Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Vill du uppleva det magnifika och sägenomspunna Japan?

Nu har du äntligen möjlighet igen!

Japan har tillämpat några av världens strängaste inreseregler i samband med Covid-19. Men nu lättar restriktionerna äntligen! I juni i år tillät man guidade grupper att resa in i landet igen. Och från och med den här veckan låter man individuella besökare som har bokat en paketresa att återigen kunna uppleva landet.

Vilken tur då att detta är just vad vi kan hjälpa till med!

Vi på Winberg Travel hjälper dig gärna att sätta ihop just ditt Japanpaket, med flyg, boende och upplevelser. Men hur väljer man innehåll för sin resa till ett av de mest mångfacetterade länder som världen har att erbjuda?


Låt oss ta dig med på ett smakprov!

Du kan bland annat se fram emot att uppleva:

🌞 Det gamla och sägenomspunna Solens rike
🏬 Högteknologiska och futuristiska storstäder
🌸 Vackra, japanska körsbärsträd, bergslandskap och bambuskogar
🍱 Det världsberömda, japanska köket
🎤 Traditionell, japansk populärkultur med sumobrottning och karaoke


Se alla våra reseförslag till Japan här!

Upplev det bästa av Japan

Den ultimata Japan-resan för dig med äventyrsådra. Storstaden Tokyo, den vackra landsbygen i Kiso Valley, övernattning i ett buddistiskt tempel vid det heliga berget Koya, magnifika kulturskatter i Kyoto och det gastronomiska meckat Osaka. Upplevelserna står på rad – och du är inbjuden till äventyret!


Det bästa av Japan i en resa

Japanskt paradis

En resa med den japanska naturens ytterligheter i fokus. Vandra i nationalparker, snorkla bland färgsprakande fiskar och koraller, paddla kajak längs floder och upplev aktiva vulkaner och varma källor. Resan går från öns norra till södra delar, och bjuder på alla nyanser av landets magnifika natur.


Japans konstrastfyllda natur

Kontrasternas Japan

Det moderna möter det kejserliga – den perfekta fusionen av det förhistoriska och det nutida.
På denna resa utforskar du båda dessa två och allt däremellan. Traditionella lantsamhällen, milsvida risfält, förhistoriska tempel och fantastiska utsikter över de japanska alperna. Snöapor, geishor, myllret av fotgängare i Tokyo och de traditionella ryokan-värdhusen.


Upplev det äkta Japan

Kombinera med Sydkorea

Upplev två av Asiens kulturella ädelstenar I Sydkorea möter uråldriga traditioner den moderna staden Seoul. Upplev atmosfären vid gränsen till Nordkorea och den imponerande fiskmarknaden i Busa. Missa inte Hiroshima med sin mörka historia och bambuskogarna runt Kyoto. Smaka dig igenom den koreanska kimchin och en färsktillredd sushi på Tsukiji fiskmarknad.


Två länder – ett äventyr

Förläng reseäventyret i Asien

Kombinera din Japan-resa med andra spännande destinationer. Hos Winberg Travel skräddarsyr vi drömresan efter dina önskemål. Därför har du goda möjligheter att kombinera Japan med andra exotiska reseupplevelser i det fantastiska Asien.


Se alla våra reseförslag till Asien här!

En reseskildring från Japan

Vår kollega Ida, som nyligen reste runt i Japan, delar med sig av sina betraktelser av landet som saknar motstycke.
”En resa i Japan är som en resa i tiden. Japan har på femtio år utvecklats från att vara ett slutet feodalt samhälle till en högteknologisk demokrati. Landet har ett stort utbud av mycket olika och smått ändlösa intryck. I ena ögonblicket är det som att komma tillbaka till det gamla legendariska "Solens rike" med geishor, tempel, lampor och dörrar av papper. I nästa stund formligen kastas man in i framtidens gränslösa, högteknologiska metropollandskap med de senaste prylarna och neonklädda skyskrapor som överväldigar en med sina futuristiska former.

Japan är på många sätt ett fascinerande land som erbjuder allt från historiska och kulturella skatter till moderna och futuristiska sevärdheter, vackra skogar, höga berg och paradisöar. När du bor i Japan upplever du ett välfungerande, färgstarkt och toppmodernt land med en hel del perfektionism, struktur och ödmjukhet. Ett högteknologiskt samhälle där gamla, ädla traditioner inte har glömts under resans gång. Sushirestaurangerna, saké; det japanska risvinet, sumobrottningen, bonsaiträden, samurajen och kimonon har alla uppdaterats och lever upp till nuvarande eller framtida förhållanden. Precision och noggrannhet är en dygd. Allt är diskret, allt är detaljerat, allt är rent.”


Bland samurajer och bonsaiträd

Inreseregler i Japan

Innan du reser ska du bara komma ihåg…
För att få tillåtelse att resa in i Japan ska du uppfylla de gällande inresekraven. På Winberg Travels hemsida kan du få en översikt över kraven.
Vi reserverar oss för fel och ändringar gällande regler och rättningslinjer. Nya regler kan införas med mycket kort varsel. Du bör alltid följa lokala myndigheters anvisning.


Inreseregler och annat matnyttigt