Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Hör om drömresmålet från någon som själv har varit där 🌎

Delta i våra kostnadsfria resekvällar och webinar och få tips och råd inför ditt reseäventyr

Hos Winberg Travel har vi gratis reseföreläsningar i vår butik i Malmö – samt webinar online som du bekvämt kan delta i från din soffa där hemma😉 Så ta chansen att få unika tips inför ditt nästa reseäventyr.

Om du vill lära dig mer om våra aktiva resor med svensk reseledare, gruppresor eller ett specifikt resmål är vi redo att inspirera dig.

Deltagandet är kostnadsfritt. Kom bara ihåg att registrera dig via vår hemsida 👍
- Begränsat antal platser enligt "först till kvarn"-principen.

Se listan över alla föreläsningar och webbinarier och anmäl dig här 👇


Anmäl dig här

Delta i våra webinar och låt dig inspireras från bekvämligheten av din soffa ☕

Våra webinar är gratis och hålls online

Vi håller många webinar, så att vi kan dela med oss av alla våra resetips och råd till dig, även om du inte har möjlighet att komma till vår butik. Så, luta dig tillbaka i soffan, njut av en kopp kaffe och lär dig mer om vilken vandring som passar dig, vilka städer du ska besöka i Japan, att resa med barn i Thailand och mycket, mycket mer.

Det är gratis att delta i våra webinar (och föreläsningar), men kom ihåg att anmäla dig på vår hemsida. När du anmäler dig till ett av våra webinar får du sedan en länk till webinariet skickat till dig.


Se alla kommande webinar

"Jag delar gärna med mig av mina knep och tricks" 🤩

Om du deltar i en reseföreläsning eller ett webbinarium kan du lära dig mycket mer om ditt drömresmål! ✨

Det kan vara lättare att bedöma om ett resmål faktiskt stämmer överens med ens egna önskemål och drömmar när man ser bilder och hör om resmålet från någon som varit där. Heidi, resekonsult, reseentusiast och talare, älskar att resa och dela med sig av sina reseupplevelser:

"Att vara talare ger mig en unik möjlighet att kommunicera mina knep och tricks så att andra kan få ut det absolut bästa av både reseplaneringen och drömresan. Sen är det bara roligt att hinna med en liten pratstund och några skratt på vägen."


Reseinspiration till Färöarna

Seychellerna 🤿

Ett tropiskt paradis i den Indiska Oceanen

Besök den pittoreska ön La Digue, där cykelturer tar dig genom idylliska byar och till orörda stränder som Anse Source d'Argent. Seychellerna är en ögrupp som ligger i Indiska oceanen. Vita stränder, azurblått vatten och frodig djungel är det som bäst beskriver denna skärgård. Besök vackra stränder, snorkla, dyk, eller utforska djungeln.


Reseinspiration till Seychellerna

Samoa 🤿

En av Stilla Havets pärlor

Utforska Samoas undervattensvärld och dyk eller snorkla med havssköldpaddor och vackra färgrika fiskar. Träffa den vänliga lokalbefolkningen i de små byarna och besök vackra vita sandstränder på öarna. Du kan också bestiga berget Silisili, hyra en bil och utforska öarna på egen hand, njuta av ett dopp i To Sua Ocean Trench och bo i en fale (enkel strandhydda).


Reseinspiration till Samoa

Singapore 🌆

En ö, ett land och storstad på samma gång

Singapore är en liten ö som ligger väl inklämd mellan Indonesien och Malaysia, men även om den är liten har den så mycket att erbjuda. I Singapore smälter tradition och modernitet samman i perfekt harmoni, med historiska tempel som står sida vid sida med futuristiska skyskrapor. Upplev de futuristiska träden som lyser upp Gardens by the Bay.


Reseinspiration till Singapore

Sydkorea 🪭

Kontrasternas land

Här kan du uppleva allt från historiska och kulturella skatter till moderna och futuristiska sevärdheter, vackra nationalparker och paradisöar. Börja din resa med en upptäcktsfärd i Seoul, fortsätt till Seoraksan National Park som bjuder på trekking, lär dig mer om hur man levde på 1500-talet i Hahoe Folk Village och avsluta med en vistelse på exotiska Jeju Island.


Reseinspiration till Sydkorea

Sri Lanka 🐘

Ett frodigt paradis

Upplev den frodiga naturen på Sri Lankas högland med teplantager, djungel och skog. Åk på safari i Udawalawa och upptäck de vilda elefanterna eller besök lejonklippan Sigiriya och den gamla huvudstaden Kandy. Slappna av på stränderna vid Negombo och Mirissa och möt Sri Lankas trevliga och välkomnande lokalbefolkning.


Reseinspiration till Sri Lanka

Vill du besöka flera länder på samma resa?

Res jorden runt och kombinera flera destinationer i en och samma resa

Har du svårt att välja ett resmål när världen är full av äventyrliga och spännande länder? Då kan en resa runt jorden vara ditt nästa stora äventyr.

En resa jorden runt kräver planering – men det och mera kan vi hjälpa dig med!

3 bra regler att komma ihåg inför din resa runt om i världen:

💚 Det finns inget rätt eller fel med en resa runt jorden. Dina drömmar skapar ramarna.
💚 Du behöver inte resa hela vägen jorden runt för ett fantastiskt äventyr!
💚 Det kommer att finnas oväntade situationer längs vägen, men det är dessa du kommer att minnas bäst när du kommer hem. Det finns ingen anledning att vara rädd för det oväntade på resan. När du reser med oss kan du alltid komma i kontakt med en resekonsulent via vårt journummer som är öppet dygnet runt. Dessutom omfattas du av paketreselagen.


Inspiration till din jorden runt resa