Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Vill du uppleva Vietnam och Kambodja under din nästa resa?

Få inspiration till riktiga drömresor i två av Sydostasiens historiska höjdare 🛕

Sydostasien är ett vidunderligt virrvarr av kultur, människor, storstäder, djungler, tropiska öar, djurliv, marknader och streetfood. Dina sinnen skärps när du reser på de här breddgraderna, för här är det upplevelser och intryck precis överallt. Detta och mycket mer gör att Sydostasien är ett av våra absoluta favoritområden att resa till – en riktig 'Upptäck världen'-upplevelse på alla plan!

Låt oss idag ta dig med till två av de kanske mindre kända länderna i den här delen av världen, med en gastkramande historia och en spektakulär kultur:
💚Vietnam och Kambodja💚


Hitta din drömresa här

Vietnam: Det avlånga landet mot öst 🎎

Landet som har allt!

Från historiska kejsarstäder, mysiga handelsstäder och färgrika storstäder till berglandskapet i norr, Halong Bays förunderliga kalkstensbukt och de härliga stränderna vid kusterna i centrala och södra landet. Tillsätt ett av Asiens bästa kök och en ständigt leende lokalbefolkning – så har du Vietnam!

Forsätt neråt för att låta våra reseförslag inspirera dig till ditt eget äventyr 😍


Upplev Vietnams många nyanser du också

Familjeresa till Vietnam 👨‍👩‍👧

21 dagar

På denna familjevänliga rundresa från Hanoi till den tropiska ön Phu Quoc upplever du det bästa av Vietnam. Du får bland annat se den charmiga huvudstaden Hanoi, de vackra kalkstensklipporna i den berömda Ha Long-bukten, upptäcka den mysiga staden Hoi An samt bada vid Phu Quocs vackra stränder.


Barnvänliga Vietnam

Grottorna vid Phong Nha🦇

Boka en extra upplevelse till din resa

Komplettera din resa med ett 5-dagars backpackeräventyr till grottorna vid Phong Nha. Vandra i djungeln och slå upp tältet vid en kristallklar sjö. Upptäck en orörd del av Vietnam, och tillbringa natten på ett mysigt homestay ⛺️🌅.
Vi garanterar att det här blir en upplevelse som är få förunnad!


Krydda din Vietnam-resa

Upptäck Vietnam på motorcykel 🏍

➕Tillval till din resa

Ha Giang-provinsen hör till de mest fantastiska områdena i Vietnam. Här får du tillbringa några dagar med vind i håret på en motorcykel, bakom din chaufför som visar upp områdets otroliga landskap och autentiska, lokala kultur.


Se landet från en annorlunda vinkel

Vill du ha hjälp med din resa?

Boka möte med en reserådgivare

Våra reseexperter känner till de bästa restaurangerna i Hanoi och de vackraste rutterna genom risterrasserna i Pu Luong. Vi har bott hos lokalbefolkningen i Hoi An och kan visa dig den bästa stranden på Phu Quoc. Få hjälp av oss till att skräddarsy din drömresa till Vietnam!


Boka ett möte redan idag 💻☎️

Kambodja – en unik, liten pärla i Sydostasien 💎

Mycket mer än makalösa tempel

Det råder inga tvivel om att Kambodjas tempel – och särskilt den nationella stoltheten Angkor Wat – är ett viktigt dragplåster och en självklart punkt på en bucket list över Kambojda. Men landet innehåller också en fantastisk och livlig huvudstad som har utnämnts till ’Asiens Paris’ – där du även kan få inblick i landets hjärtskärande och mörka historia. När du sen behöver en plats där du kan smälta dina intryck kan du njuta av härliga paradisöar med ett charmerande ö-liv.

Låt våra Kambodja-experter presentera sina bästa reseförslag för dig! 👇🏽


Öppna locket på Kambodjas skattkista

På backpackingäventyr i Kambodja 🎒👟

18 dagar

Följ med på ett äkta backpackeräventyr till Kambodjas mer okända hörn.
Upplev det lokala livet från baksätet av en tuktuk, bo hos de lokala på ett homestay i den flytande fiskebyn Kampong Khleang Village och följ med på vandring genom djungeln med övernattning i hängmattor bland djungelns vilda djur.


Kambodja för den äventyrslystna

Det bästa av Kambodja i en resa 🙌🏽

16 dagar

Här har vi samlat allt det bästa som Kambodja har att erbjuda. Här får du både fantastiska tempel, de mest charmerande städerna och landets spännande historia. Längs vägen upplever du landet från olika vinklar – från cykelsadeln till flaket på en oxkärra – och de lokala överraskningarna på vägen är garanterat många.


Plocka russinen ur Kambodja-kakan

Vill du uppleva både Kambodja och Vietnam i samma resa?🚴🏾‍♂️

Då har vi det perfekta alternativet för dig – nämligen en cykelresa genom de två länderna, där du också kommer en sväng förbi Thailand!

Sätt dig bekvämt i sadeln och gör dig redo för ett äventyr genom tre av Sydostasiens mest spännande länder. Cykla längs med stillsamma landsvägar, kanaler som kantas av kokospalmer, magnifika bergspass och myllrande städer. På en cykelsadel får du uppleva lukter, ljud och människor på nära håll, i ögonhöjd. Precis så som vi vill ha det!


Sydostasien i ögonhöjd 👀

Låt oss hjälpa dig med ditt Kambodja-äventyr 🙋🏽

Boka möte med en reserådgivare

Våra Kambodja-experter känner till genvägarna till de avsides belägna templen och hur du undviker de stora turistmassorna. Vi känner de lokala fiskarna som kan ta med dig på en mysig båttur, och vi har backpackat i de mest avlägsna krokarna – så vi vet var de äkta äventyren gömmer sig!
Få vår hjälp att skräddarsy din drömresa till Kambodja.


Kontakta oss idag