Se nyhetsbrevet i webblÀsaren
 

De 24 bĂ€sta platserna att resa till under 2024 đŸ‘‰đŸœđŸ—ș

Se listan över de trendigaste resmÄlen i Är!

Reseåret 2024 flyger fram i en rasande takt, men det finns fortfarande gott om tid för dig som vill förverkliga din dröm om en äventyrlig resa i år. Med utgångspunkt i de listor över resmål som är allra hetast under 2024, från bland andra CNN Travel, Forbes och Lonely Planet, har vi sammanställt våra 24 bästa rekommendationer på spännande, trendiga resmål.

Vi hoppas att listan ska ge dig massor av inspiration till din nästa drömresa, och att förslagen på resmål kan få dig att våga tänka nytt och annorlunda när den kommande resan ska planeras.
Fortsätt neråt för att se våra favoriter från den långa listan, eller klicka på knappen för att se hela listan.


Se hela listan hÀr

VĂ„ra favoriter frĂ„n listan över de bĂ€sta resmĂ„len 2024 đŸ€©đŸ‘‡


Chile 🌋

Fyllt av Àventyrliga upplevelser

Chile bjuder på oändligt med fantastiska natur- och äventyrsupplevelser. Utmana dina krafter genom att vandra i berg, på glaciärer och vulkaner. Paddla kajak eller cykla mountainbike i den hänförande naturen. Bada i varma källor eller åk på upptäcktsfärd bland Chiles vinområden. Chile är ett spännande resmål för såväl den äventyrslystna backpackern som för paret och familjen.


UpptÀck Chiles alla Àventyr

Sydkorea 🎎

Upplev unik kultur och en fantastisk natur

Sydkorea är verkligen konstrasternas land. I ena ögonblicket känns det som om du har rest tillbaka i tiden medan du vandrar runt i gamla landsbyar och gränder, medan du i nästa ögonblick känner dig som om du har förflyttats till framtiden, bland de senaste, högteknologiska produkterna och neonbelysta skyskrapor. Förutom storstadsupplevelser bjuder Sydkorea också på vackra nationalparker och paradisöar.


FrÄn historia till framtid i Sydkorea

Colombia đŸ’ƒđŸŸ

Möt den vÀnliga lokalbefolkningen

Colombia är ett land med ett rikt, kulturellt arv som hälsar sina besökare välkomna med färggranna städer, levande musik och dans, samt en väldigt vänligt sinnad lokalbefolkning. Colombia sjuder av äventyr och har oändligt mycket att bjuda på, såsom bergskedjan Anderna, Amazonas regnskog, karibisk stämning, historia, kolonialstäder – och självklart, kaffe!
En sak kan vi garantera – du kommer aldrig ha tråkigt i detta spännande land.


Kaffe, regnskog och dansglÀdje

Toscana 🍇

Vandra genom Toscanas magiska vÀrld

Upplev Toscanas bildsköna landskap som präglas av mjuka, böljande kullar, olivlundar, vinodlingar och cypressalléer så långt ögat når. Dyk ner i Italiens kulinariska värld av välsmakande delikatesser och regionens berömda viner och strosa runt på kullerstensgator i charmiga, historiska städer. Toscana är den perfekta destinationen för dig som vill ha en njutningsfull vandringssemester.


PÄ pilgrimsfÀrd i Toscana

Kenya 🩒

Safari i vÀrldsklass - och sÄ mycket mer!

Du är inte den enda som först och främst tänker på safari när du hör om landet Kenya. Men här finns så otroligt mycket mer än så! I huvudstaden Nairobi kan du se fram emot en mängd spännande upplevelser, såsom en guidad tur genom slumområdet Kibera eller ett besök vid Karen Blixens gård. På Kenyas landsbygd kan du besöka massajernas byar och lära dig mer om de lokala stammarna.


Se allt som Kenya har att erbjuda

Kom pĂ„ gratis reseföredrag och webinarier och fÄ inspiration, tips och idéer kring fler spÀnnande resmÄl!

Våra duktiga reserådgivare, som sitter på erfarenheter och kunskap om att resa runt i stort sett hela världen, älskar att berätta om sina favoritresmål. Därför håller vi på Winberg Travel ofta och gärna reseföredrag – både digitala och fysiska i vår butik i Malmö – där du kan få inspiration till spännande upplevelser på destinationer runtom i hela världen. Det är självklart gratis att delta, och då det är begränsat med platser är det först till kvarn som gäller.


Se vÄrens alla reseföredrag hÀr!

Föredrag i butiken i Malmö

17 april: Aktiva gruppresor
25 april: Australien


Boka din plats pÄ föredragen

Digitala webinarier

7 mars: Vietnam
2 maj: Thailand
16 maj: Sydafrika


Boka ditt webinarie hÀr