Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Fånga ögonblicken med de små på en oförglömlig resa under föräldraledigheten🩵

Tiden med våra små får vi aldrig tillbaka. Alla pratar om att ’ta vara på tiden’ och ’komma ihåg de små stunderna’, men i vardagens kugghjul är det ibland lättare sagt än gjort. Att resa iväg på en längre resa under din föräldraledighet är en unik möjlighet för dig som förälder att prioritera tid tillsammans med ditt barn och partner, och knyta familjens band ännu hårdare. Samtidigt som resan kan bjuda på både äventyr och avkoppling för hela familjen.

Veckans nyhetsbrev har vi fyllt med inspiration, packningslistor och goda råd inför resor med små barn från några av våra reserådgivare som har stor erfarenhet av att resa under sin föräldraledighet.


Läs våra bästa råd inför att resa med bebis

Generation Globetrotter🔎🗺

Det är helt naturligt att de flesta föräldrar har fjärilar i magen, är spända och kanske även rätt nervösa, när det handlar om att resa med små barn. Hur ska flygresan gå? Vad får vi ha med oss in på flygplatsen? Har vi packat allt? Vilka oväntade situationer kan uppstå? Var ska vi bo? Hur mycket ska vi ha planerat hemifrån?

Frågorna kan lätt hopa sig, och packlistan till de små kan lätt bli kilometerlång. Det finns inget vi hellre vill än att avlasta dig från några av dina bekymmer och hjälpa din lilla globetrotter iväg på livets första äventyr🍼🎒

Vi kan dessvärre inte garantera att flygresan blir fullständigt avkopplande, men vår erfarenhet säger oss att bebisar och barn är betydligt coolare och mer anpassningsbara än vad vi ofta tror. Bekymren ligger betydligt oftare hos oss vuxna, och inte de små.

Förbered dig på en lång flygresa med barn genom att läsa vår blogg på ämnet👇🏼


Flyg långt med de små – såhär!

Vart ska då föräldraledighetens resa gå?👶🏼🌏

Några destinationer är lättare att resa på med bebis än andra. Härunder har vi samlat sex stycken destinationer som alltid fungerar med små barn. Drömmer du om något helt annat så kontakta oss för mer inspiration. Vi har stor erfarenhet av resor med små barn till nästan hela världen!

Thailand🥥

I Thailand är det inte bara solen som värmer hjärtat. Även när din bebis leker i vattenbrynet under palmernas skugga, och de små fingrarna får tag på några glänsande snäckskal som ligger gömda i den mjuka sanden. Den thailändska gästfriheten lyser igenom när en äldre, lokal kvinna leende närmar sig för att hälsa och klappa familjens minsting på kinden. Thailand är en plats där hjärtat kan känna sig som hemma, och där de minsta kan utveckla sin nyfikenhet i trygga omgivningar.

I Thailand tas hela familjen emot med öppna armar!


Thailand med bebis

Mauritius🌴

Föreställ dig ett äventyr under föräldraledigheten, där tiden står stilla under Mauritius exotiska himmelsstråk. Dagen börjar i den frodiga trädgården där fåglarna sjunger sina sånger och molnen långsamt dansar fram över det azurblåa havet. Far- eller morföräldrar smakar på några av trädgårdens tropiska frukter och delar med sig till sina barnbarn som ivrigt sträcker sig efter de söta läckerheterna. På Mauritius kan du samla hela familjen och njuta av denna speciella tid långt bort från vardagens stress.

Klicka på länken nedan och se vår budgetvänliga upplevelseresa till Mauritius.


Upplevelseresa till Mauritius för hela familjen

Indonesien🌾

Ett land fullt av äventyrliga upplevelser för både stora och små! Magin öppnar upp sig i den gyllene timmen, samtidigt som din bebis sitter tryggt i sin bärsele. De små ögonen tittar nyfiket medan ni kryssar er fram genom den mjuka jorden i de gröna rismarkerna som växer högt och tätt. Solen sänker sig i horisonten medan himlen målas i pastellfärger. Just precis här är ni ensamma med naturen, och upplever hur solens ljus kastar ett glödande och lugnt ljus över den dramatiska vulkanen i bakgrunden. Indonesiens mystik bjuder in dig och din lilla familj till en äventyrlig och annorlunda resa.


Indonesien för alla åldrar

Mexiko🎨

Med sitt autentiska kulturliv bjuder Mexiko in dig till ett färgsprakande äventyr under föräldraledigheten! Det är musik, stoj och stim i luften när du rullar barnvagnen över de kullerstensbelagda gatorna, och ditt barns ögon får syn på färgglada fåglar som flyger från tak till tak. De färggranna byggnaderna blandas med stadens sjudande liv, och sambarytmer börjar så sakteliga att tränga sig in i gatubilden. Den oemotståndliga doften av nylagade tacos och frasiga churros fyller luften medan du vecklar ut din filt i den gröna parken. Mexiko är fullt av charm, kultur och oförglömliga ögonblick.


Läs om Mathildes familjeäventyr i Mexiko

USA🚗

Föreställ dig en resa genom sceniska landskap i er egen, rullande oas. Husbilen är er trygga bas medan upplevelserna står på kö för att upptäckas. Diversitet, gästfrihet och stora intryck ger upphov till nya samtalsämnen, närvaro och samvaro, och kanske även en eftermiddagsvila tillsammans med familjens minsta, medan ni glider fram genom den storslagna naturen. Tempot bestämmer ni själva och ni har friheten att stanna precis när ni vill, eller er lilla, kräver en paus - om det så är vid en glittrande sjö eller en stor nöjespark. Ert hem på fyra hjul skapar ramarna för upplevelser och ögonblick som ni kommer minnas för lång tid framöver.


Se våra resor till USA

Australien

Fånga de stämningsfulla ögonblicken under en föräldraledig-resa ”Down Under”. Solens ljumma strålar lockar med avkopplande stunden i det fria, med det ikoniska djurlivet runtomkring er. Medan ni njuter av en välsmakande lunch får ni syn på de leksugna kängurur som hoppar runt i bakgrunden. Härefter vänder sig blicken upp mot de färggranna papegojorna som svävar ovanför er. Högt upp i ett eukalyptusträd har den sömniga koalan lagt sig tillrätta och gjort sig redo för dagens nästa tupplur. Känn naturen runt dig, och de många små tillfällen som för familjen ännu närmare varandra.


Med familjen i Australien

Få hjälp av oss att planera din resa under föräldraledigheten

Drömmer du om att åka med familjen till Thailand, Mauritius, Indonesien, Mexiko, USA eller Australien – eller kanske någon helt annanstans? För dig sitter våra duktiga reserådgivare redo för att hjälpa dig och din familj att sätta ihop en bekymmersfri resa.

Hos Winberg Travel erbjuder vi trygghet före, under och efter resan.
🧳Personlig rådgivning från våra erfarna reserådgivare
🧳Täckning av paketreselagen
🧳En skräddarsydd resa efter era behov
🧳Dygnet runt-öppen jourtelefon under resa


Planera din resa tillsammans med oss