5 dagar
Exkl. flyg
Från 4 950:-
Komplettera din resa med ett äventyr i Phong Nha-området, där du trekkar till Elefantgrottan och slår upp tältet vid stranden till den kristallklara Ma Da-sjön. Ta ett svalkande dopp innan du ger dig iväg på nästa vandring som tar dig till Tra Ang-grottan, där du övernattar på ett idylliskt beläget homestay i bergen. Här finns chans att upptäcka en orörd del av det vackra Vietnam!

Läs mer om våra andra tillval till din Vietnamresa
Läs mer om Vietnam här

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Nattåg Hanoi–Dong Hoi
Du beger dig till Hanois tågstation (A station – Le Duan Street) och ska vara på plats 30 minuter innan ditt nattåg som kör söderut mot Dong Hoi avgår. Här sover du i en kupé för 6 personer och när du vaknar är du framme i Dong Hoi.
Dag 2: Ankomst till Dong Hoi
Vid ankomst till Dong Hoi blir du hämtad och körd till Jungle Boss Homestay i Phong Nha, där du tillbringar den kommande natten. Resterande delen av dagen kan du tillbringa med att se dig omkring i de vackra omgivningarna. Här är det både bergigt och frodigt grönt på samma gång – en ren fröjd för ögat! (F)
Dag 3: Ma Da-dalen
Klockan 08:30 möter du upp ditt team, och tillsammans går ni igenom reglerna för vistelsen i nationalparken och du får en introduktion till de kommande dagarna. Därefter är det avfärd mot parken och startpunkten för dagens trek som går genom djungeln till Elefantgrottan. Väl på plats får du tid att utforska grottan innan vandringen går vidare mot Ma Da-sjön, där du får avnjuta en välsmakande barbequelunch. Efter maten passar det fint med en simtur i sjön och du har gott om tid att se dig omkring innan du sätter upp ditt tält framåt kvällen. Efter en god middag sover man gott – och särskilt när man vet vilken skönhet som väntar direkt utanför tältduken. (F, L, M)
Dag 4: Tra Ang-grottan
Efter frukost är det dags att ge sig ut på djungeltrek igen – denna gång mot Tra Ang-grottan. Här kan du simma de 600 meterna in i grottan och känna dig fram bland klippformationerna. Efter lunch går vandringen tillbaka genom djungeln och du får svalka dig med något kallt att dricka innan din transfer hämtar upp dig för att ta dig tillbaka till Jungle Boss Homestay. (F, L)
Dag 5: Morgontåg Dong Hoi–Hue
Klockan 06:00 blir du upphämtad och körd till Don Hoi-stationen där du på egen hand hoppar på ett tidigt morgontåg mot Hue. Här avslutas turen, men vi hjälper dig gärna vidare att upptäcka det fantastiska Vietnam – varför inte från en motorcykel eller en solstol, eller kanske både och?

Övernattningar

1 övernattning i liggvagn på tåget mellan Hanoi och Dong Hoi
2 övernattningar på Jungle Boss Homestay i Phong Nha
1 övernattning i tält i Ma Da-dalen

Kommentarer

Turen är inte anpassad för barn under 8 år. Barn över 8 år betalar fullpris.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

I priset ingår

  • Boende enligt programmet
  • Måltider, utflykter och transfers enligt programmet
  • Tågbiljetter enligt programmet
  • 2-dagars-trek i Ma Da-dalen med engelsktalande guide

I priset ingår inte

  • Flygbiljett Sverige–Vietnam t/r
  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Övriga måltider som inte nämns i programmet
  • Dryck
  • Dricks
  • Visum

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: