Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Med ditt svenska pass har du tillgång till 191 länder 🌎✈️

Vart ska du åka härnäst?

Som de flesta andra har du säkert också försökt att i sista minuten innan avresa frenetiskt leta efter ditt pass – och det är med goda skäl som ditt svenska pass är ditt viktigaste tillbehör på resan.

Det vinröda svenska passet är världens 3:e mest kraftfulla pass och ger tillträde till 191 länder. Så vart tar din nästa resa vägen? Se hur världen öppnar sig för dig!

Nedan hittar du inspiration till några av de äventyrliga resmål som du kan uppleva med Winberg Travel.


Finn inspiration till din nästa resa här

Panama, Latinamerika

Mycket mer än Panamakanalen ✨

Landet med den välkända kanalen har mycket att erbjuda. Ta en avstickare till de exotiska San Blas-öarna, hem till de färgglada Kuna-Yala-indianerna, eller besök äventyrsstaden Boquete vid foten av Volcán Barú. Det finns också gott om möjligheter till strand och dykning och resan kan kombineras med ännu fler äventyr i Costa Rica.


Se reseförslag till Panama här

Australien, Oceanien

Har du en inre Crocodile Dundee 🐊

En hel kontinent väntar på ditt besök, och ditt äventyr i landet down under upplevs bäst på en äventyrlig tur i den orörda vildmarken, på vidsträckta sandstränder och med dykning i det världsberömda Stora barriärrevet. De varma, avslappnade australiensarna hälsar dig med ett "G'day, how are ya?", och om du har tur bjuder de in dig till en riktig australiensisk grillfest.


Se reseförslag till Australien här

USA, Nordamerika

Möjligheternas land 🗽

USA är förmodligen den mest mångsidiga destinationen i världen. Varje stat är som ett nytt land (och plötsligt är ditt pass giltigt i totalt 238 länder 😉). Se fram emot att smaka på en hamburgare på en riktig amerikansk diner, rida som en cowboy i södern, ta en roadtrip på ikoniska motorvägar och uppleva städer och attraktioner som du känner till från TV-program och filmer.


Se reseförslag till USA här

Aktiva resor runt om i världen

Spektakulär natur och nära till lokalbefolkningen 👟

Med ditt vinröda pass kan du sätta kurs mot några av världens bästa vandringar och vackraste vandringsleder i sällskap med en svensk reseledare och en grupp äventyrliga resenärer. Oavsett om du vill stå på toppen av Kilimanjaro, vandra i Himalayabergen eller vandra den pittoreska pilgrimsfärden på Caminon har vi äventyrsresan redo för dig.


Se alla resor med svensk reseledare här

Upplevelseresor med fasta priser och avgångar

Spännande upplägg på våra favoritdestinationer 🌞

Lämna vintern bakom dig och åk till värmen och naturupplevelser i fjärran länder till ett fast pris. Åk till Thailand eller Sri Lanka och upplev pulserande storstadsliv från en Tuk Tuk eller cykelsadel, ät streetfood och besök stränder som bjuder på avkoppling och lyx på en av våra många resorter.


Se alla våra upplevelseresor här

Kryssning

Ny dag, ny plats 🚢

En kryssning är ett perfekt sätt att resa på för dig som vill upptäcka världen och besöka flera resmål under en och samma resa. Bada i det kristallklara havet, smaka på det lokala vinet och njut av lokala specialiteter. Växla mellan strandhäng, naturupplevelser och spännande historiska platser.


Se alla våra kryssningar här

Till slut vill vi passa på att önska dig ett riktigt gott nytt år! 🎇🎆

Låt dina resedrömmar blomma ut när vi bjuder in dig till gratis inspirationskvällar i vår butik och online. Det är gratis att delta, men kom ihåg att anmäla dig via vår hemsida:

8 februari 2024: Camino de Santiago

15 februari 2024: Nya Zeeland

22 februari 2024: Costa Rica

7 mars 2024: Vietnam

17 april 2024: Aktiva Gruppresor

25 april 2024: Australien

7 maj 2024: Kenya & Tanzania

16 maj 2024: Sydafrika