Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Vandringsresor

med Winberg Travel

VANDRA MED OSS I HÖST! 🌎🌍🌏

Vi har härliga höstresor med pilgrimsvandringar i Spanien, vandringar i Toscana bland olivlundar och vingårdar, vandring i Skottland - upp och nerför Ben Nevis och vandringar med klosterövernattningar på Mallorca.

🕵️‍♀️🕵️🕵️‍♂️ Läs mer i nyhetsbrevet och håll ögonen på vår hemsida där vi kontinuerligt fyller på med virtuella resor där vi berättar om våra egna resor och favoritplatser. Vi bjuder på bilder, tips & inspiration för framtida upplevelser!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram där vi inspirerar och kommer med resetips och erbjudanden varvat med vackra bildet!

Välkommen till Winbergs värld! 🌎🌍🌏


Välkommen till Winberg Travels vandringar!

Vandringsresa

Camino Portugés 18 september

Följ med oss och vandra delar av ”Camino Portugés” till Santiago de Compostela. Detta är en av de många vandringslederna till St. Jakobs grav i domkyrkan, en av de mindre kända men väl en av de vackraste och trevligaste!

Vi vandrar tillsammans med en mindre grupp och svensk reseledare, bor på enkla men bekväma hotell och låter skicka packningen mellan våra boenden för att riktigt kunna njuta av vägen. Totalt vandrar vi 100 kilometer under fem dagar från staden Vigo nära den portugisiska gränsen via små byar och städer till Santiago de Compostela.

Vi går i genomsnitt ca 20 kilometer om dagen. Den längsta dagsvandringen är 25 kilometer och den kortaste 12 kilometer. Underlaget skiftar mellan sand, grus, asfalt och kullersten. Det finns både uppförs- och nedförsbackar på vägen. Då vi skickar bagaget behövs bara en lättare dagsryggsäck och med väl ingångna vandringskängor och gott humör blir vandringen till en ren fröjd. Följ med oss i höst!


Vandra Camino Portugés med oss!

Vandringsresa

Skotska Höglandet 27 augusti

Följ med till Skottland för att vandra West Highland Way - och passa på att bestiga Storbritanniens högsta berg Ben Nevis!

West Highland Way är en vandringsled i hjärtat av det skotska höglandet och är ansedd som en av de finaste vandringarna i hela Skottland.

Vi vandrar i en mindre grupp med svensk färdledare och bor på små, mysiga hotell och pensionat. Många av våra övernattningar sker i byar med en pub så den som vill kan smaka den världskända skotska whiskyn eller ta en öl efter en dag till fots. Vårt bagage skickas mellan hotellen och den som vill kan boka till hel- eller halvpension i form av matpaket till lunch och middag på hotellet. Läs mer på vår hemsida!


Vandra i Skotska höglandet med Winbergs!

Klassisk pilgrimsvandring

Camino de Santiago 4/9 och 25/9

Är du nyfiken på hur det är att vandra den berömda pilgrimsvandringen Camino de Santiago?

Följ med oss i höst och vandra delar av ”Camino Francés” - den franska vägen! Vi vandrar tillsammans med en mindre grupp och svensk reseledare. Vi bor på enkla men bekväma hotell och låter skicka packningen mellan våra boenden för att riktigt kunna njuta av vägen. Totalt vandrar vi 114 kilometer av den nästan 900 kilometer långa vandringsleden.

Vi möts möts av många vänliga leenden längs vandringen som äkta pilgrimer mot Sankt Jakobs grav – ledsagad av många glada tillrop och ”buen camino”!


Anmäl dig till höstens resa här!

Vandringsresa

Mallorca 9 oktober

Följ med till Mallorca och vandra den berömda leden GR221 tvärs genom Tramuntanabergen – inte bara en fantastisk vandring utan även ett UNESCO:s världsarv. Vi bor på diverse små hotell och även på själva klostret i Lluc. Bagaget får vi transporterat mellan våra boenden så vi skall bara ha med oss en dagsryggsäck och bekväma skor. Vad sägs om en vecka med äventyr som:

• Vandring i ett UNESCO:s världsarv
• Pittoreska byar med vackra vyer och skön atmosfär
• Vandring utmed pilgrimsleden till klostret i Lluc
• Vandring upp på Puig Tomir
• Trevliga små hotell i mysiga omgivningar
• Bagagetransport mellan hotellen
• Trevligt sällskap och pigga ben

Surfa in på vår hemsida och läs mer om vår vackra vandring!


Jag vill vandra på Mallorca!

Vandra i Toscana bland

olivlundar och vingårdar 28/8

Att vandra är en av de bästa och trevligaste sätten att verkligen upptäcka ett land på. Följ med på en vacker vandring i vackra Toscana! Vi går en del av den klassiska leden Via Francigena tillsammans i en mindre grupp. Vårt slutmål för vandringen är fantastiska Siena och på vägen njuter vi av landskapet, historien och inte minst maten!

Vi vandrar tillsammans i en mindre grupp med svensk reseledare och bor på enkla men bekväma hotell. Packningen skickas mellan boendena och totalt vandrar vi 86 kilometer under 5 vandringsdagar - vi har sedan lagt en extra dag i slutet av resan för att verkligen få tid att utforska och njuta av Siena. Den längsta sträckan är 24 kilometer och i snitt går vi 17 kilometer per dag.

Följ med oss till Toscana i höst!


Jag längtar till Italien!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte lite längre fram! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Trygghetsgaranti!

Boka lugnt

Köper du en paketresa med avresa efter 1 mars 2021 erbjuder vi dig gratis om- eller avbokning fram till avresa om svenska Utrikesdepartementet fortfarande har eller lägger en ny reseavrådan för de destinationer som ingår i din resa. Läs på vår hemsida eller ring oss så berättar vi mer!


Trygghetsgaranti