Sök
Sök
Glamping i Costa Rica
Glamping er en luksus camping form som findes flere steder i Costa Rica.
Arenal vulkanen
Glamping er en luksus camping form som findes flere steder i Costa Rica.
Oplev Isla Tortuga
Oplev Costa RIcas imødekommende befolkning
Glamping er en luksus camping form som findes flere steder i Costa Rica.
Glamping er en luksus camping form som findes flere steder i Costa Rica.
Mød den regnbuefarvet tukan fugl i Costa Rica
Tag på uforglemmelige rideture i Costa Rica
Oplev anderledes og unik camping i Costa Rica
Oplev Drake Bay fra Corcovado Nationalpark
Oplev de sødeste egernaber i Costa Rica
Oplev Costa Ricas reptiler
Glamping er en luksus camping form som findes flere steder i Costa Rica.
Glamping er en luksus camping form som findes flere steder i Costa Rica.
Manuel Antonio Nationalpark i Costa Rica
oplev den farvestrålende Macaw papegøje
Snorkeling i Costa Rica
La Fortuna vandfaldet
Oplev Monteverde Cloud Forest
Oplev Corcovado Nationalpark
Oplev Corcovado Nationalpark.
Tag på en sjov zip-lining tur i høj fart igennem Monterverdes tågeregnskov i Costa Rica
Costa Ricas symbol är den lilla gröna grodan
Oplev Drake Bay fra Corcovado Nationalpark
Monteverde i Costa Rica
Costa Rica
Oplev Teatro Nacional de Costa Rica
Oplev Drake Bay ved Corcovado Nationalpark
Vulkanen Arenal
Oplev Corcovado Nationalpark
Oplev Maquenque National Wildlife Refuge
Paddla kajak vid Arenalsjön
Oplev Corcovado Nationalpark
Arenal vulkanen, Costa Rica
Cerro Chatotrek vid Arenal
Manuel Antonio Nationalpark
Oplev Drake Bay ved Corcovado Nationalpark
Arenal Vulkanen
Oplev Corcovado Nationalpark.
Oplev Glamping på Isla Chiquita.
Oplev Isla Chiquita
Monteverde
Oplev Tortuga Island i Costa Rica
Manuel Antonio Nationalpark
Camping med luksus i Corcovado Nationalpark

Camping med lyx och naturäventyr i Corcovado

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 34 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 17 dagar

Den här resan kombinerar lyxcamping/glamping med besök i Costa Ricas livfulla nationalparker. Njut av att sova i lyxiga tält, stugor och i trähyddor högt upp i regnskogens träd i kombination med mer traditionella hotell i ekonomiklass. På resan bor du på flera ställen mitt i naturen bland Costa Ricas vilda djur. Gå på äventyr och se det fascinerande djurlivet i Corcovado nationalpark och avsluta resan med en underbar badsemester vid Costa Ricas bästa och mest exotiska stränder. Njut av unika upplevelser på den okända ön Isla Chiquita och en exotisk upplevelse på paradisön Isla Tortuga.

Resan börjar med en övernattning i San José innan du fortsätter till Boca Tapada i egen bil. Området ligger i Costa Ricas nordöstra hörn, nära gränsen till Nicaragua. Här väntar en underbar vistelse på ett naturskönt ekolodge. Du bor antingen i en av lodgets få trähyddor i träden eller i en bungalow vid den brusande San Carlosfloden. Njut av det vackra området och naturen eller använda tiden för vandring i Boca Tapada-reservatet. Efter det här unika boendet fortsätter bilresan till staden La Fortuna vid den magnifika Arenalvulkanen. Runt staden finns många äventyr och vandringsupplevelser samt även Costa Ricas kanske mest kända vattenfall som är uppkallat efter staden La Fortuna. Sedan går resan vidare till regnskogen i Monteverde. I Monteverde kan du gå på spännande kabelbroar som ger dig en unik möjlighet att se regnskogens varierade djurliv från ett fågelperspektiv och prova på rolig ziplining mellan regnskogens träd.

Bilresan fortsätter sedan söderut till en vacker plats ca. 30 km från Manuel Antonio. Här väntar resans första glamping, dvs. camping med fokus på lyx och komfort. Du kan antingen bara koppla av eller utforska några av de många spännande aktiviteterna i Manuel Antonio nationalpark. Sedan kör du söderut mot Puerto Jimenez, där du parkerar bilen på en säker plats för de kommande tre dagarna. Efter detta väntar en transport till Carate, en bilresa som tar omkring två timmar. Du tar därefter en båt till stranden vid Corcovado nationalpark. Båtturen tar ca. 45 min. När ni kommer fram väntar en vandring på runt 45 min. På vägen passerar du fler små vattendrag innan du kommer fram till det lyxiga tältlägret som är vackert beläget och har perfekt utsikt över Stilla havet. Det här tältlägret kommer att vara ditt hem under de kommande tre dagarna. Du kommer att få uppleva mycket speciella natur-och djurupplevelser under de kommande dagarna. Flera vandringsturer i parken är planerade och en av dem är en kvällspromenad i nationalparken efter att solen har gått ner och många djur är som mest aktiva. Om du har tur kan du få se knölvalar och delfiner längs kusten i Corcovado nationalpark.

Efter några trevliga dagars naturäventyr fortsätter resan till Manuel Antonio där du övernattar en natt innan resan fortsätter längs Costa Ricas Stillahavskust till hamnstaden Puntarenas. Du tar en färja över till Paquera på Nicoyahalvön, en resa som tar ungefär en timme. I den här staden väntar en privat båt på att transportera dig den sista biten till den lilla ön Isla Chiquita. De kommande tre dagarna är det återigen dags för glamping, en typ av camping som kännetecknas av lyx och komfort. I vistelsen ingår även en dagstur till den vackra paradisön Isla Tortuga. Här kan du tillbringa en vacker dag på kanske Costa Ricas finaste strand. Resan avslutas med en natt i staden Alajuela innan det är dags för hemresa till Sverige.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Costa Rica här
Praktisk information om Costa Rica

Väder

Du kan resa till Costa Rica året om.
Torrperioden varar mellan november och april.
Regnperioden varar mellan maj och oktober, men det går även att besöka landet då.

Notera att tropiska stormar påverkar regionerna vid Stillahavskusten och den karibiska kusten mellan juni och november.

Oplev Isla Tortuga, Costa Ricas smukkeste ø

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige och ankomst till San José
Avresa från Sverige mot Costa Rica, dit du (beroende på flygbolag) kommer fram på kvällen. Du hämtas på flygplatsen och körs till hotellet i San José. Staden har en lång rad sevärdheter som till exempel färgglada lokala marknader, historiska museer och gröna parker som ger stadens befolkning trevliga platser att hämta andan på i landets huvudstad. I huvudstaden finns Plaza de la Cultura som är full av små bodar, butiker och gatuförsäljare som lever på att sälja kläder, smycken och mattor. I centrum är det även ofta billigt att köpa surfutrustning för resan. Resten av kvällen kan du tillbringa som du själv vill.

Boende: Hotell i ekonomiklass i San José

Dag 2: San José – Maquenque (Boca Tapada)
Efter frukost kan du hämta din hyrbil och köra mot nordöstra Costa Rica. Bilresan tar ca. tre timmar beroende på hur många gånger du stannar på vägen. Du kommer fram till San Carlosfloden där du parkerar bilen på en övervakad parkeringsplats. Sedan tar du hotellets båt till andra sidan floden, en båttur på ca. 4–5 min. På den här vackra platsen övernattar du i en av trähyddorna som ligger i toppen av träden eller i en fin bungalow. Boendet den här natten erbjuds i mån av tillgång och enligt dina önskemål. Efter att du har kommit fram till lodget kan du ägna resten av dagen åt vad du känner för. Den här plasten är perfekt för att paddla kanot och utforska de omgivande naturreservaten eller bara njuta av de vackra omgivningarna från trähyddan eller bungalowen. (F)

Boende: Trähydda eller bungalow på en standard ekolodge.

Dag 3: Maquenque (Boca Tapada) – La Fortuna vid Arenalvulkanen
Efter frukost reser du tillbaka över floden och kör själv till La Fortuna-området i närheten av Arenalvulkanen. Bilturen dit tar ca. två timmar. Du kommer fram till hotellet runt lunchtid. Du kommer att övernatta här två nätter. I området finns Costa Ricas kanske vackraste vulkan som senast hade ett utbrott 1968, efter århundraden av inaktivitet. Under utbrottet förstördes två byar i närheten och även skogar och många gårdar täcktes av lava. På dagar med klart väder kan du ha tur och se hur vulkanen sprutar aska. Sedan 1995 har området runt vulkanen varit en nationalpark och det finns för närvarande vissa begränsningar för att vandra i området, vilket innebär att du bland annat inte får vandra upp till toppen av Arenalvulkanen. Hotellet du bor på kan hjälpa till med råd om tillåtna vandringsleder och det stora utbudet av spännande aktiviteter i området. Efter att du har kommit fram till hotellet kan du ägna resten av dagen åt att göra vad du känner för. (F)

Boende: Bungalow eller liknande på ett standardlodge.

Dag 4: På egen hand i La Fortuna vid Arenalvulkanen
Dagen vid Arenalvulkanen utformar du på egen hand eftersom området erbjuder en myriad av spännande aktiviteter och upplevelser för alla smaker. Staden La Fortuna ligger vackert belägen intill vulkanen och det är enkelt att hitta allt från små mysiga hotell till stora, påkostade hotell. Du kan se vulkaner, storslagen natur, La Fortuna-vattenfallet, varma källor och ta del av ett stort utbud äventyrsupplevelser. Vandringar runt Arenalvulkanen är bland områdets populäraste aktiviteter och även om du inte längre kan se lava spruta ut från toppen av vulkanen är det fortfarande en av Centralamerikas mest hisnande vulkaner. I området runt den 1 633 meter höga Arenalvulkanen finns många olika vandringsleder med varierande svårighetsgrader. En av vandringslederna kallas 1968 och är uppkallad efter året då det kraftfulla utbrottet som dödade ca. 80 människor och tiotusentals nötkreatur inträffade. Den här vandringsleden leder ned dig till den nedre delen av vulkanen där strömmen av lava förstörde flera byar och gårdar 1968. På vandringsturen är det fortfarande möjligt att se landskapet som skapades när lava flöt ned för vulkanen under utbrottet. Landskapet påminner nu om landskapet på månen. Vulkanen övervakas idag av vulkanexperter och risken för utbrott är minimal. Om du letar efter mer utmanande vandringsrutter kan en vandring vid Cerro Chatvulkanen kanske vara ett intressant alternativ för dig. Den här vandringen tar 6–7 timmar och tar dig upp på Arenals vackra grannvulkan. Du vandrar genom den täta regnskogen och efter flera timmars utmanande vandring kommer du fram till vulkanens krater som innehåller en azurblå sjö. Vägen på den här vandringen kan vara lerig och hal och därför rekommenderar vi bra vandringsskor eller stövlar om du tänker delta.

Från La Fortuna kan du även delta i flera händelserika mountainbiketurer, ridturer, paddla kajak eller utforska det vulkaniska landskapet med ATV. Du kan även delta i äventyrsupplevelser som t. ex. firning, åka linbanor, hoppa bungyjump från 40 meters höjd och forsränning. Det finns många olika aktiviteter att delta i. Om du hittar något som låter intressant kan en resekonsulent enkelt skräddarsy turerna för dig och eventuellt även hjälpa till med att förlänga din vistelse mot en avgift. (F)

Boende: Bungalow eller liknande på ett standardlodge.

Dag 5: La Fortuna – Monteverde
Efter frukost kör du vidare till den vackra regnskogen i Monteverde, en bilresa som tar ca. fyra timmar. På vägen åker du igenom Costa Ricas vackra högland. Vissa delar av resan går på små primitiva vägar som gör att det känns som om du är på ett riktigt äventyr. Efter att du har kommit fram kan du ägna resten av dagen åt vad du känner för. (F)

Boende: Hotell i ekonomiklass

Dag 6: Monteverdes regnskog – Manuel Antonio (30 km från nationalparken)
Den här morgonen är det efter frukost dags att gå på en spännande typ av vandring som kallas "Sky-Walk". Det här är en typ av vandring som utförs över sju hängbroar som är spridda över en vandringsled på ca. 3 km. Från skogens grenverk kan du se regnskogen från ett fågelperspektiv. Du kan även lära dig lite om några av de mer än 2 500 växtarter och 400 fågelarter som finns i Monteverdes regnskog. Dessutom har den här vackra regnskogen världens högsta koncentration av orkidéer och är även hem för kolibrier, tukaner och färgglada quetzaler som många ornitologer beskriver som en av de vackraste fågelarterna i världen. Efter en trevlig vandring ovanför regnskogen väntar ett händelserikt zipliningäventyr där du först får ta del av vissa säkerhetsinstruktioner. Sedan blir du fastspänd i olika hängslen och kan sväva fram över regnskogen. På den här turen passerar du 12 olika zipline-banor som tillsammans bildar en av världens längsta zipline-leder. Du kommer tillbaka till hotellet ca. kl. 12:00 och sedan kör du söderut till din lodge och glampingen som ligger 30 km norr om den berömda nationalparken Manuel Antonio. På eftermiddagen kör du ca. fyra timmar och efter att du har kommit fram kan du ägna resten av dagen åt vad du känner för. (F)

OBS! Barn från ca. 7–8 år kan delta i zipliningturen över regnskogen tillsammans med en guide.

Boende: Standardtält på lodge i ekonomiklass eller liknande.

Dag 7: På egen hand vid hotellet (ca. 30 km från nationalparken Manuel Antonio)
Den här dagen kan du njuta av omgivningarna vid ditt lodge eller boka en av de många spännande turerna i området. Du kan bland annat boka vandringar i Manuel Antonio nationalpark eller boka ett av områdets många äventyrsupplevelser. Bland annat finns forsränning, tubing och firning. I Manuel Antonio hittar du upplevelser för alla smaker och det är även ett bra ställe att njuta av en badsemester bland områdets många vackra stränder. Observera att du inte bor precis vid vattnet eller stranden i det här reseförslaget. Den här dagen kan du göra precis vad du vill. (F)

Boende: Standardtält på lodge i ekonomiklass eller liknande.

Dag 8: Manuel Antonio-området – Puerto Jiménez – Corcovado nationalpark
Efter frukost kör du ungefär fyra timmar mot Puerto Jiménez, nära Corcovado nationalpark. Det här är nationalparken i Costa Rica som innehåller flest djurarter. När du kommer fram till staden kan du parkera bilen på en parkeringsplats och vi rekommenderar även att du lämnar en del av bagaget i bilen under vistelsen i Corcovado nationalpark eftersom du måste bära ditt eget bagage den sista biten av vägen till ditt lodge. Parkeringsplatsen i Puerto Jiménez ligger vid lodgets huvudkontor. Härifrån åker du jeep till Carat, en bilresa som tar ca. två timmar. När du kommer fram måste du vandra de sista 45 minuterna till ekolodget längs små stigar och dessutom passerar du några vackra små bäckar längs vägen.

OBS! Det är en bra idé att ta med kläder som är lätta att röra sig i och som också tål att bli blöta. Njut av resan till Carete och vandringen till lodget eftersom det är en upplevelse i sig. Efter att du har kommit fram kan du ägna resten av dagen åt vad du känner för. (F)

Boende: Lyxtält eller liknande på ett vackert ekolodge i Corcovado nationalpark.

Dag 9: Halvdagsvandring i Corcovado nationalpark
Den här dagen har vi ordnat en härlig halvdagsvandring bland nationalparkens många exotiska djur. På vägen får du se vackra landskap och flodsystem som omger den frodiga djungeln. Corcovado nationalpark har ett av världens mest unika ekosystem och varierande flora och fauna. Mångfalden av djur-och växtarter är helt unik. På den här vandringen kan du bland annat se flera typer av apor, krokodiler, röda aror, näsbjörnar, mårddjuret tayran och många spännande fågelarter. Om du har tur kan du även få en glimt av en puma, tapir eller kanske en av nationalparkens sengångare. Efter vandringen i nationalparken kan du ägna resten av dagen åt vad du känner för. (F, L, M)

Boende: Lyxtält eller liknande på ett vackert ekolodge i Corcovado nationalpark

Dag 10: Corcovado nationalpark på egen hand och kvällssafari på naturstigar
Den här dagen finns inget planerat. Det är som upplagt för att koppla av i ditt lyxiga tält som är vackert uppställt i det vackra landskapet vid Stilla havet. Ekolodget kan hjälpa dig att boka utflykter om du vill. Efter middagen arrangeras en kvällssafari längs de många vackra naturstigarna i Corcovado nationalpark. Många av nationalparkens djur är mest aktiva på natten och den här upplevelsen är en intressant kontrast till vandring på dagen. Du bestämmer själv vad du vill göra under dagen fram tills kvällssafarin. (F, L, M)

Boende: Lyxtält eller liknande på ett vackert ekolodge i Corcovado nationalpark

Dag 11: Corcovado nationalpark – Puerto Jiménez – Manuel Antonio
Efter frukost fortsätter du vidare på små stigar och längs små bäckar tillbaka till Carete, där du hämtas och körs tillbaka till Puerto Jiménez. I Puerto Jiménez återvänder du till hyrbilen och kör tillbaka till Manuel Antonio, en bilresa på ca. fyra timmar. Den kommande natten bor du i Manuel Antonio. Efter att du har kommit fram sent på eftermiddagen kan du ägna resten av dagen åt att göra vad du känner för. (F)

Boende: Hotell i ekonomiklass

Dag 12: Manuel Antonio – Puntarenas – Paquera – Isla Chiquita
Den här morgonen kör du mot Puntarenas, en bilresa som tar ca. tre timmar. Sedan tar du en båt till Paquera vilket tar ca. en timme och tio minuter. Det är möjligt att ta med sig bilen med över till Nicoyahalvön. Du måste ordna med biljetten för färjan lokalt och du måste vara vid hamnen en timme före avgång. Fråga om avgångstiderna för färjan dagen före på hotellet i Manuel Antonio. När du kommer fram till Paquera kör du vidare till Isla Chiquitas huvudkontor i staden. Du kan parkera bilen på en säker parkeringsplats vid kontoret. Sedan tar du en kort båttur till Isla Chiquita som endast tar ca. fem till tio minuter. Du kommer att tillbringa tre härliga nätter i den trevliga miljön på ön. Du bor i ett lyxigt tält för att avsluta din glampingupplevelse i Costa Rica. Resten av dagen kan du tillbringa som du själv vill. (F)

Boende: Lyxtält eller liknande på ett ekolodge på ön Isla Chiquita.

Dag 13: På egen hand på Isla Chiquita
På resans 13:e dag kan du njuta av de lugna omgivningarna runt tältet eller utforska den lilla ön på egen hand. Om du vill se Nicoyahalvön på egen hand kan du köpa en båtbiljett tillbaka till fastlandet eftersom du fortfarande kan använda bilen som är parkerad där den här dagen. Om du vill göra det måste du köpa biljett till Paquera och tillbaka till Isla Chiquita hos receptionen på lodget. (F)

Boende: Lyxtält eller liknande på en ekolodge på ön Isla Chiquita.

Dag 14: På egen hand på Isla Chiquita – Isla Tortuga – Isla Chiquita
Den här dagen väntar en spännande dag på en av de vackraste och mest exotiska öarna i Costa Rica. Du hämtas på morgonen och transporteras till Isla Tortuga, som består av två obebodda öar som ligger precis bredvid varandra. De här vackra paradisöarna ligger ungefär en timmes båtfärd från staden Montezuma och ungefär en halvtimmes båtfärd från Isla Chiquita. Här finns azurblått vatten, vackra stränder och vajande palmer. Det är möjligt att boka snorkling och kajakpaddling runt öarna på stranden eller så kan du utforska öarnas kuperade landskap på egen hand. Njut av en vacker dag på en Costa Ricas bästa stränder. Du återvänder till Isla Chiquita på eftermiddagen. Resten av dagen kan du tillbringa som du själv vill (F, L)

Boende: Lyxtält eller liknande på ett ekolodge på ön Isla Chiquita.

Dag 15: Isla Chiquita – Paquera – Puntarenas – Alajuela
Det har blivit dags att ta avsked av det här exotiska och fantastiska paradiset efter en härlig och inte minst händelserik semester i västra Costa Rica. Efter frukost återvänder du till Paquera och hämtar bilen, sedan åker du tillbaka till Puntarenas. Biljetten för färjan måste köpas lokalt eller hos receptionen på lodget. Från Puntarenas du kör mot staden Alajuela, en bilresa som tar ca. två timmar. Den här staden ligger också bara ca. 10–15 minuter från San Josés internationella flygplats Aeropuerto Internacional Juan Santamaría. Din hyrbil kommer att hämtas på hotellet gratis, så du kan tillbringa den sista tiden i Costa Rica med att koppla av på hotellet eller utforska staden. När du har kommit fram till hotellet kan du ägna resten av dagen åt vad du känner för. (F)

Boende: Hotell i ekonomiklass

Dag 16: San José – Flygplatsen
Det har blivit dags att ta farväl av Costa Rica efter en äventyrlig och händelserik semester. Du kommer att återvända till Sverige med många fina glamping-, djur- och naturupplevelser i bagaget.
Den här dagen hämtas du på hotellet och körs till flygplatsen så att det passar din avgångstid.

Dag 17: Ankomst till Sverige
När du kommer hem till Sverige beror på vilket flygbolag du flyger med

Övernattningar:
En natt på trestjärnigt hotell i San José
En natt i trädhydda eller bungalow på ett standardekolodge i Maquenque National Wildlife Refuge (Boca Tapada)
Två nätter i bungalow eller liknande på ett standardhotell vid La Fortuna
Två nätter på standardhotell i bungalow eller liknande i La Fortuna vid Arenalvulkanen
En natt på hotell i ekonomiklass i Monteverde
Två nätter i tält eller liknande på standardhotell 30 km från Manuel Antonio nationalpark
Tre nätter i tält eller liknande på standardlodge i Corcovado nationalpark
En natt på standardhotell i Manuel Antonio nationalpark
Tre nätter i tält på en standardlodge på ön Isla Chiquita
En natt på standardhotell i AlajuelaF = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS: Programmet kan komma att ändras. Väderförhållanden kan också leda till ändringar i programmet.


Kommentarer

Det här är bara ett förslag, resan kan organiseras precis som du vill. Om du vill förlänga resan så är det naturligtvis också möjligt.

Samtliga inrikesflyg är belagda med lokal flygskatt.

Alla som lämnar San José måste betala 30 USD per person i flygplatsskatt.


Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 34 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Gruppstorlek

från två personer.

Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

 • Flygbiljett Sverige – San José t/r
 • All transport enligt programmet
 • Alla turer som omnämns i programmet
 • Två nätter på standardhotell i San José
 • Två nätter på ett standardekolodge i Tortuguero nationalpark
 • Två nätter på standardhotell vid Puerto Viejo
 • Två nätter på standardhotell i La Fortuna vid Arenalvulkanen
 • En natt på standardhotell i Monteverde
 • Fem nätter på standardhotell i Manuel Antonio nationalpark

I priset ingår inte

 • Turer som ej omnämns i programmet
 • Måltider som ej omnämns i programmet
 • Dricks
 • Reseförsäkring
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel reserverar sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: