Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Sambarytmer, glittrande dräkter och folkfest 🎉

En explosion av kultur, dans och musik!

Karnevalen i Rio de Janeiro är inte bara en fest – det är ett sätt att leva! Varje år samlas miljontals människor från hela världen för att uppleva denna spektakulära händelse. Parader fyllda med glittrande kostymer, dansande sambaskolor och ett överflöd av energi fyller gatorna.

I Rio de Janerio börjar festligheterna fredagen den 9 februari och slutar lördagen den 17 februari. Karneval, eller "carnaval" som det heter på spanska, firas i många latinamerikanska länder som Argentina, Peru, Bolivia och naturligtvis Brasilien.

Följ med oss när vi dyker in i några av de länder du kan uppleva på en resa genom Latinamerika 👇


Argentina ⛰️

Upplev spektakulära Patagonien

Argentina bjuder på en uppsjö av upplevelser. Om du gillar att vandra i vackra omgivningar kan du uppleva natursköna Patagonien. Argentina är ett riktigt paradis för dem som älskar vandring. Förutom imponerande naturupplevelser kan du även uppleva tango i Buenos Aires eller gå på vinprovning i Mendoza.


Reseinspiration till Argentina

Peru 🦙

Peru har allt

Oavsett om du gillar pulserande storstäder, exotiska stränder, förhistoriska underverk, skyhöga berg eller djungel, erbjuder Peru upplevelser som passar dig. Vandra till den magnifika Inkaruinen Machu Picchu. På vandringen kommer du att få uppleva de makalösa landskapen med majestätiska berg, frodiga dalar och forsande floder.


Reseinspiration till Peru

Bolivia 🌵

Unik kultur og natur i Bolivia

Upptäck landets uråldriga traditioner, religiösa seder och klädsel, som fortfarande lever och frodas i denna höglandsnation. Åk till Salar de Uyuni, världens största saltöken, och upplev ett ovanligt naturfenomen där det är vitt så långt ögat når.


Reseinspiration till Bolivia

Colombia 💛

Utforska natur, kultur och historia

Colombias befolkning är mycket välkomnande och gästvänliga. På en resa i Colombia kan du uppleva: Anderna, Amazonas djungel, karibisk atmosfär, koloniala städer, kaffe och mycket mycket mer. Fördjupa dig också i landets spännande historia - som har påverkat landet på gott och ont.


Reseinspiration till Colombia

Brasilien 🎉

Samba, musik, fest och mycket mer

Brasiliens kultur är fängslande och du kommer inte att bli uttråkad på en resa hit. Förutom Rio de Janeiros livliga atmosfär kan du uppleva Amazonas djupa regnskog, den brusande storslagenheten i Foz de Iguazu-vattenfallet och Brasiliens vita och soliga sandstränder.


Reseinspiration till Brasilien

Chile 🗻

Natursköna och äventyrliga Chile

I Chile kan du vandra i berg och på glaciärer, du kan uppleva öken och vulkaner, paddla i kajak och cykla i landets fantastiska natur. Få en unik naturupplevelse och besök San Pedro de Atacama; Här får du känslan av att ha landat på månen i det nakna landskapet.


Reseinspiration till Chile

Fantastiska minnen för livet 💛

Ann Cathrine, vår resekonsult i Danmark, har rest till Peru, Bolivia och Chile

"Hösten 2022 reste jag runt i Peru, Bolivia och Chile med min väninna. En resa som gav så många upplevelser, trygga och inte minst fantastiska minnen för livet. Vi upplevde allt från båtturer med imponerande djurliv i Amazonas djungel till vackra solnedgångar i Huacachinas lilla ökenoas medan vi åkte sandboard nerför sandbankarna".

Ann Cathrine, och hennes väninna, vandrade också till Perus mest kända Inkaruin Machu Picchu: "Alla som ser bilder av Machu Picchu kommer definitivt att säga att det är ett önskat resmål för dem. Jag kan bara säga att det är ännu mer majestätiskt och imponerande i verkligheten. Jag kan därför bara rekommendera alla ett besök i Latinamerika - där så många fantastiska upplevelser väntar på dig!"


Vill du också vandra till Machu Picchu?

Hör om drömresmålet från någon som själv har varit där 🌎

Delta i våra kostnadsfria resekvällar och webinar och få tips och råd inför ditt reseäventyr

Hos Winberg Travel har vi gratis reseföreläsningar i vår butik i Malmö – samt webinar online som du bekvämt kan delta i från din soffa där hemma😉 Så ta chansen och få unika tips inför ditt nästa reseäventyr.

Deltagandet är kostnadsfritt. Kom bara ihåg att registrera dig via vår hemsida!
- Begränsat antal platser enligt "först till kvarn"-principen.

Se listan över alla föreläsningar och webinar och anmäl dig här 👇

https://www.winbergtravel.se/reseforedrag/resekvallar/

https://www.winbergtravel.se/reseforedrag/resewebinarier/

Redo att åka?

Om du har kommit så här långt är du säkert sugen på att börja planera din resa. Om du behöver hjälp med att skräddarsy din resa så kan våra erfarna resekonsulter hjälpa dig. Du når dem på telefonnummer 040-645 04 90.


Boka ett möte med en resekonsult