvällen ombord ägnas åt avkoppling på däck eller en simtur under stjärnorna. (M)
Dag 2: Phang Nga Bay/Railay Beach
Idag seglar ni genom de smaragdgröna vattnen till Khao Ping Kan, även känd som James Bond Island, då James Bond-filmen ’Mannen Med Den Gyllene Pistolen’ spelades in här. Därefter seglar ni vidare till Railay Beach. Här kan du vandra upp till en vacker utsiktspunkt, koppla av och njuta av en massage, besöka den mytomspunna grottan ’Shrine of the Sea Princess’ eller bara utforska staden på egen hand. På kvällen kan du njuta av en lokal middag på land och smaka på Railays nattliv. (F, L)
Dag 3: Railay Beach/Ko Ha Yai
Ni lättar ankar tidigt på morgonen och seglar mot nationalparken Ko Ha Yai. Om tiden räcker till stannar ni även vid Ko Maa där ni har möjlighet att snorkla. På kvällen kan ni njuta av en läcker middag ombord på båten. (F, L, M)
Dag 4: Ko Ha Yai/Ko Phi Phi
Resan fortsätter till Monkey Bay där ni kan snorkla vid den världsberömda klippan på Ko Phi Phi. Ni går iland vid Ton Sai Bay sent på förmiddagen. Om du inte känner dig redo att lämna detta ö-paradis kan du enkelt förlänga resan med några extra dagar här. Prata med din resekonsult för mer information. (F)

Övernattningar

3 övernattningar i standardhytt med eget badrum och luftkonditionering

Kommentarer

Packa helst ditt bagage i en mjuk väska eller ryggsäck - en resväska är inte lämplig ombord, eftersom det finns begränsat utrymme för bagage.

Det förväntas att du hjälper till med att hålla rent ombord.

Båten kan hyras privat om ni är en grupp som vill åka tillsammans.

Minimiåldern för att delta är 16 år.

Observera att du inte får bära dina vanliga skor ombord på båten, så kom ihåg att ta med ett par badskor att använda på båten.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Prata med din resekonsult om exakta avresedagar

Gruppstorlek

Det finns plats för upp till 18 personer ombord på båten.

oktober - april

I priset ingår

 • Övernattningar enligt programmet
 • 4-dagars ö-segling
 • Måltider enligt programmet
 • Snorkelutrustning och kajaker ombord på båten

I priset ingår inte

 • Flygbiljett Sverige–Thailand t/r
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Måltider som inte nämns i programmet
 • Dryck
 • Utflykter som inte nämns i programmet
 • Inträde till sevärdheter/nationalparker
 • Dricks till personalen på båten
 • Transport till och från flygplatsen (kan köpas till)

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: