Sök
Sök
Trekking

Trekking

Trekking erbjuder många olika typer av upplevelser. Alla våra vandringar väljs på grundval av en djup respekt för naturen och lokalbefolkningen och tyngdpunkten läggs på magnifika och varierande upplevelser.

Trekking är en reseform som Winberg Travel verkligen brinner för. Sedan starten av Winberg Travel har vi älskat att vara nära naturen. Genom djungeln, upp på vulkaner och till toppen av vackra berg. Oavsett vilken natur du vandrar i så är upplevelsen unik.

Det är först när du kommer helt bort från civilisationen som naturen kommer under huden, och svindlande höjder och storslagna vyer lagras i minnet. Ansträngningen är väl värd besväret när belöningen består av underbara upplevelser och spektakulära vyer.

Trekking handlar ibland om att övervinna fysiska och mentala gränser, men det handlar också om sammanhållningen i en grupp – och inte minst samhörigheten med naturen.

Våra vandringsturer har vi valt ut tillsammans med lokalbefolkningen. Och vi har främst lokala guider på turerna. Trekking är för alla – se svårighetsgraden för respektive vandring.

Välj land
10 av 34 resultat Visa alla
Utvald Trekking
Visa alla
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: