Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Letar du efter inspiration till ett grönare resmål? ☘️

Latinamerikanska länder gör framsteg mot en mer hållbar värld

University of Cambridge har utkommit med en redogörelse över vilka FN-medlemsländer som har gjort de största framstegen inom hållbar utveckling i relation till FN:s 2030-mål.

Latinamerikanska länder får höga betyg på den gröna skalan
Redovisningen visar att särskilt de latinamerikanska länderna har tagit den gröna dagordningen på allvar. Chile överstiger det regionala genomsnittet med en 28:e plats av de 193 medlemsländerna i FN. Även Costa Rica och Ecuador uppnår imponerande placeringar på rankinglistan, före stora, välutvecklade länder som USA och Australien.
I veckans nyhetsbrev hittar du inspiration till ditt latinamerikanska äventyr. Läs också hur du kan stötta den gröna agendan genom att klimatkompensera din resa.


Se alla våra latinamerikanska destinationer här

Resor till Ecuador

Ett paradis för alla natur- djur- historie- och adrenalinälskare

På kurs mot äventyr i Ecuador

Adrenalin och storslagna naturupplevelser

Få lika delar eld och vatten - med besök vid Ecuadors ikoniska vulkaner 🌋 och dykning 🤿 bland sjölejon och hammarhajar på de magiska Galapagosöarna.


Eskapader i Ecuador

Upplev Ecuadors höjdpunkter

Historiska städer, djungel och kryssning

Res djupt in i Amazonas djungel, besök huvudstaden Quito och färgsprakande Otavalo.
Följ också med på fyra dagars intim kryssning vid Galapagosöarna ⛵


Djungel, hav och historia

Resor till Costa Rica

Frodig natur, ett unikt djurliv och kanske världens bästa kaffe

Glamping och naturupplevelser i Corcovado

Paradisöar och eko-lodger

Upplev det fascinerande djurlivet i Corcovado nationalpark, vandra vid trädtopparna i Monteverde 🌳 och bo i lyxiga tält ⛺ med naturen som enda granne.


Bo mitt i naturen

Res med familjen på en exotisk kör själv-semester

Njut av friheten i egen hyrbil

På den här rundresan till Costa Ricas mest kända och vackra nationalparker får du naturen helt inpå huden. Upplev bland annat Tortuguero nationalpark som arbetar aktivt för hållbar ekoturism 🪴


Costa Rica road trip

Psst...

Du vet väl om att vi har resor till många fler länder i Latinamerika, såsom Colombia, Brasilien och Peru? Vi hjälper dig gärna att skapa just din drömresa till något av länderna, eller varför inte en kombinationsresa genom flera av Latinamerikas spännande länder?

Flera av våra kollegor har rest runt i merparten av Latinamerikas länder och är experter på att sätta ihop den perfekta resan för alla olika behov!


Hitta din drömresa till Latinamerika

Klimatkompensera din flygresa

Upptäck världen utan att lämna (alltför många) spår

Hos Winberg Travel älskar vi att resa och upptäcka världen. Men det kan vara svårt att resa utan att påverka den värld som vi älskar så.
Därför har vi gått ihop med organisationen myclimate. Med deras CO2-kompensationsomräknare kan vi räkna ut priset för flygresans CO2-avtryck. Beloppet läggs på ditt slutliga reseförslag och pengarna går oavkortat till myclimates gröna projekt, som bidrar till att nå FN:s världsmål för hållbar utveckling.
Läs mer om myclimate här

Vill du läsa mer om Winberg Travels arbete med klimatkompensation och hur du kan koppla det till din resa? Klicka på länken nedan! 👇🏽


Res grönt med Winberg Travel