Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

VI SKRÄDDARSYR & BOKAR DIN VANDRINGSRESA

Vi på Winberg Travel älskar att vandra - det är absolut ett av de bästa sätten att tillbringa sin ledighet på. Massor med frisk luft, motion, oväntade möten och man får uppleva omgivningarna i ett behagligt tempo. 👣👣👣

Vi har tagit fram några av våra favoritvandringar här nedan för dig att bli inspirerad av. Saknar du någon särskild vandring hör av dig så hjälper vi dig ta fram ett förslag. Vi bokar flyg, boende och även transport av bagage om du vill. Självklart får du ett vandringspaket med kartor och information. Och dessutom har du alltid tillgång till vår jourservice 24/7 när du bokar en paketresa!

Ring oss på 0413-170 50 eller boka ett möte så hjälper vi dig skräddarsy din bästa vandringsresa!


Nästa äventyr är bara ett klick borta!

VANDRA I PORTUGAL

ROTA VICENTINA & FISHERMAN´S TRAIL 💦💦💦

På denna resa vandrar du Fisherman’s Trail, den 193 kilometer långa del av Rota Vicentina som totalt är en 400 kilometer lång led genom Alentejo- och Algarveregionerna. Just Fisherman´s Trail anses vara den finaste delen av hela leden.

På den storslagna vandringen upplever du den dramatiska kustlinjen när du vandrar utmed Atlanten. Regionerna här bjuder på spektakulära utsikter från branta klippor, långa stränder och trevliga fiskebyar och små städer. Passa på att ta en simtur om det blir varmt mitt på dagen, skäm bort dig själv med de bästa fisk- och skaldjursrätterna och ta ett glas vin och njut av solnedgången efter dagens vandring. Vandringen avslutas vid Europas sydvästligaste punkt Cabo de Säo Vicente.

Vi bokar flyg, boende och transport av bagage om du vill. Ring oss på 0413-170 50 så hjälper vi dig skräddarsy din vandring i Portugal! 🌿🌿🌿


Bem vindo a Portugal

VANDRA I TOSCANA

PILGRIMSLEDEN VIA FRANCIGENA I TOSCANA 🌼🌼🌼

Att vandra är en av de bästa och trevligaste sätten att verkligen upptäcka ett land på. Vandra mellan böljande kullar och frodiga vingårdar medan du njuter av landskapet, historien och inte minst maten & vinet! På denna del av den klassiska pilgrimsvandringen Via Francigena mellan San Miniato och Siena överraskas du av stora upplevelser var dag. Vandringen går mellan böljande, gröna kullar och vackra skogar på de klassiska vita grusvägarna. Du bor i några av Toscanas vackraste städer, bland annat San Gimignano med sina torn från medelåldern och, inte att förglömma, sin gudomligt goda glass.

Vi bokar flyg, boende och även transport av bagage om du vill. Ring oss på 0413-170 50 så hjälper vi dig skräddarsy din vandring i Italien! 🍷🍷🍷


Toscana - låter perfekt!

SPANIEN

PILGRIMSVANDRA TILL SANTIAGO DE COMPOSTELA & FINISTERRE 🍂🍂🍂

Du går delar av den klassiska pilgrimsleden Camino Francés med start i Sarria. På vägen till Muxia vandrar du genom ett omväxlande landskap, på stigar och vägar, uppför och nerför, förbi kyrkor och sandstränder med massor av möjligheter att äta god, spansk mat.

I själva Santiago de Compostela står man ödmjukt framför katedralen och gläds åt att ha vandrat hela vägen hit. Staden är både imponerande, charmig och ett UNESCO:s världsarv och slutmål för de flesta pilgrimsvandringar. Men äventyret är inte slut utan du fortsätter mot havet och "världens ände" - Cabo Finisterre och fiskebyn Muxia som är din destination på denna vandring.

Vi bokar flyg, boende och även transport av bagage om du vill. Ring oss på 0413-170 50 så hjälper vi dig skräddarsy din vandring i Spanien! 🚶🚶‍♂️🚶


Vandring till världens ände

FÄRÖARNA

VANDRA BLAND LUNNEFÅGLAR OCH FÅR 🐑🐑🐑

Snör på vandringsskorna och ta några djupa andetag av den uppfriskande Atlantvinden när du nu skall uppleva Färöarna på det absolut bästa sättet – steg för steg.

Färöarna är ett riktigt paradis för naturälskare och kan man uppleva naturen på ett bättre sätt än till fots? Du kommer att få fantastiska vandringsupplevelser på fågelön Mykines, de nordliga öarna omkring Kalsoy och Svínoy och längs gamla vandringsstigar. Vi har skräddarsytt en resa där du maxar vackra vandringar genom att ha en hyrbil och på så sett enkelt kan ta dig mellan olika vandringsleder.

Färöarna har både ett väl fungerande vägnät som binder samma de olika öarna med broar, färjor och tunnlar såväl som mängder av vandringsleder. Ring oss på 0413-170 50 så hjälper vi dig skräddarsy och boka sommarvandringen på Färöarna! 🐧🐧🐧


Boka min resa till Färöarna

GREKLAND

VANDRING MELLAN BYAR & BERGSTOPPAR 😎😎😎

Vikos-Aoos nationalpark ligger i norra Grekland, nära gränsen till Albanien – en okänd pärla och ett av de mest orörda områdena i Grekland. Du kommer inte att träffa på många andra turister här vilket tillsammans en vild och orörd natur gör denna plats helt unik.

Resan börjar i Aten varifrån du reser till Vikos-Aoos nationalpark i norra Grekland. Här sover du i en vandringsstuga vid bergssjön Dragon Lake, besöker pittoreska stenbyar i Zagoriregionen och upplever den grekiska kulturen på nära håll. Du provar forsränning på floden Voidomatis och avslutar resan med en dag i Aten då du kan utforska de små gatorna och besöka de världsberömda templen.

Om du vill kan resan förlängas med fler dagar i Aten, solsemester eller ö-luff i den grekiska ö-världen. Ring oss på 0413-170 50 så hjälper vi dig skräddarsy din vandring i Grekland! 🌻🌻🌻


Vandra i Grekland - så spännande!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte lite längre fram! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Har du koll

på din reseförsäkring?

Just reseförsäkringen är en otroligt viktig del av resan att ha ordning på. Utan den har du själv det ekonomiska ansvaret om du drabbas av sjukdom eller olycka. Vi rekommenderar Gouda som täcker allt från läkarhjälp till hemtransport och coronakarantän, sen ankomst och extremsporter.


Läs mer om Goudas försäkringar